- 8 Nisan 2022
- 1.478
- 918
Vajinal doğumla oldu o zaman cnm Allah bağışlasın gözün aydınKızlar Herkese merhaba öncelikle bahsetmiştim sizlere cumartesi günü Doktorum hazırlıklı gel demişti ne olur ne olmaz açılman ilerlediyse yatışını yapabiliriz diye açılmam vardı cumartesi günü yatışım oldu. 11.40 ta Suni sancı vermeye başladılar 39+1 olmuştuk. Bebişimizin kilosu da artmaya başlayınca doktorumuz Bu şekilde bir karar aldı Ama gel gör ki bizim için suni sancı ile bile gelmek istemedi birazcık bizi zorladı açıkçası birazcık Zorlu geçti ama Allah'a şükürler olsun o Günün Akşamı yani 26 Ekim cumartesi günü 20:42'de Elif Sârem dünyaya geldi Çok şükür
Canım doğum kısmında bende senin gibiyim kafalar karışık ama kendime hep şunu hatırlatıyorum doğamızda vajinal doğum var herkes nasıl yapıyorssa ben de öyle yapicam diye Inna etmeye çalışıyorum kendimiDoğum korkusu başladı bende kızlar, normal doğum istiyordum ama endişe ve korkularım var her ikisi içinde var ama bilmiyorum çok acı çekmeye başladım geceleri hiç uyuyamıyorum ağrılardan midem ağzımda sürekli mental olarak iyi değilim, haftaya doktor kontrolümde 38+5 olmuş olacağım. Eşim çok destek oluyor Allahtan normal doğum diye şartlandırma kendini istersen haftaya söyleyelim sezeryan olsun sen iyi ol yeter diyor ne yapsam ne etsem bilemedim bana biraz yardımcı olun
Benim doktor bana hocam korku endişe başladı dediğimde, vajinal sen yaparsın diye düşünüyorum kolay değil kabul ama vücudun zaten ne yapacağını biliyor dedi ama sezaryen olursa zaten hiç korkma kızım sen bir şey yapmayacaksın ki ben yapacağım her şeyi sen niye korkuyorsun senden tek istediğimiz yürümen gaz çıkarman olacak ameliyatı ben yapacağım sen oraları kurcalama dediE sezeryan olucam bende onun bile korkusu var doğumun her türlüsünün korkusu var bence Allah hepimize sabır versin.benim eşim de ben 2 kere taş düşürdüm taş düşürmenin acısı da doğuma bedel diyorlar diye dalga geçiyo elimde kalacak bir gün o olacak :)
Çok teşekkür ediyorum, Rabbim bekleyen tüm annelerimizi bebekleriyle birlikte sağlıkla kolaylıkla kurtarsın inşallahhhhhAh annesi evet suni sancıya göre biraz uzun sürmüş ama çok şükür ki meleğin gelmiş kavuşmuşsunuzGözünüz aydın güle güle büyüt bebişini. Darısı bize zaten bir avuç kaldık
Oreferon’a devam mi canim?Canım doğum kısmında bende senin gibiyim kafalar karışık ama kendime hep şunu hatırlatıyorum doğamızda vajinal doğum var herkes nasıl yapıyorssa ben de öyle yapicam diye Inna etmeye çalışıyorum kendimimide konusunda ben çokkk çektim gerçekten son zamanlarda artık dogursamdw geçse diye bakıyordum tüm yaşam kalitemi etkilemisti burayafa yazmistim şimdi lansor kullanıyorum ve eser kalmadi rahatsızlıklarından doktorunla konuşup dene istersen zaten az kalmış ama son günlerin rahat geçer hiç degilse
Ay hadi sağlıkla inşallahBu nst kadar sıkıcı bişey yaaa.... Kontoldeydim bende 1 parmak açılmam var inşallah 1 hafta içinde kavuşuyoruz
Al benden de o kadar hamilesin git yat diyen de yok herkes kadar çalışıyorumBen canım kan almada hemşireyim inanki çok yoruldum çarşambaya kadar dayanamayacağım bugün son sürünerek geldim, pazartesi salıya rapor alacağım canım kalmadı artık bir de istanbul trafiğinde araba kullanıyorum
İyi canım az kalmışSon 5 günüm inşallah
Oy oy maşallah bol bol kokla keyiflini çoğalt darısı bize inşallah. Bak ne yaparsak yapalım bebekler nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar. Tek istediğim sağlıkla gelsin .. geriye hiç önemli değilKızlar Herkese merhaba öncelikle bahsetmiştim sizlere cumartesi günü Doktorum hazırlıklı gel demişti ne olur ne olmaz açılman ilerlediyse yatışını yapabiliriz diye açılmam vardı cumartesi günü yatışım oldu. 11.40 ta Suni sancı vermeye başladılar 39+1 olmuştuk. Bebişimizin kilosu da artmaya başlayınca doktorumuz Bu şekilde bir karar aldı Ama gel gör ki bizim için suni sancı ile bile gelmek istemedi birazcık bizi zorladı açıkçası birazcık Zorlu geçti ama Allah'a şükürler olsun o Günün Akşamı yani 26 Ekim cumartesi günü 20:42'de Elif Sârem dünyaya geldi Çok şükür
Hakikaten ha bir avuç kaldıkAh annesi evet suni sancıya göre biraz uzun sürmüş ama çok şükür ki meleğin gelmiş kavuşmuşsunuzGözünüz aydın güle güle büyüt bebişini. Darısı bize zaten bir avuç kaldık
merhaba.sedagaziantep27 naptın canım nasılsın dogum olmuş olmali
Evet canım doktorumla konuştum sidefer diye bir ilaç verdi araştırdığımda etkisinin az olduğunu gördüm birde oroferon ve lansor ikilisini deneyim dedim şimdilik iyi gidiyor bakalimOreferon’a devam mi canim?
Vlla olabilir de canm:)Günaydın kızlarSabah kalktım deliler gibi ishal olmuşum eşimle aynı şeyleri yiyip içiyoruz ama onda bir şey yok. Doğum öncesi belirtisi falan olmasın bu olabilir mi ki
Oy oyyy maşallah Allah'm analı babalı büyütsün inşallah canm benimmerhaba.
Hayırlı cumalar.
iyiyiz oğlumla.
Dün doğdu.
Bu sabahta taburcu olduk.
Maşallahmerhaba.
Hayırlı cumalar.
iyiyiz oğlumla.
Dün doğdu.
Bu sabahta taburcu olduk.
Bu bi avucun iiçinde ben de varimHakikaten ha bir avuç kaldık