2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Vajinal doğumla oldu o zaman cnm Allah bağışlasın gözün aydın

Canım doğum kısmında bende senin gibiyim kafalar karışık ama kendime hep şunu hatırlatıyorum doğamızda vajinal doğum var herkes nasıl yapıyorssa ben de öyle yapicam diye Inna etmeye çalışıyorum kendimi mide konusunda ben çokkk çektim gerçekten son zamanlarda artık dogursamdw geçse diye bakıyordum tüm yaşam kalitemi etkilemisti burayafa yazmistim şimdi lansor kullanıyorum ve eser kalmadi rahatsızlıklarından doktorunla konuşup dene istersen zaten az kalmış ama son günlerin rahat geçer hiç degilse

Benim doktor bana hocam korku endişe başladı dediğimde, vajinal sen yaparsın diye düşünüyorum kolay değil kabul ama vücudun zaten ne yapacağını biliyor dedi ama sezaryen olursa zaten hiç korkma kızım sen bir şey yapmayacaksın ki ben yapacağım her şeyi sen niye korkuyorsun senden tek istediğimiz yürümen gaz çıkarman olacak ameliyatı ben yapacağım sen oraları kurcalama dedi Şaka maka valla sonradan anın tadını çıkarmamışım ya diye pişman olmak var boş ver o masaya yatınca korku gelirse bebeğinin güzel yüzünü düşün gülümse ve onu bekle gerçekten pozitif olmak çok etkiliyor bunu eski bir panik bozukluk hastası olarak söylüyorum. En güzel yıllarımı endişeye verdim mahvettim onun pişmanlığı var şimdi Pollyanna beni öpmüş gibi geziyorum ortalıkta

Ah annesi evet suni sancıya göre biraz uzun sürmüş ama çok şükür ki meleğin gelmiş kavuşmuşsunuz Gözünüz aydın güle güle büyüt bebişini. Darısı bize zaten bir avuç kaldık
Çok teşekkür ediyorum, Rabbim bekleyen tüm annelerimizi bebekleriyle birlikte sağlıkla kolaylıkla kurtarsın inşallahhhhh
Evet suni sancıya rağmen uzun sürdü maalesef iki defa suni sancıyı kesmek durumunda kaldık Çünkü iki defa nabzı zayıfladı bebeğin O yüzden 2 defa suni sancıyı kestiler birer buçuk saat aralıklarla serumla gıda takviyesi yaptılar Ondan sonra işte Zaten devamlı alttan muayeneler vesaire oldu sonrasında geldi kuzucuk

Oreferon’a devam mi canim?

Al benden de o kadar hamilesin git yat diyen de yok herkes kadar çalışıyorum

Doğum yapanlara bir şey sorucam evet akıntı idrar zaten sıklıkla oluyor ama ekstra artma oldu mu sancıdan önce 34 haftalık hamileyim bebeğim şuan çok hareketli toplanıyor bir yerlere kendini sağa sola atıyor resmen erken doğumdan biraz korkuyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız doğum anı öncesini ☺

Bende bugün kontrole gittim akıllı bıdığım dönmüş. Doğum yoluna girmiş. Çatı kontrolü de yaptı doktor. Çatın normal sıkıntı yok dedi. Açılmam vs yok. Haftaya yine kontrol.

Normal için bekleyeceğiz şimdilik. Aksi bir durum olmasa

Hayırlısıyla nasıl gelmek isterse minik kızçem.

Oy oy maşallah bol bol kokla keyiflini çoğalt darısı bize inşallah. Bak ne yaparsak yapalım bebekler nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar. Tek istediğim sağlıkla gelsin .. geriye hiç önemli değil nerdeyse 1 haftalık olmuşsunuz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…