• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    38
Kızlar akşamdan beri kasığımın sağ tarafı geriliyor gibi ayağa kalkınca batıyor sanki sizde olmuş muydu
Batma hissi yokta gerilme hissi hep var onada doktor normal dedi rahim genisleyip buyudugu icin. Kramp seklinde agrilariniz yoksa endiselenmeyin bence ayni sebeple normaldir diye dusunuyorum

Hayırlı olsun öncelikle 💜 sağlıkla gelsin 🌸🌸

Bulantı, baş dönmesi, gece uykusuzluğu, duygusallık şeklinde ilerliyor şimdilik😵

Senin nasıl gidiyor 🌞🌞
Sabahları mide bulantısı dışında karın agrım çok oluyor bunun dışında iyiyim çok şükür 3. Gebeliğin benim

Kızlar akşamdan beri kasığımın sağ tarafı geriliyor gibi ayağa kalkınca batıyor sanki sizde olmuş muydu
Hiç korkma çok normal rahim genişlemeye çalışıyor bebek tutunmaya ağrılar çok normal kanama lekelenme olmadıkça hiç bir ağrıdan korkma

Hamburger söyledim ama 10dk sonra sipariş iptal oldu. Bezelye yemeği yaptım. Neye niyet neye kısmet 😂 Vardır bu işte de bir hayır
Ahahahhaha :-)
Hayaller hayatlar..

Ben uzun zamandır evde yapıyorum burgeri

500 gr kıyma (tek çekim olacak)
3 tatlı kaşığı galeta unu.
2şer tatlı kaşığı hardal, pekmez, sirke.
1 silme tatlı kaşığı karabiber ve yeteri kadar tuz.
(Tarifte yok ama ben rende soğan da ekliyorum)

Salataya gelince kışın fix, nar ekşili havuç nar salatası :kk77:

Sabah sabah ne yemek konuştum ya :-)

Günaydın güzel hanımlar💐 Bugün benim doktor randevum var🥰 en son gittiğimde kesede kanama alanı vardı ne durumda çok merak ediyorum. Doktor dinlenmemi tavsiye etmişti ama 18 tane okulda 4 yaş grubuyla ne kadar imkansız tahmin edersiniz tabi birde evde 3 buçukluk var😉 Hepimiz için güzel bir gün olsun güzel haberler alalım dua istiyorum bugün sizden 🤲🏻🫂🌸

Günaydın güzel hanımlar💐 Bugün benim doktor randevum var🥰 en son gittiğimde kesede kanama alanı vardı ne durumda çok merak ediyorum. Doktor dinlenmemi tavsiye etmişti ama 18 tane okulda 4 yaş grubuyla ne kadar imkansız tahmin edersiniz tabi birde evde 3 buçukluk var😉 Hepimiz için güzel bir gün olsun güzel haberler alalım dua istiyorum bugün sizden 🤲🏻🫂🌸
Hayırlı güzel haberlerle gel canım .

Merhaba arkadaşlar hiç giremiyorum gruba 4-5 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusmalardan dolayı çok çok zor günde 20 30 defayı buluyordu kusmalarım, bir süre daha da çıkamayacağım muhtemelen. Lütfen dua edin bana çabucak bitsin bu bulantılar.
Ah çok geçmiş olsun 😔

yolk varsa canını sıkma canım dünde yazdım benim de boş diye gittim kalp atışını gördük içini ferah tut💕
Ben de ayni durumdayim:( 6+6da kese ve icinde yolk sac vardi yuzuk gibi bi goruntu, ama bebek yoktu, 9 gun sonra gel garanti olsun dedi. Gittiğimde neyle karşılaşıcam bilmiyorum cok endiseliyim:(

Ben de ayni durumdayim:( 6+6da kese ve icinde yolk sac vardi yuzuk gibi bi goruntu, ama bebek yoktu, 9 gun sonra gel garanti olsun dedi. Gittiğimde neyle karşılaşıcam bilmiyorum cok endiseliyim:(

Canım yolk saç varsa zaten o bebek geç döllenme olmuştur ya da bazen ultrason cihazlarınin kalitesi bile geç ya da erken görünmeye neden olabiliyor. İçini ferah tut ❤️ güzel haber alacaksın ❤️

Merhaba arkadaşlar hiç giremiyorum gruba 4-5 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusmalardan dolayı çok çok zor günde 20 30 defayı buluyordu kusmalarım, bir süre daha da çıkamayacağım muhtemelen. Lütfen dua edin bana çabucak bitsin bu bulantılar.
Ya çok geçmiş olsun. Biran önce sağlığına kavuşman ümidiyle.

Back