• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay kızlar okudukca stres yapıyorumda benim cocuk ne yesem içsem hareketlenmiyor. Gecede hiç hareket hissetmiyorum ben. Arada hareketleri oluyor o kadar. Aşırı stres yapıyorum evde kalp atışını dinliyorum ama yine de içim rahat etmiyor hareketini hissetmedikce. Hiç sizin gibi yoğun hissedemiyorum. 27. Haftaya giricem
Bende pek hissetmiyorum. Hissettiğim ufak tepkilerden de emin olamıyorum. Sağlık ocağındaki doktor izlem sırasında şey demişti. Hamilelik öncesinde ve sonrasında kabızlık problemi olanlar zor hisseder. Benim kendimi bildim bileli kabızlık problemim var. Artık ondan diye düşünüyorum.

Bende pek hissetmiyorum. Hissettiğim ufak tepkilerden de emin olamıyorum. Sağlık ocağındaki doktor izlem sırasında şey demişti. Hamilelik öncesinde ve sonrasında kabızlık problemi olanlar zor hisseder. Benim kendimi bildim bileli kabızlık problemim var. Artık ondan diye düşünüyorum.
Bende de sürekli kabızlık problemi var aslında ama bazı zamanlar cok hissediliyor hareketi karnıma dışardan bakınca deniz dalgası gibi görünüyor hissediyordum bir andq da hiç hissedilmiyor ama geceler öyle hiç hissetmiyorum kendi kendime cok stres yapıyorum

Kuzum böbrek ağrısı değil de benim idrarım bulanık renkte bu haftasonu tahlil vericem huzursuz oluyorum böyle.
Ebe bana idrar yolu enfeksiyonu ciddi birsey böbreklere cıkarsa gecirmemiz cok zor demişti. hissettiğin an test ver demişti verdim 1 hafta antibiyotik kullandım. Ama bu seferde böbrek ağrım çıktı sabah tekrar test vericem inşallah böbreğe cıkmamıstır

Kızlar çikolata ya da hediyelik yaptıracak mısınız? Ya da nereden yaptıracaksınızzz
Ben tam da bugün siparş verdim.
Kapı süsü , takı yastığı ve hediyleik anahtarlık. İnstagramdan bir sayfaya yaptırıyorum. Küçük işletme. Çok büyük sayfaların zaten çok siparşleri oluyor o yüzden küçük bir işletmeye sipariş oluşturdum. Çikolatasını da yakın zamanda yaptıracağım şimdi erken diye düşünüyorum

Kızlar benim oğlus cok hareketli, bu kadari fazla mi acaba diye tribe girmeye basladim son bir kac gundur. Hastayim surekli hapsiriyorum, oksuruyorum, esim de kalkti ya o da hastalandiysa ve hapsiriyorsa o yuzden bu kadar hareket hissediyorsan dedi ve beni mahvetti😥
Benimde öyle. Bazen göbeğim yırtılacak sanıyorum o kadar vuruyor ve sürtünüyorki. Bence iyi bir şey bu hiç kötü bir şey gelmedi valla aklıma 😱

Kızlar merhaba böbrek ağrısı yaşayan var mı? Bende idrar yolu enfeksiyonu cıkmıstı 1 haftalık antibiyotik kullandım. Yarın tekrar test vericem ama gectiğini sanmıyorum aynı devam ediyor ve böbreğim cok ağrı yağıyor.
Ben yaşadım canım kanda crp yüksek çıkmıştı antibiyotikle düzelmişti

Ay kızlar okudukca stres yapıyorumda benim cocuk ne yesem içsem hareketlenmiyor. Gecede hiç hareket hissetmiyorum ben. Arada hareketleri oluyor o kadar. Aşırı stres yapıyorum evde kalp atışını dinliyorum ama yine de içim rahat etmiyor hareketini hissetmedikce. Hiç sizin gibi yoğun hissedemiyorum. 27. Haftaya giricem
Kız doğunca uslu olur işte. Biz ufak sıştık gibi mcmfvm

Kızlar merhaba vajinada koku yaşayan var mı?

Normalde regl olmadan önce olacak mışım gibi bi koku olurdu eşim söylerdi ben pek almazdım. Dün yine eşim sanki regl olacakmışsın gibi bir koku var sanki dedi. Garip geldi. Düzenli yıkanıyorum düzenli çamaşır değiştirip su içiyorum. Yok öyle değil içten gelen bir koku dedi. Yani bana gelmiyor ben hiç almıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? ( 22+4)

Kızlar merhaba vajinada koku yaşayan var mı?

Normalde regl olmadan önce olacak mışım gibi bi koku olurdu eşim söylerdi ben pek almazdım. Dün yine eşim sanki regl olacakmışsın gibi bir koku var sanki dedi. Garip geldi. Düzenli yıkanıyorum düzenli çamaşır değiştirip su içiyorum. Yok öyle değil içten gelen bir koku dedi. Yani bana gelmiyor ben hiç almıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? ( 22+4)
Ben hamileligimin basindan beri vajinal koku sorunu yaşiyorum mantar oluyor yani. Kasinti vesaire yok sadece koku oluyor. Dun fitile basladim yine. 2 ay once yine kullanmistim. Geciyor ama tekrar basliyor. Sanirim hamileligin sebep oldugu bir durum. Eger sikayetiniz yogunlaşırsa doktorla iletisime gecin onlemini alın. Cnku enfeksiyon varsa bebege zararli

Ben hamileligimin basindan beri vajinal koku sorunu yaşiyorum mantar oluyor yani. Kasinti vesaire yok sadece koku oluyor. Dun fitile basladim yine. 2 ay once yine kullanmistim. Geciyor ama tekrar basliyor. Sanirim hamileligin sebep oldugu bir durum. Eger sikayetiniz yogunlaşırsa doktorla iletisime gecin onlemini alın. Cnku enfeksiyon varsa bebege zararli

Çok teşekkürler cevabınız için. Kokuyu ben hiç almiyorum siz kendiniz alıyor musunuz? Ya da akıntı vs falan da var mı ya da başka bir belirti? Yarın için devlette dr a randevu aldım. Normalde özel takipliyim bir de devlete gideyim dedim ama korktum şimdi :(

Çok teşekkürler cevabınız için. Kokuyu ben hiç almiyorum siz kendiniz alıyor musunuz? Ya da akıntı vs falan da var mı ya da başka bir belirti? Yarın için devlette dr a randevu aldım. Normalde özel takipliyim bir de devlete gideyim dedim ama korktum şimdi :KK43:
Evet ben aliyorum kokuyu. Akintim var ama rengi beyaz bazen sari oluyor. Ona normal dedi doktorum. Baska bir belirtim yok. Camasirimi surekli degistiririm pamuklu camasir kullanirim cok dikkat ederim ama yinede boyle oluyor malesef. Siz kokuyu almiyormusunuz. Yani almaniz lazim ama bilemedim simdi

Evet ben aliyorum kokuyu. Akintim var ama rengi beyaz bazen sari oluyor. Ona normal dedi doktorum. Baska bir belirtim yok. Camasirimi surekli degistiririm pamuklu camasir kullanirim cok dikkat ederim ama yinede boyle oluyor malesef. Siz kokuyu almiyormusunuz. Yani almaniz lazim ama bilemedim simdi
bana hiç koku gelmiyor. eşim de ilişki sırasında farketti. ama bana o sırada da gelmedi. benim de normal beyaz akıntı oluyor onun dışında bi şey yok. 3lt su içiyorum, sık çamaşır değiştiriyorum, duş alıyorum. anlamadım inanın ben de

Bu sabah gene bacağıma giren krampla uyandım. Sürekli yaşayanınız var mı?
Evet canım been😀hatta bıde ıkı gundue yenı guncelleme geldı basparmak uyuşması uyurken😀bısey olmaz korkma,magnezyumunu al ıkı gunde bır.son düzlükteyız yakında düzelecek tüm semptomlar

Back
X