2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kanalda değil yavrum. Haftaya cuma 1 Kasım'da bir daha gidicem . Doğmazsa 40+3 gibi doğurtucam seni dedi o da 4-5 Kasım gibi pazartesi salıya denk geliyor. Gelesi yok yani gerçekten. Sana ne dedi
Bebegin kanalda olmasi ne demek,ya da sancı olmadan doğum baslar mi mesela?bende bir sey yok ama birkac gundur o kadar asagida hissediyorum ki ayakta biraz daha dursam kendiliginden cikacak asagidan gibi.34 haftaligim daha endiselendim acikcasi

Ya o nasil anlasiliyor ben birkac gundur cok asagida hissediyorum yani hissetmiyorum asagida.sanki acıp cikacak kendisi gibi.bebek indi mi demek bu☹

Benim sag kasık tarafinda basi var sanirim poposu kaburgamda.ayaklari da sol kasık tarafimda.oyle ittiriyor,bide hıçkırmasindan anliyorum kafasinin nerde oldugunu

kızlar cok sacma bir şey soracagım. bebek hareketlerinden dolayı su gelir mi acaba. benim bebiş 2 gündür beni mahvetti acayip ani hareketler yapıyor bagırıyorum refleks olaeak o kadar ki büyük hareketler yapıyor. acaba bu sebeple su gelir mi hareket ettikce rahimde baskı hissediyorum korktum. salı sezeryanım var

Bebegin kanalda olmasi ne demek,ya da sancı olmadan doğum baslar mi mesela?bende bir sey yok ama birkac gundur o kadar asagida hissediyorum ki ayakta biraz daha dursam kendiliginden cikacak asagidan gibi.34 haftaligim daha endiselendim acikcasi
Canım benim belirtiler bu şekilde. Bebek baş aşağı ama hala karnımın yukarısında . Zor nefes alıyorum çabuk yoruluyorum.
Bebek kanala girince yürüme zorlaşır deniliyor mesela

Ben asagida hissediyorum bayagi ama daha kucuk haftalarda da hissetmistim doktor yok normal demisti.simdi de bu haftalarda normal bu derse rahatlayacagim en azindan....simdi yururken bile endise ediyorum huzursuzum.insallah erken dogmaya kalkmaz

Aynen benim tıbbi gerekçem oydu ama kabul etmediler
Ama senin bu sorduğun sorular çok normal canım eee nasıl ikna ettin sezeryana açılma olmuş muydu
Açılmam vardı canım 4 cmdi ama benim sancı aralığım çok kısaydı 2 dkda bir geliyordu ben normalde 2 dkda bir olan 8-9 cm de diye biliyordum ama o öyle söyleyince saatler geçmez bu halde diye kafamda bitti

Kesinlikle canım tecrübesiz olduğun bir nokta. Şahsi fikrim geliyorum diyerek gelseydi doğum yavaş yavaş süreci yönetirdim. Mesela yarım saatte bir sancı sonra 20-15-10 gibi gitseydi zaman yaklaşıyor az kaldı bitecek gbi düşünürdüm ama hiçbir şey yokken çay içip lavaboya gidip tek sancı nişan ve nişandan sonra 2 dkda bir gelince sancı bi anda ne oluyoruz oldum. Ve açılma 1-1.5 cmdi. Yarım saat içinde başka hastaneye gittim açılma 4 cm ulaşmıştı. Oradaki doktor çok hızlı açılmış 1-2 saate doğurursun dese yine belki zihinsel yönetebilrdim ama sorduğumda ilk doğum saatte 1 anca açılırsın dedi. Benim zihnimde direk 10 cm o zaman kaldı en az 6 saat 2 dkda bir sancı desen diye bir matematik olayı döndü sonuç ortada

İşte burada etrafındaki insanların Dr en önemlisi biraz kandırması gerekiyor tabiri caizse. Çocuk avutur gibi avutacak. Ben bazı drları takip ediyorum instada. Neler söylüyorlar hastalarına yaparsın aslansın kaplansın azıcık gaz verseler kanarız acı çekiyor olsak bile. Seni direk demoralize etmişler. Belki de o an cok iyi açılmışsın yönet şu kasılmaları şöyle yap böyle yap deselerdi bekleyecektin belki de.

O kadar haklısın ki.. Dün gece 5 dkya düşünce sanki sabaha doğururum gibi gittim. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Gözüm de korkmadı değil. Bu Ağrılar böyleyken açılma yoksa, artınca ben napcam diye düşünüyorum. 30unda sezaryeni beklemiyor olsam dün o hayal kırıklığı ile ben de sezaryen olabilirdim..

Ben dedim kesin Mina doğum yaptı. Hatta ya.zar öğleye doğru kızlar doğdu diye. Hiç beklemiyordum ha doğmayacağını

Ben dedim kesin Mina doğum yaptı. Hatta ya.zar öğleye doğru kızlar doğdu diye. Hiç beklemiyordum ha doğmayacağını
Öyle canım. Gece gittiğim ebe akşam 9 10 gibi gel tekrar nst çekin. Açıklığa bakalım dedi. Ben çok açılmış gibi hissetmiyorum. Sanırım psikoloji her şeyden önemli. Ben bedenime kırgınım

Valla ben de bugün dogum haberin gelir diye bekliyordum dünkü kısa, aralıklı kasılmaların sonrası. Suyun gelmedi ama bu arada dimi sadece nişan ve kasılmalar mı vardı dünden?

Valla ben de bugün dogum haberin gelir diye bekliyordum dünkü kısa, aralıklı kasılmaların sonrası. Suyun gelmedi ama bu arada dimi sadece nişan ve kasılmalar mı vardı dünden?
Evet, suyum geldi sanıyordum. Meğer idrar İş test yaptılar. Bebeğin başı mesaneye çok baskı yaptığı için ve kaslar gevşediği için fark etmeden kaçırıyormuşum.

Hala sadece kasılmalarım var o da çok sık değil. Lekelenme de çok çok azaldı.

Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacim var benim 3 tane küçük yigenim var bizlerede düşkünler onlara hediye alip oğlum doğduğunda onlara oğlum getirmiş gibi hediye etmek istiyorum ikisi 2-2.5 yaşında diğeri 6 yaşında sizce ne alabiliriz

Asıl mesele suyun gelmesi mi ki acaba ya? Karıştırmakta cok haklısın insan nasıl bilecek ki

Aynen canım zaten o an ağrıdan kaçacak delik arıyorsun onu sana hazır sunduklarında sende tamam o zaman gibi birşey oluyorsun. Kararımdan pişman olmadım ama dediğin gibi yönlendirmenin etkiside çok büyük. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Evet ya 5 dkda normalde 4-5 cm açılma oluyormuş. Ama o tecrübeyle doğurmaman bi yandan iyi olmuş çünkü şuan gerçek sancı gelip güzel bir açılman olsa bile sen daha birşey yoktur diyip direk doğuradabilirsin ama sezeryan olacaksada planlısı en mantıklısıymış tarih almaklada iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…