Hurma yiyorum ahududu yaprağı çayına başladım bugünde ananas alıcamGerçi ben bir hafta önceden baya birşeye başlamıştım canım hurma ananas ahududu yaprağı çayı activating labor egzersizlerini üç gün yalabildim. Belkide ondan hızlı bir giriş yapmışımdır
AmiiinKıyamam yaa işte insan normali bi denemek istiyor Allah yardımcımız olsun inşallah normal olmayacaksa da ağrıların bugün dinsin diyelim
Aynen bugün doktor o gün çok zordun bugün keyfin yerinde diyor. Yaptıklarımı söyleyeyim. Sancı geldi nst ye geç dediler bende şuan sancı geldi 1 dk bekleyebilir misiniz 1 dkya geçer öyle yatayım diyip yere çöktüm. Onları bekletiyormuşum acil birşey olursa felan. Sonra açıklık kontrolü yapacaktı eldiveni taktı jel sürmedi jel sürmeyecek misiniz dedim karışmış gibi oldum suratını astı. Birde sancıyla sürekli beni ne zaman alacaksınız diye sordum. Tahammül edemedikleri bunlar yani. Banada bunlar çok normal geliyor sancı çeken bi insan içinBence de tahammüllü olmuyorlargördüm çünkü planlı ilerlemek galiba niyetim artık
Hurma ravtana hurması etkili diye biliyorum canım activating labor çok etkili ben duşta bile yapıyordumHurma yiyorum ahududu yaprağı çayına başladım bugünde ananas alıcamhahahaha tüm tuşlara basıcammm
Kaç dkda bir geliyor sancıların canim 5 dkda bir geldiğinde yaklaşık 4 cm açılma olur diyorlardi oda mi yalanmış yavŞimdi de ağrılarım var ama geceki gibi sık ve yoğun değil. 30 ekime sezaryen planladık zaten. Ama işte nişan falan gelince normal olur gibi dedi. Ben zaten normal istiyorum diye zorluyorum.
Hahaha ben Medine hurması almıştım az kaldı onu da deneyeyim. Activating labor bu mu yavrumHurma ravtana hurması etkili diye biliyorum canım activating labor çok etkili ben duşta bile yapıyordum
Ya işte gece çok sıktı. Nst'de de yaklaşık 5 6 dkda bir çıktı. Ama açılma hiç yoktu. Herkesin bünyesi, vücudu farklı dedikleri noktaya geliyor işKaç dkda bir geliyor sancıların canim 5 dkda bir geldiğinde yaklaşık 4 cm açılma olur diyorlardi oda mi yalanmış yav
Annem abimi üç günde zor doğurmuş beni 10 dakika daKalmazsın inşallah ya. İyi şeyler düşünelim belki de kasılmaların başlayacak ve kendiliğinden süreç akacak. Bazı kadınlar da diyor ya 1,2 saatte oluverdi diye. Bizimki de öyle olsun ya
Aynen canım buydu yaptığımHahaha ben Medine hurması almıştım az kaldı onu da deneyeyim. Activating labor bu mu yavrum
Tıbbi gerekçe benim psikolojim değil miDevlet kesinlikle zorunlu birşey olmadıkça sezeryana almıyor canım. Benim devletteki doktorumda normal doğum olsun demişti. İlk şehir hastanesine gittim ben orada tıbbi gerekçe yok alamayız dedi. Bende siz almazsanız başka hastaneye giderim o zaman dedim çıktım
Ama senin bu sorduğun sorular çok normal canım eee nasıl ikna ettin sezeryana açılma olmuş muyduAynen bugün doktor o gün çok zordun bugün keyfin yerinde diyor. Yaptıklarımı söyleyeyim. Sancı geldi nst ye geç dediler bende şuan sancı geldi 1 dk bekleyebilir misiniz 1 dkya geçer öyle yatayım diyip yere çöktüm. Onları bekletiyormuşum acil birşey olursa felan. Sonra açıklık kontrolü yapacaktı eldiveni taktı jel sürmedi jel sürmeyecek misiniz dedim karışmış gibi oldum suratını astı. Birde sancıyla sürekli beni ne zaman alacaksınız diye sordum. Tahammül edemedikleri bunlar yani. Banada bunlar çok normal geliyor sancı çeken bi insan için
Oyyy maşallahAnnem abimi üç günde zor doğurmuş beni 10 dakika daikimizin arasında 4 yaş var abimden sonra tövbe etmiş babam beni çok istemiş bitane daha olsun evladımız diye öyle olmuşum ve aralık ayında kara kış her yer tufan kar araba yok köyde annemin ağrısı da tutmuş tatlı tatlı bi ağrı diyor abim gibi değil babam arabayla bakmış çalışmamış evde ninem varmış o sıcak suyu çarşafı hazırlayın derken annem uzandığı yatakta doğdu demiş ıkınmadık bile diyor 4 kilodan fazlaymışım bir de
Buna da başlıyorummm bugün o zaman babyAynen canım buydu yaptığım
Canım benim ya inşallah acilman olurda güzelce doğumun başlarGünaydın kızlar,
Maalesef doğum olmadı. Gece 4te gittim hastaneye açılma yok dediler. Eve geldim. Çok inanmıştım oysaki doğuracağıma. O kadar sancı boşa gitmiş gibi hissediyorum. Duşa girdim su torbası ile sızmışım artık.
Ara ara gelen sancılar var hala bekliyorum.
İnşallah canım bugün bas bütün tuşlara temizlik ağır aksak yürüyüşOyyy maşallahne güzel hepimize böyle doğumlar nasip etsin Allah
Aynen doktor bana günde 2 bardak adaçayı 2 bardak ahududu çayı 4/5 tane hurma ye dedi .istersen 1 dilimde ananas ye dedi. Yürüyüş yap dedi . Ben ananas hiç sevmem onun dışındakileri bir haftadır yapıyorum. Cuma kontrolüm vardı benim doğum pozisyonuna geçen bebe kanala sırtını dönmüş. Ay bunları yapmasam daha iyiydiHurma yiyorum ahududu yaprağı çayına başladım bugünde ananas alıcamhahahaha tüm tuşlara basıcammm
Ağrıları hissediyor musun canım hafî hayırlısı inşallah hakkınızda ama açılma neye bağlı acaba açılma olmadan ağrı başlıyor değişikGeçen kese kasılmam diye yazmıştım gruba bel kasık ağrım vs yoktu ama karnım iki yandan kasılıyordu 15 dk bir sonra geçmişti, dün akşamm yine aynı şekilde oldu ama karnım acıyordu ve taş gibiydi hastaneye gittik düzenli gelen 60-70 in üstünde sancım çıktı kaç kere nstye bağlandım hatırlamıyorum hatta çoğu sancımı hissetmedim bile yatış verdiler açılmam vs yok
Şimdi çıktım ananas arıyorum yavrumİnşallah canım bugün bas bütün tuşlara temizlik ağır aksak yürüyüşhurma ananas bimde ananas dün 60 lirraydı iyiydi fiyatı da çay bol bol dua
Valla bende ne yaptıysam inan aşağıya inmedi 2 bardak ahududu çayı içtim şimdi 3 hurma yedim ananas almaya çıktım . Sonra da activating labor yapcam inşallahAynen doktor bana günde 2 bardak adaçayı 2 bardak ahududu çayı 4/5 tane hurma ye dedi .istersen 1 dilimde ananas ye dedi. Yürüyüş yap dedi . Ben ananas hiç sevmem onun dışındakileri bir haftadır yapıyorum. Cuma kontrolüm vardı benim doğum pozisyonuna geçen bebe kanala sırtını dönmüş. Ay bunları yapmasam daha iyiydikendiliğinden bıraksaydım diyorum