2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Suni sancı mı alacaksın canım ne kadar kilosu falan şu saatten sonra bence de senin ve 39 40 ı gören diğer 2 arkadaş hastanede doğum başlatılır
Heralde öyle olacak ilk doğumum olacak inan hiç bilmiyorum tek isteğim artık bebişi kucağıma almak. 36.haftadayken kilosu için 2550demişti. Geçen hafta gittiğimde karnım kaskatı olmuştu acilden giriş yapmıştım kilo falan sormadım stresten onlar da söylemedi. Açılman yok dedi elle olan muayeneyi yaptılar nst.de sancı da hiç yoktu bebek hareketleri de normaldi. Kilosu 3ü geçmiştir diye düşünüyorum. Haftaya eşimle tekrar gideceğiz doğum başlamazsa bakalım ne diyecek doktor:) Allah hayırlısıyla hepimize kolay bir doğum nasip etsin.

Kuzum ben de dün araba kullandım indiğimden beri tüm akşam bahsettiğin gibi semsert oldu dinlensem bile geçmedi bildiğin kasılma yaşadım. Gece uyuyup dinlenince şimdi daha iyiyim resmen doğuruyorum sandım. Zamanımız yaklaştı braxton hicks çocuğu kanala itiyor bence. Sen de dinlen

Kızlar 37 ye kadar çalışan var mı çok zor değil mi mahvoldum
Ben canım kan almada hemşireyim inanki çok yoruldum çarşambaya kadar dayanamayacağım bugün son sürünerek geldim, pazartesi salıya rapor alacağım canım kalmadı artık bir de istanbul trafiğinde araba kullanıyorum

Hiç kötü düşünme aklına bile getirme. Ne yapılması neye dikkat edilmesi gerekiyorsa onu yap canım benim azıcık daha dayan az kaldı az . Sağlıkla kavuşacaksın inşalalh

Günaydın kızlar Sabah kalktım deliler gibi ishal olmuşum eşimle aynı şeyleri yiyip içiyoruz ama onda bir şey yok. Doğum öncesi belirtisi falan olmasın bu olabilir mi ki
Bence doğum belirtisi.. ben hamilelik başından beri kabızlık çekiyorum ciddi anlamda. Şu 2 gündür o kadar rahat tuvalete çıkıyorum ki. Her yerde yazıyor işte doğum yaklaşınca bağırsak Florya’sı kendini hazırlıyor falan diye . Ben inanmaya başladım

Eyvah doğurcaz galiba

Bende 3 gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum. Dün akşam geceye kadar acildeydim bugün sabahta doktorum muayene etti eğer baş ağrısı devam ederse doğum olcak dedi. 15 gün sıkı diyet yap dedi sıfır tuz sıfır şeker dedi. Bugün çatı muayenesi yaptı açıklık varmı diye yok dedi ama baş ağrım devam ediyo şuanda umarım geçer umarım oğlum en azından bir hafta daha benimle kalır sağlıkla kolaylıkla zamanında doğuralım inşallah

Benim gebeliğin başlarında 10-6 falan çıkıyordu simdiyse zaman zaman 13-9 civarlarini buluyor, son zamanlarda böyle bi yükseliş normal mi acaba, sizin tansiyonunuz kaç çıkıyor?
Canım 3 gündür bende tansiyonla uğraşıyorum doktorum 12/8 tansiyonda bile enseden giren baş ağrın varsa mutlaka bana bildir ve hasteneye git dedi seninde baş ağrın enseden giriyosa bi baktır bence

İlk 3 gün pik yapti bende sonraki 4 gün iyileşti anca bihafta sürdü ya doğuma falan engel değil merak etme bnde sorduydum doktora o arada
Ya şu an tam dediğin haldeyim dün pik yaptı bugün bir tık daha iyiyim çok çok teşekkür ederim ya içimi ferahlattın geçsin şu şey bir daha yaşamayalım çok fenaymış

Doğum korkusu başladı bende kızlar, normal doğum istiyordum ama endişe ve korkularım var her ikisi içinde var ama bilmiyorum çok acı çekmeye başladım geceleri hiç uyuyamıyorum ağrılardan midem ağzımda sürekli mental olarak iyi değilim, haftaya doktor kontrolümde 38+5 olmuş olacağım. Eşim çok destek oluyor Allahtan normal doğum diye şartlandırma kendini istersen haftaya söyleyelim sezeryan olsun sen iyi ol yeter diyor ne yapsam ne etsem bilemedim bana biraz yardımcı olun

Ya şu an tam dediğin haldeyim dün pik yaptı bugün bir tık daha iyiyim çok çok teşekkür ederim ya içimi ferahlattın geçsin şu şey bir daha yaşamayalım çok fenaymış
Çok ben yürüyemiyordum allah korusun bida ya. Geçmiş olsun canım bide annem şey demişti haci şakir kalip sabun varya onla yaptim o bölge temizliğini buda iyi gelmişti her duşta . Denemek istersen aklında bulunsun iki üç kez uyguladm bnu

Bende de var korku canım normal istiyorum ama korkuyorum sezeryan için de korkularım da aynı eşimde bidaha ki kontrol de sezeryan günü alalım siz iyi olun yeter diyor Allahtan o varda korkularımı biraz bastırıyor hatta burda doğuran görünce hemen kendi kendime diyorum ki bizde hemencecik doğurup böyle yazarız doğurdum ben kızlar diye diyorum

Kızlar Herkese merhaba öncelikle bahsetmiştim sizlere cumartesi günü Doktorum hazırlıklı gel demişti ne olur ne olmaz açılman ilerlediyse yatışını yapabiliriz diye açılmam vardı cumartesi günü yatışım oldu. 11.40 ta Suni sancı vermeye başladılar 39+1 olmuştuk. Bebişimizin kilosu da artmaya başlayınca doktorumuz Bu şekilde bir karar aldı Ama gel gör ki bizim için suni sancı ile bile gelmek istemedi birazcık bizi zorladı açıkçası birazcık Zorlu geçti ama Allah'a şükürler olsun o Günün Akşamı yani 26 Ekim cumartesi günü 20:42'de Elif Sârem dünyaya geldi Çok şükür

Son düzenleme:
Çok haklısın, ben de çok korkuyorum. Ağrısı acısı olacak belki tükeneceğim biliyorum ama doğum sonrasını daha çok düşündüğüm için sezaryen hiç istemedim. En azından deneriz baktık olmuyor gelmiyor hayırlısı doktor alalım sezaryene derse dönerim uzatmam dedim. Ben en azından dene derim ama unutma sen nasıl istersen öyle olur hiçbir şeye mecbur değilsin senin de ruhsal ve fiziksel sağlığın en az bebişinki kadar önemli. Bebeğin bir şekilde gelmek zorunda malesef doğurmaya mecburuz Eğer doktoruna güveniyorsan hastane içine sindiyse ve hastane personelinin destek olacağından eminsen yaparsın çok da güzel yaparsın. Ben vajinal doğumda en çok hastane ve doktor faktörünün etkili olduğunu düşünüyorum çünkü vajinal doğum yapan kiminle konuşsam kimse doğumdan şikayetçi değil muameleden şikayetçi. Valla biz kadınlar çok güçlüyüz ya doğumun her şeklini aslanlar gibi yapıyoruz yaparız. Asıl erkekleri düşünemiyorum onlar doğum yapsa kim bilir neler olurdu Dün eşim gelmiş elim kesildi diye bana mızmızlanıyor seni pataklarım valla dedim 38 haftalık olmuşum burda doğurdum doğurcam senin karının nereleri kesecekler belli değil dedim. Haklısın dedi başka odaya kaçtı snsjsj

E sezeryan olucam bende onun bile korkusu var doğumun her türlüsünün korkusu var bence Allah hepimize sabır versin.benim eşim de ben 2 kere taş düşürdüm taş düşürmenin acısı da doğuma bedel diyorlar diye dalga geçiyo elimde kalacak bir gün o olacak :)

Ah annesi evet suni sancıya göre biraz uzun sürmüş ama çok şükür ki meleğin gelmiş kavuşmuşsunuz Gözünüz aydın güle güle büyüt bebişini. Darısı bize zaten bir avuç kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…