2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben de aynı duygular içindeyim. Hem korkuyorum hem gelsin istiyorum. Dogurmak istiyorum kendiliğinden başlasa diyorum. 37+5 oldum. Dün hareketlerini az hissettim diye nst ye bağladı Dr. Kadın yine sordu beklemek istiyor musun hala sezeryan öneriyorum dedi. Dedim salı günü Bi çatı muayenesi olsun ona göre bakalım dedim. 38 içinde kendiliğinden gelse normal dogum la hallediversem şu işi çok iyi hissetcem. Kilosu 3300 olmuş giderek artarsa normal olması iyice zor olacak kafam çok karışık. Çok mu taktım bu normal doğuma bilmiyorum

Normal doğum isterken sonrasında bu seni üzmedi mi? Ya da ne hissettin diye sorayım. Ben de normal istiyorum ama sezeryan olursa tam genel olursa duygumu bilmiyorum o yüzden soruyorum hislerini

Ayyy bende tıp fakültesine gidiyorum bundan korkuyorum kendi doktorumu seviyorum normal yapamazsam herhangi birisi alacak beni ameliyata alırsa oda tabi ebeleri gördü geçen içim rahat etmedi bilmiyorum ama gün alcam herhalde bu gidişle eşime kalırsa o direk sezeryan diyor

İnsanoğlu bişeye takınca takıyor kafayı bazen ısrar etmemek gerekiyor doktorlar bizim için daha iyi kararlar veriyor bence bilmiyorum bende sen gibiyim normali denemek istiyorum ama doktorum üniversite de başka birinin eline kalmakta istemiyorum

Ben ilkinde normal doğurabilecekken sezeryan oldum sonra kabullenemedim falan çok taktım kafama dediğin gibi aslında sağlıkla kavuşmak önemli olan ama yapabilecekken yapamamış gibi hissettim yani dr hatası gibi geldi ondan kabullenemedim. Dr la açık açık konuş bence sağlık için gerekliyse konuşarak karar verin o zaman kabullenmesi kolay. Şimdi ne gerek var diyo bilinçaltı. İkinci de yine denicem ben içimde kaldı çünkü

Erkekler neden böyle hep sezeyan diyorlar

İkinci kaç yıl aradan sonra savd yapan arkadaşım vardı 4 sene sonra ikisininde ayrı zorlukları ve kolaylıkları var diyor ama iyi bir dr şart demişti

Günaydın canlarım . Ay çok heyecanlı takip ettim kaç sayfa gerisini okudum . Sancısı olan arkadaş doğurdu mu acaba onla beraber sancı anını yaşadım galiba bende eşim bu sabah rüyasında 2 kasımda doğum yaptığımı görmüş. 1 kasımda da doktor randevum var hayırlısı diyorum artık

Eşin gününü bile ayarlamış gelmiş sabah namazına kalktım ağrısı tutan arkadaş vardı ismen dua ettim inşallah kucağına almıştır evladını ağrıları güzel gidiyordu ya

Benim de öyle canım. 3500den fazla olduğu kesin. Son güne kalmasın diye diye psikolojik baskı ile geldik bu güne gel gör ki 4 gün sonra son gün
Ayy seni çok merak ediyorum. İnşallah sen de bebişin de çok iyisinizdir. Kavuşmuşsunuzdur
Ya bende hiç kendimi negatife hazırlamak istemiyorum bir risk görürlerse doktorlar zaten farklı bir şey önerir diye düşünüyorum. Ama kalbimden geçen sağlıkla kendiliğinden gelmesi bebeğimin
Bu gece bende çok zorlandım ama ya haftalardır güzel uyuyordum bu akşam ne eşim ne ben uyuyabildik

İkinci kaç yıl aradan sonra savd yapan arkadaşım vardı 4 sene sonra ikisininde ayrı zorlukları ve kolaylıkları var diyor ama iyi bir dr şart demişti
3 yaş var arada. Ben 14 saat sancı çektim kuzum onu biliyorum bence katlanılabilir bi şeydi. Sezeryandan sonra da zorlanmadım bu arada aynı gün ayaktaydım ama sonra bir sürü şey çıktı ortaya 52 gün burnumdan geldi, operasyon zordu burda bi arkadaşla yazışmıştık hatta şimdi arkadaşları tedirgin etmiyim tekrarlayıp da. Bakalım hayırlısı artık dr a söyledim eğer sağlamayacaksanız dr değiştiricem diye denesin olmuyorsa baş üstüne

Biz de dün muayene olduk. 36+1 iz bugün. Herşey yolunda dedi. Sadece kafa yukarıda benim kızın dönesi yok :) doktor da diyor ki sen zaten tüp bebek sürecinde yeterince ağrı operasyon ağrı çektin. Dönmezse sezeryan yaparız hiç kasma kendini illa normal olsun diye. Artık çok konforlu sezeryan doğumlarda diyor.
Bende o fikirdeyim. Kızım nasıl gelmek isterse sağlıcakla kavuşalım da normal sezeryan hiç farketmez hepsinin kendine göre zorluk ve kolaylığı var. Nst de sancı da çıkmadı. Keyif yapayım mağaza gezeyim dedim dün çok yürüdüm hemen bel ağrısı yaptı. Dedim tövbe bi daha bu kadar yürür müyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…