2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Off😨 regl ağrisi x5 mi 🙈 allahımm sen yardımcımız ol yarabbim
Gözünde büyütme benim hiç regl ağrım olmazdı o yüzden x5 dedim 🙈🙈

Bende bel ağrısı kaldı 😂 sürekli ağrıyor. Ay Allahım bir avazda doğurmayı nasip etsinn 💞 belki sabaha doğmuş olur bebiş 🧿
Amiin canım inşallah 🤗

Vallahi senin yerine ben heycanlandim burada 😁
Bel ağrısı karnına mi vuruyor canim birde düzenli olarak bir wgri olmuyor anladığım kadarıyla dimi yani sancı vurunca ağrıyor geçince hiç bişey yok gibimi oluyor ay benim sorular da nerdeyse dogurcaksin yamyam gibi sorguluyorum ahshsh insan merak ediyor vallahi Allah bir avazda kurtulmani nasip etsin cokkk kısa zamanda kucağına alirsin inşallah 🙏🏻
Yavaştan ağrı giriyooor sonra dalga gibi pik yapıyor sonra aynı yavaşlıkla azalıyor. Belden başlıyor kasıklara doğru yayılıyor. Sonra bitiyor. Hiç olmamış gibi. Eğer kendini kasmazsan bitince rahatlıyorsun baya.
Ben de diğer gruplarda insanların süreçlerini merak ederdim o yüzden çok iyi anlıyorum seni. İnsan yaşayan birinden bir şeyler duymak istiyor 😊

Duş falan önerdi mi doktor yavrum
Ben nişanım gelince hastaneye giderken almıştım sonrasında almadım. Ama biraz daha sıklaşınca alırım en azından belime sıcak su tutarım.

Amiin canım inşallah 🤗

Yavaştan ağrı giriyooor sonra dalga gibi pik yapıyor sonra aynı yavaşlıkla azalıyor. Belden başlıyor kasıklara doğru yayılıyor. Sonra bitiyor. Hiç olmamış gibi. Eğer kendini kasmazsan bitince rahatlıyorsun baya.
Ben de diğer gruplarda insanların süreçlerini merak ederdim o yüzden çok iyi anlıyorum seni. İnsan yaşayan birinden bir şeyler duymak istiyor 😊

Ben nişanım gelince hastaneye giderken almıştım sonrasında almadım. Ama biraz daha sıklaşınca alırım en azından belime sıcak su tutarım.
Canım vallahi sabaha kadar aklımızda olacaksın, sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 Biz zaten her doğum yapan da kendimiz yapıyormuş gibi heyecanlanıyoruz 🥰

Banada lansor önerdi ama kendimce artı eksilerini değerlendirdim yani zaten çok yükselmeye oroferon içip lansor gibi ağır bı ilaç kullanmakmi yoksa oroferondan vazgeçip daha az etkili demir ilacı kullanmakmi diye bakalım başka demir ilacı mideme kötü etkilerse bende mecbur lansora başvuracağım canim çok teşekkür ederim sorayım onuda mutlaka 🙏🏻
Piyasada devletin ödediği 2 çeşit demir var biri +2 değerlikli etkileri yüksek ama çok yan etkisi var mide bulantısı kabızlık gibi. Bir de +3 değerlikli var ferrum fort gibi bu ilacı diğer ilacı tolere edemeyenler kullanıyor genelde çünkü etkisi düşük olduğu gibi yan etkileri de az. Şuan devletin ödemediği yeni jenerasyon mide ile ilgili şikayetler abartısız SIFIR ve aç almana da gerek yok hiçbir yiyecekle etkileşmiyor ve geliştirişmiş olduğundan emilimi hepsinden iyi SOLGAR GENTLE İRON diye alabilirsin ben onu kullanıyorum

Ay böyle doguranlari görünce insan sabırsızlanıyor sende durumlar ne 😁😁😁
Bende artık hareket ederken yatarken otururken rahat kalmadı hem bi an önce doğurmak istiyorum hemde hiç aynı bedenden ayrılmak istemiyorum. Doğuranları gördükçe nasıl özeniyorum anlatamam 😄 ama benim oğlan baya iri normal doğum istediğim için 37 38 de gelse ne güzel olur diye düşünüyorum

Benim de sen gbi 36+6 bugün çarşamba günü 3368 çıktı her gece sıkıntılıyım taa 30. Hafta doğum pozisyonuna geldi ama korkuyorum artık olsa diyorum çokta korkuyorum açıkçası
Valla yediğime içtiğime çok dikkat ettim. Şekerimi düzenli kontrol ettim hareket de ettim ama ben su içsem bizim oğlana yaramış😂
Ağlanacak halime gülüyorum artık canım ya ben de korkuyorum ve o kadar iyi anlıyorum ki seni😢
her gece dua ediyorum son güne kadar beklemesin diye. Doğuramam diye çok korkuyorum.

Piyasada devletin ödediği 2 çeşit demir var biri +2 değerlikli etkileri yüksek ama çok yan etkisi var mide bulantısı kabızlık gibi. Bir de +3 değerlikli var ferrum fort gibi bu ilacı diğer ilacı tolere edemeyenler kullanıyor genelde çünkü etkisi düşük olduğu gibi yan etkileri de az. Şuan devletin ödemediği yeni jenerasyon mide ile ilgili şikayetler abartısız SIFIR ve aç almana da gerek yok hiçbir yiyecekle etkileşmiyor ve geliştirişmiş olduğundan emilimi hepsinden iyi SOLGAR GENTLE İRON diye alabilirsin ben onu kullanıyorum
Canım ben bunu gebeliğimin başından beri kullandım ama maalesef sıfır etki 🤷🏼‍♀️ En son baktık olmuyor damardan serum aldım ve yükseldi.

Ben buralardayım zaten. Güncelleme gelirse yazarım 😂 ama hala sancı sıklığı aynı. 6da 1
Canım maşallah sancı aralıkların baya sık. Hep böyle 6 da bir devam ederse ve çok düzenli olursa hastaneye git bence. Ablamın da sancı araları hep böyle sabit kaldı sonra aniden ıkınma hissi geldi bebişi geldi. Ikınma hissini takip et en azından. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dualarımız seninle. Sen de sancı anlarında dualarında bizleri unutma. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah seni de bir avazda kurtarsın

Canım maşallah sancı aralıkların baya sık. Hep böyle 6 da bir devam ederse ve çok düzenli olursa hastaneye git bence. Ablamın da sancı araları hep böyle sabit kaldı sonra aniden ıkınma hissi geldi bebişi geldi. Ikınma hissini takip et en azından. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dualarımız seninle. Sen de sancı anlarında dualarında bizleri unutma. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah seni de bir avazda kurtarsın
Amiiin Rabbim önce evlat sahibi olmayı dört gözle bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın. Sonra da bizim gibi bu yolda olanlarını yolunu aydınlığa sağ salim kavuştursun inşallah

Valla yediğime içtiğime çok dikkat ettim. Şekerimi düzenli kontrol ettim hareket de ettim ama ben su içsem bizim oğlana yaramış😂
Ağlanacak halime gülüyorum artık canım ya ben de korkuyorum ve o kadar iyi anlıyorum ki seni😢
her gece dua ediyorum son güne kadar beklemesin diye. Doğuramam diye çok korkuyorum.
Benim de öyle canım. 3500den fazla olduğu kesin. Son güne kalmasın diye diye psikolojik baskı ile geldik bu güne 😅 gel gör ki 4 gün sonra son gün 😂

Kaç dk da birse işte sancı geliyor bir dk kalıyor gidince hiç gelmemiş gibi oluyosun 😅 uyuyabilenler var o aralıklarda tabi bu kendi sancın suni sancı bilmiyorum ben

Amiin canım inşallah 🤗

Şuana kadar duyduğum okuduğum en iyi betimleme 👏🏻 insan ne beklediğini bilince rahatlıyor gerçekten çok teşekkür ederim dualarımız seninle 🙏🏻

40 hafta doğarsa benim 27 Kasım:)
Ooh maşallah baya varmış daha 😁 sizlerin hiç sesi çıkmıyor mu ben mi yakalayamiyorum hep 38. Haftalar yazıyor foruma genelde bende dedim bir ben kaldım heralde sona ahaha
Ay bununda kaydettim çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻
Bende artık hareket ederken yatarken otururken rahat kalmadı hem bi an önce doğurmak istiyorum hemde hiç aynı bedenden ayrılmak istemiyorum. Doğuranları gördükçe nasıl özeniyorum anlatamam 😄 ama benim oğlan baya iri normal doğum istediğim için 37 38 de gelse ne güzel olur diye düşünüyorum
Hadi ya valla bende akşama kadar sadece yatmak geliyor içimden ondada mide asidim izin vermiyor 😁😁😁 kaçıncı haftadasin ne kadar diyor boy kiloyaa

X