2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı
Bizdede oldu 5.günde düştü göbek bağı kanama oldu 10 güne kadar normal dedi ama bitmedi doktor sızıntı var dedi bizim k vitamini yapıldı sonra kesildi

Bnm bebiş sarılık çikti maalesef süt gelmesi için yardimci olur mmsnz arkadaşlar
Valla canım bende de az gelir inşallah seninde bol emzir sonra sağ dereotu yiyom bestlak damla kullanıyorum birde e bebek ten süt yapan çaylar var onları içiyorum tahin helva yiyorum genede 60 cc geçemiyorum

Aynı şeyi yaşıyoruz inanki
Sün akşam sağdım ikisinden 40 anca çıktı
Burda yazıyorlar 60 70 ml falan valla canım sıkılıyor bende niye o kadar çıkmıyor diye
ama benim gün boyu mememde çocuk süt bırakmıyor ki diyorum kendimi teselli ediyorum

Benimki de böyleydi süştükten 2 3 gün sonra kan geldi ama doktor takip et aktif kanama değil merak etme dedi bana çoğalırsa gül demişti 3 gün falan böyle devam etti sonra geçti
Emmeden sağınca 60 geliyor ama fazlası olmadı hiç gümüş kapak takıyorum içi süt doluyo anlamadım bak bugün emip uyuyor mama 30 luk içti sabah başka içmedi akşama bakalım ne olacak

Canım suyun gelmiş galiba akşam. Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın haberdar et bizi🙏🏻

Ya bende gebelik şekeri vardı 3 aydır hiçbir şey yemiyorum resmen ama doktor genetik bu şekerle ilgili değil dedi. 3 farklı doktora muayene oldum kilo konusunda üçü de benzer tahminler yaptı artık ısrar etmeyeceğim. 9 ay karnımda taşıdığım bebeğimin sağlıkla doğmasından önemli değil hiçbir şey diye düşünüyorum artık. Dün akşam baya zor geçti benim için ama bugün daha iyiyim canım☺️

aynen öyle bir de sürekli insanların doktorun kolayına geliyor, doğumuna sahip çık baskısı beni bitirdi. Çok suçlu hissettim kendimi. Ama vajinal doğum diye ısrar edersem ve bir aksilik olursa da kendimi affetmem.

Canım aynen öyle oldu. Sen nasılsın? Sütün hemen geldi mi? Şimdi de ona stres yapıyorum.

Kızlar ben genel olarak kendimi hiç sezaryene hazırlamamıştım. Sütünüz oldu mu? Öneriniz var mı benim için? Çok teşekkür ederim destekleriniz için o kadar kıymetli ki🙏🏻
Ben dogumdan 12 saat sonra bebegimi kucagima alabildim ama buna ragmen sutum geldi. Hic takilma, geliyor :)

Ben kaşık biberon hiç denemdim canm hala şırınga ile besliyorum
Emmiyor malesef
Bir umut emer diye biberon a başlamadm

Aynen canm uykuya da ihtiyac var cok haklsn
Benim de moralim bozuluyo ama elden de bi'şey gelmiyor

Oy oy birinz soğuk kanlı olsanz iyi olur vllla balm
Benim bebekte şükür gaz sancısı yok tek derdim emzirmek
Artk emmediği için sütüm de azalıyor 🥺🥺

Çok zor öyle sık uyanmaları vlla canm Allah kolaylık versin hepimize
Benim ki memenin direk elleriyle itiyor hiç emmiyor 😢
Canim siringayla cekim hizi nasil? Bizimki cok hizli cekiyor.

Merhabalar bizde kan uyuşmazlığı var ama çok şükür sarılığı atlattık, doktorlar sadece emzir demişti ama çocuk çok açtı sütüm yoktu 2,3 saatte bir verdik mamayı, pompaya da Süt gelmiyordu ama ısrarla çektim pompadan geldi elhamdülillah sonunda, sütümü de verdim mamayı da düzenli verdim. Uyanmayınca topuğuna bir fiske vurduk uyandı, ıslak mendille bacağını silince de uyandı.
Bir fiske değil nerdeyse falaka gibi oluyor topuklarına vuruyoruz ama bana mısın demiyor. Ben de mama veriyorum ama çok istemiyor emzirme sonrası 15 cc zor alıyor onu da bir emzirme atlatarak vermeme rağmen. İnşallah en kısa zamanda düzelir lohusa psikolojisi kaldırmıyor bebeğime bişey olur duygusunu yenemiyorum

Bnm bebiş sarılık çikti maalesef süt gelmesi için yardimci olur mmsnz arkadaşlar
Bizim de sarılık çıktı 14 çıktı değerimiz, 17 olsaydı tedaviye alacaklardı sanırım. Emzirme ve günde 3 kere mama veriyorum, sütü artırmak için bol su, duş, rezene çayı, şekerli pirinç lapası yardırıyorum şuan. Sizin değerler nasıl

Kızlar çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. Çok güzel bir duygu Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Normal doğum oldu fakat alttan baya dikiş atıldı dikiş atılma sırasında genel anestezi verildi.
Bana da çok dikiş atıldı, doğum ıkınmalarımdan daha uzun sürdü resmen. Ama orayı iğneyle uyuşturmuşlardı biraz dişini sık diye diye diktiler canım dayanamayacak gibi miydin genel anesteziye geçiliyormuymuş bilmiyordum

Bizim de sarılık çıktı 14 çıktı değerimiz, 17 olsaydı tedaviye alacaklardı sanırım. Emzirme ve günde 3 kere mama veriyorum, sütü artırmak için bol su, duş, rezene çayı, şekerli pirinç lapası yardırıyorum şuan. Sizin değerler nasıl
Canım benim sütüm yeterli olmasına rağmen mama ver uyanmayı öğrenene kadar böyle devam dedi

Kızlar çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. Çok güzel bir duygu Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Normal doğum oldu fakat alttan baya dikiş atıldı dikiş atılma sırasında genel anestezi verildi.
Maşşallah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin rabbim

Sizin baby kac dk aktif emiyor?

Allah analı babalı büyütsün canm
Aynı şeyleri yaşadım normal doğum ama dikiş fazla genel anestezi aldm. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız 😊

X