2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Çok normal canım benim tam anlamıyla 13. Gün normal hayatıma dönüş oldu diyebilirim fiziksel olarak

Çok ürkütücü hareketler kayınvalidenin yaptığıda eşinin yaptığıda. Lohusalık duygu olarak herşeye açık olduğun bir dönem. Eşinin resmen içinde tutup tutupda sana kin tutar gibi şu zor döneminde bunu yapması bana garip geldi. Ki bi evlat için ne kadar bekliyor hayal kuruyoruz sana yapılanıda geçsem oğlumun yüzüne bakmıyor kısmıda üzücü. Eşin kaynananı haklı çıkarmış resmen

Kızlar birşey soracağım doğum için düzenli kasılma olması gerekiyor ya bu kasılmalar ağrısız ama rahatsız edici bir şekilde ve düzenli gelirsede doğum başlamıştır diyebiliyormuyuz?

Yüreğime su serptin. Ağlama krizlerim sürekli derin düşüncelerim evime eşime bebeğime yetebilme endişem o kadar çok ki sürekli kendimi sorguluyor be ağlıyorum. Ağrılarım zaten bedenime çok ağır geliyor hiç iyileşemeyecek gibi hissediyorum kendimi

Kızlar sezeryan olanlar da ayaklarda ödem var mı hiç yaa benim ayaklar bacaklar bildiğin puf puf
Benim ayaklar bacaklar benden 5 kat fazlaydı ve bunun nedeni birkaç saat varis çorabıni çıkardığım içindi. O yüzden bol bol su için yürüyüş yapın evde, varis çorabı giyin kesinlikle

Benim ayaklar bacaklar benden 5 kat fazlaydı ve bunun nedeni birkaç saat varis çorabıni çıkardığım içindi. O yüzden bol bol su için yürüyüş yapın evde, varis çorabı giyin kesinlikle
Varis çorabı demedi hiç doktorum ama ameliyat eden doktoruma sordum bir kaç güne geçer bol sıvı tüket dedi

Aslında eşim gerçekten iyi bi insan ama anası manyak ben hamile kaldım eşim bana süpürge yaptırmadı makine boşalttırmadı hep kendi yaptı ama kadın fena çok fena bugün de kardeşi gelmiş eve bebek görmeye gelmek istediler ama tepkimden korkmuşlar o kadar lafı söyleyip yüzsüz bir de buraya gelecek kızıyla üç tane tulum alıp göndermiş ne bu dedim bende dilenciye sadaka verir gibi istemiyoruz bizim herşeyimiz var bizim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…