2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Benimki kusacağında genelde öğürüyor canım emziği. Beyaz gürültü dene istersen birde

bebeği soyundururken işkence ediyomuş gibi ağlayan var mı katıla katıla ağlıyo üstünü başını çıkarırken
Bizim de öyle
Her türlü huysuzlukta varız. Gaz bizde, alt değiştirirken ağlama krizleri bizde, gece uyumama bizde. Kaldı mı başka huysuzluk
Edit: Bezi açınca yüzümüze işeme ve üstünü giydirmeden yeni bezi kirletme de bizde

Kızlar ben yine isyanlardayim .42 günlük olduk doğduğu günden beri emme problemi var.ne yaptıysam olmadı başaramiyorum gazını çıkarıyorum burnunu açıyorum öyle deniyorum yok yinede almıyor boğuşuyor en fazla 3, 5 dakika . Zaten aktif emmiyor memede uyuyor Bir de uzayan sarılığımız çıktı ne yapacağımı şaşırdım. Sütümü sağıp biberonla veriyorum, biberona alıştıkça meme reddii daha çok arttı . Tamamen bırakacak diye çok korkuyorum ama günlerdir de o kadar çok çabaladım ki çok yıprandım pes etmek üzereyim sütüm olduğu halde emmemesi çok zoruma gidiyor şimdi diyorum ki keşke tek derdim gazı olsaymış

Bu arada kızlar sezeryan olanlar kanamanız kaç gün sürmüştü benim 40 günü geçti hala devam ediyor hatta rengi koyu kırmızı siyaha yakın ve pıhtı gibi şeklinde geliyor normal mi bilmiyorum

Bu arada birkaç mesajda gördüm mastit olanlar varsa süt kanallarını en iyi açma şekli ters emzirme yöntemi bir de bunu deneyin faydasını görürsünüz inşallah

Ay az önce tam bu şekilde değil ama bir yaklaşık yaptım sonra eşim omzuna aldı sırtına vurarak cidden baya bişiler çıkardı inşallah biraz rahatlar çocuğum ya çok teşekkür ederim canın ya
Biz hep öyle yapıyoruz canım çok rahat ettik ağızdan gaz çıkartması iyi rahatlatıyor sindiriyor çok sevindim z

Gaz ilacı düzenli kullanımda fayda sağlıyor canım. Bence üşütmek ya da senin yeme içmenle alakalı değil ben çok çok dikkat ediyorum ama yok gazı var hep. Üstelik kolay çıkaramıyor bile, gazlı bebek sen ne yaparsan yap gazlı oluyor onu çözdüm

Bizim de 5. gün başladı resmen deliriyorum geceleri sabaha karşı ancak uyuyor emzirdikten sonra geğirsin diye uğraşıyorum onu da beceremiyoruz doğru düzgün. Bunun bi taktiği kolay yolu var mı kızlar ya?
Bence yok ya, ben karnına masaj bacak hareketleri yapıyorum ama asla işe yaramıyor çıkmıyor o gaz

Ay biz iki defa uyandık zor uyuttum yarım saate kalkar ben yatırmadan önce bezini değiştirirken kantaron yağı sürüyorum kasıklarına. Sonra vücuduna ve ayaklarının altına normal bebek masaj yağı sürüyorum. Hemen kalın çorap giydiriyorum . Sonra gaz çıkarıyoruz ya gazı inanılmaz zor çıkıyor oğlumun ve çok gazlı bir bebek . Omzumda gaz çıkardıktan sonra sırtına öyle minik minik ovuşturarak masaj yapıyorum eğer sancısı yoksa mayışıyor canım

Bizimde beşinci uyanmamız felan göğüsler iflas artık mama yaptım bizdede gaz uyandırıyor özellikle gece canım. Bize sıcak su torbası çok iyi geliyor. Ilık yapıp uyurken bacaklarının altına koyuyorum 3-4 saat sonra baya gaz çıkarıyor

Bizim ayaklar hiç durmuyor ki kiraz çekirdeği kemerini ısıtıp ayaklarının altına koyuyorum yok anam tekmeliyor sonra baktı hareket ettiremiyor feryat figan. Sıcak su torbasını deneyeyim bi şimdi de .

Bizim ayaklar hiç durmuyor ki kiraz çekirdeği kemerini ısıtıp ayaklarının altına koyuyorum yok anam tekmeliyor sonra baktı hareket ettiremiyor feryat figan. Sıcak su torbasını deneyeyim bi şimdi de .
Derin uykuda hemen sıkıştırıveriyorum canım onda kıvranmıyorda uykusunda. Yoksa uyuyor mu dövüşüyor mu belli değil. O öyleyken ha uyandı ha uyanacak derken ben uyuyamıyorum. Bi karış boylarıyla bizi pert ettiler

Kiraz çekirdeği bende alacaktım birde clinikid var kullanan var mı acaba nasıl. Kiraz çekirdeğinden memnun musun kıyafetin üstünden mi koyuyorsun canım yoksa tene temas gerekiyor mu

Kiraz çekirdeği bende alacaktım birde clinikid var kullanan var mı acaba nasıl. Kiraz çekirdeğinden memnun musun kıyafetin üstünden mi koyuyorsun canım yoksa tene temas gerekiyor mu
Kiraz çekirdeği kemeri var bende yavrum. Şöyle peluş kılıfı var içindekini ısıtıp ona koyuyorsun yavaş yavaş ısı veriyor. Karnının üzerinde ağırlık yapıyor diye derin uykuya geçmeden koydurtmuyor paşam clinikid aldım 15 gündür kargodaydı yeni geldi göbeğine biraz sürdüm gaz çıkardı ama ondan mı yaptı emin değilim. Alerjik bir durum olmasın diye az az sürüp denicem sonra birkomple masaj yaparım diye düşünüyorum onunla . Valla bu gazdan ne çektik be

Çok mantıklı valla bizi perişan ettiler uykuyu unuttuk . Birde bas bas bağırıyor ağlıyorlar nefesi kesiliyor elim ayağıma dolaşıyor

Bende şimdi emzirdim uyudu . Ya kızlar ben gece çok acıkıyorum her emzirme sonrası gidip birşeyler atıyorum ağzıma normal mi . Hamilelikte almadığım kiloları alacağım galiba

Çok mantıklı valla bizi perişan ettiler uykuyu unuttuk . Birde bas bas bağırıyor ağlıyorlar nefesi kesiliyor elim ayağıma dolaşıyor
Aynen şuan bu durumdayız 3 adam onu sakinleştirmeye çalışıyor böyle çığlık çığlığa gördükçe benimde içim gidiyor hiç birşey yapamıyorum diye
Yorumları çok iyi duruyor ama bende bilemedim sen bi iki kere tecrübe edersen yaz bende alayım canım ama 15 gün kargoyu düşünmedim bu halde Allah'ım bu kendince huylarıda beni öldürecek hep uyurken yakalamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…