- 11 Temmuz 2024
- 971
- 2.051
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.101
ParlayanGece canım sen hangi Bezmi alem hastanesinde doğum yapacaksın fiyat sordun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum canım. En 3-4 gün önce aradım şuan 40.000 ama ocakta zam gelir mi bilemiyoruz dediler. Bilmiyorum eşim Çamlıca Erdem Hastanesinden fiyat almış 16.000 demişler. Arada uçurum var. Kararsızım şuan bir kaç hastane daha sorucaz. Kendi doktorumuz doğuma girsin istiyoruz ama sıkıntı yani.ParlayanGece canım sen hangi Bezmi alem hastanesinde doğum yapacaksın fiyat sordun mu
Yapmadı devletteki doktor gelişi güzel yapamam yarın gel aç karnına tahlilleri ver dedi. Ben zaten sağlık ocağında verdim onlarıCanım en az 2 saat geçmesi gerekiyor 1 değil. 1 saat sonraki sonuç doğru sonucu vermez
Devlette bugün gebe okulundan sonra kontrole girdim canımkendini kötü hissedersen sağlık ocağına git canım dopplerle dinlesinler
Normal sanırım tedirgin olup vücudumu da etkilemek istemiyorum. 27. Haftadan sonra canlanır inşallahBen de aynı soruyu sormaya geldimm, benim de öyle oluyor hatta bazen gece uykumdan bile uyanıyorum kontrol etmek için
nasıl bebito kızlar biraz daha sakin oluyor sanırım. Şu an mesela benim ki dönerken tekme atıyorDevlette bugün gebe okulundan sonra kontrole girdim canım
Polonya şişesi camlar biraz pahalı geldi onun için klasik plastik Polonya şişelerden aldım canım 100'lü paket trendyol'dan.Canım nasıl bir şey aldın nerden aldın bize de göster
aa çikoları da mı aldınPolonya şişesi camlar biraz pahalı geldi onun için klasik plastik Polonya şişelerden aldım canım 100'lü paket trendyol'dan.
Oğlumun adı uzay olacak onun için biraz ona uygun balonları almaya çalıştım onları da fotoğrafını ekleyeyim
JULIANO 100 Adet Boş Şişe Spreyli Kolonya Şişesi Doldurulabilir Cep Plastik Parfüm Şişesi 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benimki geçen hafta çok canlıydı aslında baya iyi tekmeyi basıyordu Ama bence bebişin duruş pozisyonuna göre çok değişiyor. Bence bugun ayakları asagıda cunku arada tekmelerini kasıklarımda hissediyorum. Boyle olunca daha az hissediliyorNormal sanırım tedirgin olup vücudumu da etkilemek istemiyorum. 27. Haftadan sonra canlanır inşallah
Yalnız olmadığıma sevindim valla ben 20+6 dayım bazen hiç hissetmiyorum bazen arka tarafta hissediyo gibiyim ondan da emin olamıyorum. Gece bazen uyanıp kontrol etmeye çalışıyorum bir sorun var mı diye hepimiz aynıymışızBen de aynı soruyu sormaya geldimm, benim de öyle oluyor hatta bazen gece uykumdan bile uyanıyorum kontrol etmek için
Eveet sen link yollamıştın ya ondan sonra baktım biraz daha trendyoldan bu satıcı fena değil gibi geldi. Gelince bakar iyiyse size geri bildirim yaparım geneaa çikoları da mı aldın
Benim bebişinde ayakları aşağıdaBenimki geçen hafta çok canlıydı aslında baya iyi tekmeyi basıyordu Ama bence bebişin duruş pozisyonuna göre çok değişiyor. Bence bugun ayakları asagıda cunku arada tekmelerini kasıklarımda hissediyorum. Boyle olunca daha az hissediliyor
Canım benım daha cok küçük,ben o haftalarda ıkı gun hıssetmedıgım oluyordu,ufakta olsa gun ıcınde 3-5 kez hıssedıyorsan yeter ,o tekme olayı asıl 26 dan sonra basladı bende ki hala bazen yok oluyo ortadan ben ısteykenYalnız olmadığıma sevindim valla ben 20+6 dayım bazen hiç hissetmiyorum bazen arka tarafta hissediyo gibiyim ondan da emin olamıyorum. Gece bazen uyanıp kontrol etmeye çalışıyorum bir sorun var mı diye hepimiz aynıymışız
Çok şükür iyi kuzum 700 Gr olmuş miniğim.nasıl bebito kızlar biraz daha sakin oluyor sanırım. Şu an mesela benim ki dönerken tekme atıyor
Ay çok fazla gerçekten fark ya yazık günah Doktorun istediğin hastaneye gelecek mi pekiSordum canım. En 3-4 gün önce aradım şuan 40.000 ama ocakta zam gelir mi bilemiyoruz dediler. Bilmiyorum eşim Çamlıca Erdem Hastanesinden fiyat almış 16.000 demişler. Arada uçurum var. Kararsızım şuan bir kaç hastane daha sorucaz. Kendi doktorumuz doğuma girsin istiyoruz ama sıkıntı yani.
Çok iyi yapmışsın senin artık zaten hazırda beklemen lazım nolur nolmaz tabi inşallah zamanında olur herşeyPolonya şişesi camlar biraz pahalı geldi onun için klasik plastik Polonya şişelerden aldım canım 100'lü paket trendyol'dan.
Oğlumun adı uzay olacak onun için biraz ona uygun balonları almaya çalıştım onları da fotoğrafını ekleyeyim
JULIANO 100 Adet Boş Şişe Spreyli Kolonya Şişesi Doldurulabilir Cep Plastik Parfüm Şişesi 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aynen canım ben hızlandırdım herşeyi sürpriz olursa diye ama inşallah zamanında gelsin tabiÇok iyi yapmışsın senin artık zaten hazırda beklemen lazım nolur nolmaz tabi inşallah zamanında olur herşey
Evet evet çok iyi olur canımmEveet sen link yollamıştın ya ondan sonra baktım biraz daha trendyoldan bu satıcı fena değil gibi geldi. Gelince bakar iyiyse size geri bildirim yaparım gene
26 dayım hala gün içinde ufak ufak dokunuşlar hissediyorum. Endişelenmeyin kızlar. Herkesin vucudu da bebişi de farklı.nasıl bebito kızlar biraz daha sakin oluyor sanırım. Şu an mesela benim ki dönerken tekme atıyor