Bende de aynısı var canım 16günlüğüz bugün koydum biraz. Sen ne zaman başladın, kendisini sallayabiliyor mubiz de 35 günlük olduk.kısa süreli bunu kullanmaua başladım
Canım @Pcosveanneadayi’nin söylediği bebeği önce çalkalayıp sonra sırtını pat patlamak bizde çok işe yaradı en azından birazcık geğiriyor artıkdamladan ziyade gaz bağirsaklara geçmeden müdahale etmek lazim emzirme sonrası sirtindan oval masajla çikarmali yoksa çikmyior bn bizimkinden asla çikaramiyorum kendi alttan çikartiyor ağlaya ıkına ıkına feryat figan yok yani çözümü bulamadım
Hazır suyu kaynatıyorum benbebegine mama veren anneler hazır su mu arıtma suyu mu kullanıyorsunuz?
Been bugün pilates topu ile denedim valla çok başarılıdamladan ziyade gaz bağirsaklara geçmeden müdahale etmek lazim emzirme sonrası sirtindan oval masajla çikarmali yoksa çikmyior bn bizimkinden asla çikaramiyorum kendi alttan çikartiyor ağlaya ıkına ıkına feryat figan yok yani çözümü bulamadım
Merhaba oğlum 9 günlük oldu bugün ben gaz sancıları başlamadan ilk 10 gün yaptırmak istiyordum aslında. Doktorumun tavsiye ettiği bür cocuk cerrahi var onu aradım sormak için 15-20 günlükken tavsiye ediyorum ben dedi ona göre once bir muayene olup yaptırmayı düşünüyoruz doktor uygun derseKızlar yenidoğan sünneti yaptırdınizmi yada yaptırmayı düşünüyor musunuzz ne zaman yaptırmak mantıklı ben 1 aylıkken 40 i cikmadsn annemler yanimdayken yaptırmak istiyorum klips yöntemiyle yapıyormuş yaptircagim yer sizin bilginiz tavsiyeniz varmi
Evet bende araştırdığımda en erken göbek bağı düşsün ve dünyaya adapte olsun diyorlardı oda asafi yukarı 15-20 gün sonraymis canim bende 1 aylık kontrolünde sorup arkasına hemen yaptırmaya karar verdim uygunsaMerhaba oğlum 9 günlük oldu bugün ben gaz sancıları başlamadan ilk 10 gün yaptırmak istiyordum aslında. Doktorumun tavsiye ettiği bür cocuk cerrahi var onu aradım sormak için 15-20 günlükken tavsiye ediyorum ben dedi ona göre once bir muayene olup yaptırmayı düşünüyoruz doktor uygun derse
Yorumu okuduğum gibi almama kaç puanBeen bugün pilates topu ile denedim valla çok başarılınormalde mama emince geç çıkıyordu gazı. Şimdi aldım kucağıma zıplayarak pat pat yaptım 3.de patta çıktı her defasında
Bunlar hep teorik seyler. 3. Cocugum dogdu 9 günlüğüz daha. Hepsinde de bebişler ne zaman isteseler o zaman verdim meme 15-20 dkda bir bile oldugu oluyordu hele ilk 2-3 ay. Haricten gazel okumak kolay tabi doktorlara da. Ama bebek kendi belirliyor ritmini hiç saate takılı kalma canım emme ihtiyacı aclıktan olmuyor her zaman. Bebeğin dünyaya adapte olma süreci aynı zamanda ve seninle senin memende kucagında alışıyor dünyaya o yüzden de cok onemli bence talep eden cocugu emzirmek. Ama merak etme geciyor biraz büyüdüklerindeKızlar bebişleriniz kaç günde kaç kilo aldı acaba. Bana doktor 3 saatten önce emzirme diyor ama bebeğim 3 dk ayrılmıyor. Sık beslemek de reflü yapıyormuş sanırım
Bizim doğum kilosu konusunda bir sorun olmadı çok şükür canım. Emzirdikten sonra bizde gaz çıkarmaya çalışalım bakalım inşallah faydası olur.Her emzirme sonrası mutlaka gaz çıkarılması gerekiyormuş. Ben gece uyandırmıyorum. Doğum kilosuna 21. Gün ulaştı. Doktor artık gerek yok kendisi uyanır artık demişti. Ama kendisi stabil 3 saatte uyanıyor gece
Kuzum benim kız kardeşim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi. Şöyle sol omzuna bebeği alıyorsun kafası omuzdan sarkacak kadar yukarı. Sol kolu düz şekilde bebeğin yanında duruyor sağ kolu omuzdan sarkıyor. Ayaklarını da tuvalete oturur pozisyona alıp sırtına öyle vuruyorsun. Gerçekten iyi çıkıyor ben de beceremiyordum bu biraz işe yaradı. Google da bakayım dedim eser yenenler aynısını yapmışdamladan ziyade gaz bağirsaklara geçmeden müdahale etmek lazim emzirme sonrası sirtindan oval masajla çikarmali yoksa çikmyior bn bizimkinden asla çikaramiyorum kendi alttan çikartiyor ağlaya ıkına ıkına feryat figan yok yani çözümü bulamadım
Peki max kac saat uyuyor?Ben 20 günlük olduğundan beri uyandırmıyorum
Yaa ben hafta sonu 12 saat uyumazsam huzur bulmuyordumhey gidi günler hey
Bu gece kesintisiz 4.30 saat uyumuşum sabah eşimle çok güzel uyuduk bu gece dedik
Bende her istediğinde emziriyorum ama bu seferde bir süre sonra kusuyor fazla geldi diye düşünüyorum, hep böyle mi olacak?Bunlar hep teorik seyler. 3. Cocugum dogdu 9 günlüğüz daha. Hepsinde de bebişler ne zaman isteseler o zaman verdim meme 15-20 dkda bir bile oldugu oluyordu hele ilk 2-3 ay. Haricten gazel okumak kolay tabi doktorlara da. Ama bebek kendi belirliyor ritmini hiç saate takılı kalma canım emme ihtiyacı aclıktan olmuyor her zaman. Bebeğin dünyaya adapte olma süreci aynı zamanda ve seninle senin memende kucagında alışıyor dünyaya o yüzden de cok onemli bence talep eden cocugu emzirmek. Ama merak etme geciyor biraz büyüdüklerinde
Yok yok hep böyle kalmayacak. Bir müddet sonra normallesiyor araları acılıyor iyicene. Sürekli aranan, emmek isteyen bebegi 2-3 saat bekletmek zaten ne mümkün. Sıkıysa o doktorlar gelsinler kendileri oyalasınlarBende her istediğinde emziriyorum ama bu seferde bir süre sonra kusuyor fazla geldi diye düşünüyorum, hep böyle mi olacak?
Ahhhhh inan o kadar rahatladım ki. Robot yetiştirmiyoruz sonuçta. Sadece reflüsünü tetiklemekten korkuyorum sesi de kısıldığı için zarar vermek istemiyorum bebeğimeBunlar hep teorik seyler. 3. Cocugum dogdu 9 günlüğüz daha. Hepsinde de bebişler ne zaman isteseler o zaman verdim meme 15-20 dkda bir bile oldugu oluyordu hele ilk 2-3 ay. Haricten gazel okumak kolay tabi doktorlara da. Ama bebek kendi belirliyor ritmini hiç saate takılı kalma canım emme ihtiyacı aclıktan olmuyor her zaman. Bebeğin dünyaya adapte olma süreci aynı zamanda ve seninle senin memende kucagında alışıyor dünyaya o yüzden de cok onemli bence talep eden cocugu emzirmek. Ama merak etme geciyor biraz büyüdüklerinde
Ben de 6 ay dolmadan yaptırmak istiyorum. Hareketlendikçe zor olur gibi geliyor iyileşme süreci. Şimdi en azından koyduğum yerde duruyorKızlar yenidoğan sünneti yaptırdınizmi yada yaptırmayı düşünüyor musunuzz ne zaman yaptırmak mantıklı ben 1 aylıkken 40 i cikmadsn annemler yanimdayken yaptırmak istiyorum klips yöntemiyle yapıyormuş yaptircagim yer sizin bilginiz tavsiyeniz varmi
Evet herkes ne kadar erken okadar iyi diyor canim sende bir an önce yaptır benceBen de 6 ay dolmadan yaptırmak istiyorum. Hareketlendikçe zor olur gibi geliyor iyileşme süreci. Şimdi en azından koyduğum yerde duruyor
Evet bazen dalgınlıkla yüzü oraya dönmüşse hemen bakıyor izliyor yaramaz. Sese alıştır uyurken yoksa zorlanırsın dedikleri için ses olsun diye açıyorumKızlar bebeklerinizin bulunduğu oda da tlf tv bulunduruyormusnuz