2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Hemen anne sütü veriyorum ben bir iki yudum iç geçirecek diyorum zor zahmet ikna edip bir iki yudum içiyor
Hahaha bende aynısını yapıyorum bu kaka yapma olayı beni mahvetti ıkınıyor ağlıyor yapamıyor üzerine hıçkırık tutunca krize giriyor çocuk

Hahaha bende aynısını yapıyorum bu kaka yapma olayı beni mahvetti ıkınıyor ağlıyor yapamıyor üzerine hıçkırık tutunca krize giriyor çocuk
kaç gündür yapamıyor benim kızım 2 gündür yapamıyor zeytinyagı cereyim diyorum

Qgshsshha son cümle shsh bende en son ne zaman biticek bu döngü diye haykırıyordum

Kızlar bebekleriniz uykuya dalınca kesintisiz hareketsiz yatıyormu? 11 günlük olduk uyuyor çok güzel ama sürekli kıpır kıpır kafası hele asla durmuyor yanlız bırakamıyoruz resmen bırakıp bı içeri gecelik diyoruz hemen sesler gelmeye başlıyor ince ince hareket sürekli varr anlamiyorum dalamiyor mu yoksa normal uyuyusumu öyle

Dün randevuda açıklık vs yoktu 40+2 bu sabah nişan geldi azıcık da sızıntı şeklinde su. Doktor yatış yapalım dedi daha beni görmeden mesajla. Hala o kadar uzak görüyorum ki “yatış ne alaka yaa” dedim içimden afagsgs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…