• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Yok tam olarak öyle değil, omurgamın bitimine yakın ama çok aşağı değil, hafif sag tarafa doğru. Dayanılmaz bir haldeyim. 🥲
Bazen öyle bir ağrı giriyor ki en normal hareketimde bile acıdan inletiyor beni. İnşallah bir çaresini buluruz 😮‍💨
Geçmiş olsun canım🙂 aynen şu hamilegimiz kolay geçer inşallah bı önce 40 a gelmek istiyorum 🤭

Geçmiş olsun canım🙂 aynen şu hamilegimiz kolay geçer inşallah bı önce 40 a gelmek istiyorum 🤭
Çok teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. İnşallah ya hepimiz için ortak dileğim sağlıkla gelsinler bebislerimiz ve kolay doğumlar nasip olsun hepimize 🥹🙏🏻

Dogum gunun kutlu olsun canim bebislerinle esinle ailenle saglikli huzurlu yillarin olsun
Teşekkür ederim canım benim biraz önce oğlum videoyu görünce nasıl ağladı benim pastam yok diye bende ağlayacağını tahmin ederek yememiştim uyanırsa sürpriz yaparım diye nasıl sevindi tarifi yok çocuk olunca öncelik onlar oluyor

Arkadaşlar elinde 400lük oksopar olan varmı ilaçlar çok pahalı sigortamız yok yeşil karta başvurduk ama alana kadar uzın sürer hamileyim ve doktor kullanman şart dedi elinde olan varsa karşı ödemeli alırım şanlıurfadayım duacınız olurum ACİLL
Mesaj atabilir misinis

Arkadaşlar elinde 400lük oksopar olan varmı ilaçlar çok pahalı sigortamız yok yeşil karta başvurduk ama alana kadar uzın sürer hamileyim ve doktor kullanman şart dedi elinde olan varsa karşı ödemeli alırım şanlıurfadayım duacınız olurum ACİLL
Arkadasim ozelden banada yazabilirsin

Kızlar selam öncelikle hepimize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.
Bende bugün 17+1 deyim. 21. Hafta civarı detaylı ultrason a gideceğim aranızda çam sakura şehir hastanesinde detaylı usg giren tanıdıgınız vs var mı ya da ist avrupa yakası uygun fiyata detaylı usg yapan doktor vs bilginiz var mı ?

Kontrole geldim ama yine bekleyeceksin deniliyor bu kadar karışık hastane görmedim peritonolog da işim bitse normale geçerdim

Keske aradan alıp baksa, normalde öyle oluyordu çoğu yerde randevulu hastadan sonra alıyorlar diye biliyordum yine sıraya göre tabi
Valla bayağı ısrar ettim aldılar benim özel durumdan dolayı bekletmemesi lazım normalde zaten 176 gram dedi oğluşa herşey normal 1 ay sonra detaylıya gel dedi

Kızlar ya ben de anne yani beşik istiyorum ama oda yapmak da istiyoruz. Birçoğunuzun oda yapmak istememesi neden acaba? Erken yapmak mantıksız mi? Odasına uzayabilen beşiklerden aliriz diye düşünmüştük eşimle. Biraz heves ediyoruz aslında oda için de, özellikle esim.
Ben de ilk etapta ayrı yerde duramam ama bilemedim simdi. 🥹
Canım ben oda yapicam nasip olursa ama ilk başta anne yani beşik alcam bu kumaş besiklerden belki park yatak ama aynı zamanda odasını da yapicam bu büyüyüp yatak haline gelen beşikler var ya çocuk odası olabilen öyle bı takım almayı düşünüyorum alt açma yeri eşyaları oyuncaklar gene orda olur bı düzeni de olsun istiyorum çünkü ne zaman odasina geçirme durumuna gelirse belki 9 aylık belki 1 yas o zamanda odasına geciricem :)

Kizlar bu minnak benim bebekligim.annem dogdugunda saclarini bagliyordum diyor 4. Aydayim asiri mide yanmam var su iciyorum yaniyor meyve yiyorm yaniyor yogurt yiyorm yaniyor ekmekte bile yaniyor benim prensesimde sacli olabilir mi acaba 🤗🤗

Eklentiler

• 20241124_215215.jpg
    20241124_215215.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 20241124_215212.jpg
    20241124_215212.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 29
Yaa çok sevindim beklememenize ve iyi olmanıza. Maşallah :)
Valla illa ısrar etmek lazımmış yoksa işin yoksa bekleyesin muayeneyi yapıp hiç bişey dinlemiyorlar zaten ilaç kullanmıyorum hiç dedim ne demir ne vitamin dinlemedi bile

Canım ben oda yapicam nasip olursa ama ilk başta anne yani beşik alcam bu kumaş besiklerden belki park yatak ama aynı zamanda odasını da yapicam bu büyüyüp yatak haline gelen beşikler var ya çocuk odası olabilen öyle bı takım almayı düşünüyorum alt açma yeri eşyaları oyuncaklar gene orda olur bı düzeni de olsun istiyorum çünkü ne zaman odasina geçirme durumuna gelirse belki 9 aylık belki 1 yas o zamanda odasına geciricem :)
Evet ben de aynı şekilde büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum ve anne yanı bir yatak almak istiyorum. Benim yatak odam küçük oraya çok büyük bir şey sığdıramayacağım ne yazık ki, umarım uygun bir şey bulabilirim :)
Her şey güzel olur, yeter ki iyi olsunlar. :)

Valla illa ısrar etmek lazımmış yoksa işin yoksa bekleyesin muayeneyi yapıp hiç bişey dinlemiyorlar zaten ilaç kullanmıyorum hiç dedim ne demir ne vitamin dinlemedi bile
Tahlil sonucuna göre yazmadılar mı hiç? Benim çok düşük olduğu için erkenden başlattı sanırım, hala da devam ediyorum hepsine. Başka yere de mi gitsen acaba

multivitamin kullanmiyor musunuz? onlarin icinde de az miktarda da olsa demir oluyor. Belki de demir oraniniz iyidir, ilk basta olcmediler mi?

Back