Mama kullandın mı hiç biz mecbur sarılık atlatalım diye verdik şimdide günde bi tane veriyoruz acaba ondan mı diyorumAramızda 1 gün var biz de öyleyiz gece boyunca gündüz uyurken falan hep ıkınıyor uyanacak sanıyorum başını bekliyorum geç uyuyor. Sesli inleyince uyanıyorum hemen. Bende hiç uyku kalmadı
Aaa kaşıntı bendede var ama bebekle uğraşmaktan önemsemedim bacaklarımı falan acayip kaşıyorum uyuz gibiyim bende de ödem var ayakların indi ama bacağıma bastırdığımda hala hafif çukurluk oluyor bugün yediklerime dikkat etmeye başladım artık yavaştan kilo vereyim diyorum sütü etkilemeyen detoks sularına bakıcamKızlar bende ödem hala çok fazla size doktorun verdiği bir ilaç olur bildiğiniz bir takviye olur doğal yoldan ziyade başka ne kullanabilirim ? Kan sulandırıcı vermişti doktor onu yaptım ayaklar normale döndü ama vucudumda çok fazla.kaşıntım da devam ediyor zaten dahiliyeye gidicem bi ama birde sizde gece çok terliyor musunuz ben bazen su içinde kalkıyorum o da lohusa terlemesiymiş sanırım ödem bu yoldan da gider diye düşündüm ama yok hala aynı
Benimki de genelde öyle yapıyor yüzde 80 inde üstümu kakalamayi tercih ediyorBenimki emerken yapıyor kakasını hiç kendiliğinden yapmadı. Sizinkiler de mi öyle?
AA aynı gün doğum yapmışız canımKızlar selam, kaç gündür burayı kasılmalarımla meşgul etmiştimben vajinal doğum yaptım 18 kasım tarihli oldu kızım, saatlerce sancı kasılma açılmayan açıklık ne varsa yaşadım, henüz doğurmamış vajinal düşünen arkadaşlar sorunuz varsa alabilirim
Ben kullanıyorum başından beriAranızda reflü yatağı kullanan var mı kızlar
Ya bizim hep meme istediği için veriyorum oda tükürüyorKızlar geçen gece yine atak geldi uyumama emme sıçma döngüsüen son emzik verelim dedik bebiş bozuldu qhshdhd yarım saat felan emdi emzik düştüğü an deliye döndü ilk defa bu kadar arandigina şahit oldum ona hadi neyse dedik emzirmeye başladığımdaxa oyle deli gibi arandı memeyi bulduğunu bile fark edemeyecek kadar gözü dönmüş gibiydi bir daha korkuma veremedim vallahi biraz daha buyuyuncs deneyim diyorum
Ben de veriyorum bizim de kilo alımı yavaştı. Günde 3 4 kere veriyorum. Zaten kokusu da kötü oluyor kakasının. Anne sütü kokmuyormuş sanırımMama kullandın mı hiç biz mecbur sarılık atlatalım diye verdik şimdide günde bi tane veriyoruz acaba ondan mı diyorum
Benim de kollarımda kaşıntı var. Sizin sadece bacaklarda mı?Aaa kaşıntı bendede var ama bebekle uğraşmaktan önemsemedim bacaklarımı falan acayip kaşıyorum uyuz gibiyim bende de ödem var ayakların indi ama bacağıma bastırdığımda hala hafif çukurluk oluyor bugün yediklerime dikkat etmeye başladım artık yavaştan kilo vereyim diyorum sütü etkilemeyen detoks sularına bakıcam
Sizin kaşıntı nerde? Benim kollarımda var çoğunluklaKızlar bende ödem hala çok fazla size doktorun verdiği bir ilaç olur bildiğiniz bir takviye olur doğal yoldan ziyade başka ne kullanabilirim ? Kan sulandırıcı vermişti doktor onu yaptım ayaklar normale döndü ama vucudumda çok fazla.kaşıntım da devam ediyor zaten dahiliyeye gidicem bi ama birde sizde gece çok terliyor musunuz ben bazen su içinde kalkıyorum o da lohusa terlemesiymiş sanırım ödem bu yoldan da gider diye düşündüm ama yok hala aynı
En çok bacaklarda kollarımda kaşınıyor da bacaklarım kadar değilBenim de kollarımda kaşıntı var. Sizin sadece bacaklarda mı?
Kuzum benim ogluşumda bazen öyle senin kokunun sindigi biseyi başının altına köy bide emiyorsa memende bı sure uyut ben dün gece öyle yaptım baya faydasını gördüm yoksa geçen gece 11den sabah 7ye kadar uyumadı dediğin gibi oldu çok zorlanmistikKızlar bebekleriniz uykuya dalınca kesintisiz hareketsiz yatıyormu? 11 günlük olduk uyuyor çok güzel ama sürekli kıpır kıpır kafası hele asla durmuyor yanlız bırakamıyoruz resmen bırakıp bı içeri gecelik diyoruz hemen sesler gelmeye başlıyor ince ince hareket sürekli varr anlamiyorum dalamiyor mu yoksa normal uyuyusumu öyle
Ben mecburen mama da veriyorum. Biberona alıştı. Geçen altını üstünü değişirken öyle çok ağladı ki emzik veriyim belki susar dedim. O kadar karıştı ki aklı. Beni bırakır diye korktum. Muhtemelen ben de daha vermemKızlar geçen gece yine atak geldi uyumama emme sıçma döngüsüen son emzik verelim dedik bebiş bozuldu qhshdhd yarım saat felan emdi emzik düştüğü an deliye döndü ilk defa bu kadar arandigina şahit oldum ona hadi neyse dedik emzirmeye başladığımdaxa oyle deli gibi arandı memeyi bulduğunu bile fark edemeyecek kadar gözü dönmüş gibiydi bir daha korkuma veremedim vallahi biraz daha buyuyuncs deneyim diyorum
Ay bende o düzlemdeyim kaşık biberon verin diyolar oda bana zor geliyorBen mecburen mama da veriyorum. Biberona alıştı. Geçen altını üstünü değişirken öyle çok ağladı ki emzik veriyim belki susar dedim. O kadar karıştı ki aklı. Beni bırakır diye korktum. Muhtemelen ben de daha vermememzikle biberonu tercih eder beni bırakırsa ben naparım
Yenidoğanda kullaniliyor mu sudocremSudocrem pişik te çok etkili ama yenidoğan da kullanıyor muyduk hatırlamıyorum.oglum bebekken kullanıyordum çok etkili geçirmediği hiçbir şey yok neredeyse
Of dün gece 3 e kadar emdi 12 den 3 e kdr süt bitti memede hala emiyo koyunca ağliyo doktor d vit vermmişti artık onu verdim uyudu allahaa hamd olsun kabus gibi gecelerİnşallah doğurursun artık canımuykusuzlar kervanına seni de bekliyoruz
İnanılmaz zor kaşık biberonla. Verince az vermiyorum ki 60 cc. Ya tükürüyor ya dışarı gidiyor yarısıAy bende o düzlemdeyim kaşık biberon verin diyolar oda bana zor geliyor
İnşallah memnun kalırsınz boynu düz yataktaki gibi değil evet ama emip yattıkları için çok kusan bebeklerde iyi bence rahat olmadığını hissedersen yastık ile de yükseltilebilir belki çok hafifçeBen sordum canım boynu katlanıyor gibi oluyor dediler ama basit bişey sipariş verdim bakalım kusuyor çünkü oğlum
Bizde de durum öyle birden irkiliyor bir deAramızda 1 gün var biz de öyleyiz gece boyunca gündüz uyurken falan hep ıkınıyor uyanacak sanıyorum başını bekliyorum geç uyuyor. Sesli inleyince uyanıyorum hemen. Bende hiç uyku kalmadı
Çok önerilmiyordu diye hatırlıyorum o yüzden ben özellikle almadım onu araştırın istersenizYenidoğanda kullaniliyor mu sudocrem