- 18 Ağustos 2022
- 1.584
- 2.386
- 29
Gözünde büyütme benim hiç regl ağrım olmazdı o yüzden x5 dedimOff regl ağrisi x5 mi allahımm sen yardımcımız ol yarabbim
Amiin canım inşallahBende bel ağrısı kaldı sürekli ağrıyor. Ay Allahım bir avazda doğurmayı nasip etsinn belki sabaha doğmuş olur bebiş
Yavaştan ağrı giriyooor sonra dalga gibi pik yapıyor sonra aynı yavaşlıkla azalıyor. Belden başlıyor kasıklara doğru yayılıyor. Sonra bitiyor. Hiç olmamış gibi. Eğer kendini kasmazsan bitince rahatlıyorsun baya.Vallahi senin yerine ben heycanlandim burada
Bel ağrısı karnına mi vuruyor canim birde düzenli olarak bir wgri olmuyor anladığım kadarıyla dimi yani sancı vurunca ağrıyor geçince hiç bişey yok gibimi oluyor ay benim sorular da nerdeyse dogurcaksin yamyam gibi sorguluyorum ahshsh insan merak ediyor vallahi Allah bir avazda kurtulmani nasip etsin cokkk kısa zamanda kucağına alirsin inşallah
Ben de diğer gruplarda insanların süreçlerini merak ederdim o yüzden çok iyi anlıyorum seni. İnsan yaşayan birinden bir şeyler duymak istiyor
Ben nişanım gelince hastaneye giderken almıştım sonrasında almadım. Ama biraz daha sıklaşınca alırım en azından belime sıcak su tutarım.Duş falan önerdi mi doktor yavrum