2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Hem de nasıl oğlumun ilk doğum günü kekini yapıyorum şu an
Sende bir hareket var mı? Grupta bir sen bir ben kaldık galiba doğurmadın di mi arada ben kendi derdimden kaçırmış olmayayım
Yok ya yarın randevum var bakalım muayene edimce ne diyecek bu hafta ama diğer haftalara före vajina mesane daha çok ağrıyo ama geçen hafta bebek daha yukarda demişti

Esime yaptiriyorum ama profesyonel masaj gibi olmuyor. Peki sezeryan sonrasi masaja ne zaman gidebiliyoruz? Yani yuzustu yatmak hala sikinti ama bi sure sonra o sekilde de yatabilecegiz degil mi?

Yok ya yarın randevum var bakalım muayene edimce ne diyecek bu hafta ama diğer haftalara före vajina mesane daha çok ağrıyo ama geçen hafta bebek daha yukarda demişti
Bende hiçbir şey yok ya. Bıraksalar muhtemelen bu haftada doğmazdı benimki
Peki doktorun 40’dan sonrası için nasıl bir yol izleyecek konuştunuz mu öncesinde?

Esime yaptiriyorum ama profesyonel masaj gibi olmuyor. Peki sezeryan sonrasi masaja ne zaman gidebiliyoruz? Yani yuzustu yatmak hala sikinti ama bi sure sonra o sekilde de yatabilecegiz degil mi?
Ay valla hiç bilmiyorum onu ben ya daha doğurmadım zaten ama oksitosin masajı diye bir şey var Google yazınca çıkıyor ondan yaptırıcam eşime hem sırtıma iyi gelir hem de inşallah sütümü arttırır
Kaçta olacak doğum belli mi canım saatler sonra kavuşma var Allahım kolaylıkla kavuştursun inşallah sizi
Amin çok teşekkür ederiz daha saati belli değil ya 5’den sonra arayın saati öğrenin dediler saati bekliyoruz şimdi. Hayırlısıyla kucağıma alayım başka hiçbir şey istemiyorum

Bende hiçbir şey yok ya. Bıraksalar muhtemelen bu haftada doğmazdı benimki
Peki doktorun 40’dan sonrası için nasıl bir yol izleyecek konuştunuz mu öncesinde?
Tam olarak yarın öğrencem inşallah onu hiç konuşmadık ben bu zamana kadar gelir diye tahmin etmiştim çünkü

Kilosu da 3250 ydi çünkü.. öyle olunca o da bişey demedi heralde bekle dedi sadece 1 hafta daha

Ayyy harika bir şey tek olmak yemeğim olmadın evim pis olsun ama huzurlu olayım kaostan çıktım resmen evde kayınbabanın varlıpı çok büyük sıkıntıydı göğsümü bile gördü adam sinir sistemim çöktü resmen şükür gittiler

Alırsın inşallah canım Avrupa da sistem biz gibi değil tabi bizi de haberdar et biz kavuştuk yorumunu bekliyoruz

Ayyy gözünaydın canım elhamdülillah bi sadaka falan ver adam hayırlısı ile gelmesin bidaha

Kızlar benim kız gündüz uyuyor gece 1-2 saat ağlama krizi tutuyor sizde de oluyor mu takip edemiyorum burayı kolik bebeği olan var mı acaba benim kızımda kolik falan olabilir mi ?

Kizlar bnm bebek hiç uyumadi nerdeyse bi günü bi günü tutmuyor yarım saat uyumuyor sürekli ağliyo memede emmeye çalişiyo sonra uyuua kaliyo memede ama emmeye devam ediyor uyuyrak emiyor sizinkiler de böyle mi uyandiramiyorum ama çene çalişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…