2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğin kakası koyu yeşile döndü iki gündür birazda huzursuzluk var üstümüs felan olabilir mi yoksa ben demir ilacins başlamistim o mu etkiliyor rengi?

Kızlar bu bebiş uyumuyor ya. Gündüzleri 1 saate kalmadan emmek istiyor geceleride Max 2 saat hele bugün sabah 15 dk uyudu uyudu uyandı hiç dinlenemiyorum

Almanya’daki ebay ve flohmarkt kulturune hayranim, ama burada niyeyse bana cok zor geliyor almak da satmak da. Muadilleriyle arada baya fiyat farki var ama isvecli bilim adamlarinin teknigi tam taklit edilememis olabilir bence

Kızlar bu bebiş uyumuyor ya. Gündüzleri 1 saate kalmadan emmek istiyor geceleride Max 2 saat hele bugün sabah 15 dk uyudu uyudu uyandı hiç dinlenemiyorum
Benimki de bugun hic uyanmadi. Emdi, uyudu, emdi, uyudu, aralarda da kustu, ama ben dinlendin mi, hayir tabiki

Yorgun olduğundan değil sıkıldı bence öyle aman aman yorulmuyor bu aralar
40 kontrolüne gittiğimde takabiliriz demişti doktor bana
Boş bulunsan boğarsın bunları yaa
Çok kuruluyorum bu 3 4 gündür eşime

Benim mesai şimdiden başladi kızlar saat 9dan beri uyumuyor hatta sabahtan beri yarım saatte bir uyuyup uyanıyor galiba gecede böyle geçecek

Nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum uykusuzluktan basım ağrıyor herşeyiyle bana muhtaç bendede güç yok
Sabir canim, ben dayanamadigimda nobeti esime devredip mama ver diyorum, biraz uyuyorum yoksa cok zor guc toplamamiz aklim da kaliyor orda cunku babasi daha tutamiyor bile ama baska da care yok. Allah biz annelere guc versin

Upk bemimkide aynı sensörlü gibi uyanıyor saatlerce uyumuyor sonra sızıp kalıyor meme meme sürekli emip kusıyor yerine koyuyorum hıçkırık geliyo uyanıyor kabuss

Lız benimkide aynı hep saldırgan valla eşim kafasını tutıypr uzaktan yakalıyor mememi sürekli aç gibi davranıyor ama ilk 10 günde bile normalden fazla kilo almıştı ben doktora doymuyor demiştim ama sütümü sağıyorum az çıkıyor 60 cc anca artmadı sütüm nasıl doyucak ki bana az gibi geliyor

Bebek gelicek diye temizlik yapan bizler boşuna yaptık onca şeyii

16.00 Dan bu yana uğraşıyorum. Uyuyor yarım saat. Sonra uyanıp ağlama emme mama alt değişimi sohbet Utku döngüsünde takıldık kaldık. Derin uykuya asla dalamıyor.
Belim sırtım koptu resmen.

Almanya’daki ebay ve flohmarkt kulturune hayranim, ama burada niyeyse bana cok zor geliyor almak da satmak da. Muadilleriyle arada baya fiyat farki var ama isvecli bilim adamlarinin teknigi tam taklit edilememis olabilir bence
Ya bence evlerin boyutları ile ilgili evde fazladan hiçbir şeye yerimiz yok Türkiye’den taşınırken eşyalarımın yarısı orda kaldı buraya sığmadığı için
Ya bende şaşırıyorum o fiyat farkına ama sana söyleyince baktım Türkiye’de ikinci eline resmen buradaki sıfır fiyatına ikinci el satıyor insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…