Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    84
Kaç kilo aldın sen canım benim karnım hemen çıktı, bebişin cinsiyeti erkek oyüzden de erken çıkar dediler bilemedim 🙄
Nasıl denk gelmişiz öyle ya benim de bebeğim erkek😊 3 kilo aldım canım şimdiye kadar, zayıf olduğum için aslında 7. haftada bile alt karnım hafif çıkık şekilde belli olmaya başlamıştı. Hele şu an dışarıdan da belli oluyor baya çıktı, taytlarım falan da dar gelmeye başladı.

Sen kaç kilo aldın canım
Bende 3.5 4 kilo civarı aldım canım, dediğin gibi bende 52 53 kilo arasında gelip gidiyordum şimdi çok yemememe rağmen erkenden karnım çıktı top gibi 😃 herkes diyor benim karnım 5 aydan sonra çıktı diye, hatta geçen gün kuaföre gittim ağda için orda ki abla karnımı gördü baya şaşırdı, moralimi bozdu yani saçma sapan şeyler söylüyorlar

Nasıl denk gelmişiz öyle ya benim de bebeğim erkek😊 3 kilo aldım canım şimdiye kadar, zayıf olduğum için aslında 7. haftada bile alt karnım hafif çıkık şekilde belli olmaya başlamıştı. Hele şu an dışarıdan da belli oluyor baya çıktı, taytlarım falan da dar gelmeye başladı.
Aynen iyi denk gelmiş valla🤭 16 ağustos son adet tarihim bebişin doğum tarihi olarak da 23 mayısa denk geliyor 😊

Bende 3.5 4 kilo civarı aldım canım, dediğin gibi bende 52 53 kilo arasında gelip gidiyordum şimdi çok yemememe rağmen erkenden karnım çıktı top gibi 😃 herkes diyor benim karnım 5 aydan sonra çıktı diye, hatta geçen gün kuaföre gittim ağda için orda ki abla karnımı gördü baya şaşırdı, moralimi bozdu yani saçma sapan şeyler söylüyorlar
Tahmini doğum 20 Mayıs benim de bu da aynı çıktı valla 😊 evet dediğin gibi gerçekten top gibi 🤣 herkes bana da öyle diyor erken çıkmış falan ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Duymamazlıktan geliyorum ben 🤣 ki ne bekliyorlar zaten şu an tam çıkma dönemi haha

Tahmini doğum 20 Mayıs benim de bu da aynı çıktı valla 😊 evet dediğin gibi gerçekten top gibi 🤣 herkes bana da öyle diyor erken çıkmış falan ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Duymamazlıktan geliyorum ben 🤣 ki ne bekliyorlar zaten şu an tam çıkma dönemi haha
Aynen sinir bozuyorlar gerçekten hamile olduğumuzu daha hassas dönemde olduğumuzu unutuyorlar bencede 😏neyse herkesi takmamak lazım dediğin gibi, tam çıkma dönemi zaten hamile olduğumuz belli olsun 😊😃

Bana progestani keskinlikle vajinal kullanmicaksin dedi perinatolog ağızdan alıyorum canım bütün ilaçları ben. O yüzden akıntıya sebep olabilecek bir şey yok. Açık sarı renkte böyle sulu akıntı geliyor 2 gündür idrar renginde gibi. Gösterdim hatta gayet normal dedi içim rahat etsin diye gece 2 de kan alındı hatta crp bakıldı normal çıktı ama icim huzur bulmuyor bilmiyorum çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye 6 yıldır bekliyorum oğlumu 6 yıl sonra bı mucize oldu onda da işte bir suru aksilik bilmiyorum 🥺
Ben fitil olarak kullandığım için geliyor da doktor normal dediyse normaldir endişe etme tüm önlemler alınmış zaten herşey güzel olacak inşallah hepimiz için de

X