2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya bizde eve tartı ve ölçü aldık, bizimde hala 50 çıkıyor. Boyu uzadı anlıyorum ilk doğduğunda hastane çıkış ve yenidoğan kıyafetleri büyük geldi prematüre aldık bende doğumda yanlış ölçtüler diyorum

Evet aşkım iş makinesi gibi bide uykuya dalamıyor

Kızlar biz 5. Hafta atağına girdik sanırım çok zor geçiyor. Herşeye çok sinirli bazen meme, emzik ne varsa reddedip sadece ağlıyor, uyku felanda kalmadı sadece kucağımızda uyuyor yatağa bırakınca çığlığı basıyor. Normalde bu kadar değildi.Günümüzün çoğu çığlık çığlığa geçiyor. Yatırınca inleyip hareket ederek geri uyanıyor. Gazda çıkarıyoruz anlayamadım bir türlü

Kaç öğün 60 cc alıyorr? Ben az mı veriyorum acaba günde bir otuz cc, bide meme
Bana doktor önerdi canım. Her bebek farklı. Emzirme sonrası 4 kere 60 ver dedi. Ama sütüm arttığı için bne 3 kere veriyorum. Zamanla mamayı bırakırız inşallah. Sana doktorun önermedi mi? Kendin mi başladın?

Ne kullandınız kızlar pişikte

Ben misie nişastası aldim pişik için duydunuz mu bilmiyorum kv söledi ne yapsam şaşirmiş durumdayım yenidoğana sürülür mü nişasta

Ne ne nee 1 yaş 2 yaş sendromu biliyorum da birde bu sıpaların hafta sendromu mu varmış ay çıldırmama ramak kaldı

Kızlar hangi mamayı ne sıklıkla kaç cc kullanıyorsunuz? Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum . Sütüm çok değil farkındayım . Ama az mı çok mu veriyorum bilemedim . Bana doktor 2 memeyi de emzir ardından 30 cc mama ver dedi . Günlük 7/8 defa 60 cc mama yeterli emzirme de yap dedi bilemedim şimdi

Canım bana sütün yeterli ama sağ memede sıkıntı yaşadım ben tam emmezse eğer 30 cc mama ver dedi hipp markası keçi sütlü olanı veriyorum ama üç gündür kusuyor artık çok mu geliyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum ama iki üç gündür sağ memeyi baya emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…