2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Valla yediğime içtiğime çok dikkat ettim. Şekerimi düzenli kontrol ettim hareket de ettim ama ben su içsem bizim oğlana yaramış😂
Ağlanacak halime gülüyorum artık canım ya ben de korkuyorum ve o kadar iyi anlıyorum ki seni😢
her gece dua ediyorum son güne kadar beklemesin diye. Doğuramam diye çok korkuyorum.
İlki 3532 ikinci 3665 ti ilkinde sancım +suni ikincide su geldi +suni dayadılar ikinci kolay dediler ama her doğum başka hikaye ikinci zor doğurdum bu 3.de iki hafta önden gidiyor dendi bu gece 37 oldum aynen hissettiğin gbi 3bucugu kesin bulduk maşallah rabbim kolaylıkla bize yardım etsin 🤲🏻😌

Ooh maşallah baya varmış daha 😁 sizlerin hiç sesi çıkmıyor mu ben mi yakalayamiyorum hep 38. Haftalar yazıyor foruma genelde bende dedim bir ben kaldım heralde sona ahaha

Ay bununda kaydettim çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻

Hadi ya valla bende akşama kadar sadece yatmak geliyor içimden ondada mide asidim izin vermiyor 😁😁😁 kaçıncı haftadasin ne kadar diyor boy kiloyaa
En son 32. Haftada 2400 haftada 300 gr alıyo şuanda. 24.haftadan beri boy kilo 2 hafta önden gidiyo. Her hafta nstye gittiğim için ultrason muayenesine 38 de çağırdı ama ben o kadar beklemem 36 bitince ultrason isticem. Şuanda 35+1 haftadayım

Ooh maşallah baya varmış daha 😁 sizlerin hiç sesi çıkmıyor mu ben mi yakalayamiyorum hep 38. Haftalar yazıyor foruma genelde bende dedim bir ben kaldım heralde sona ahaha

Ay bununda kaydettim çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻

Hadi ya valla bende akşama kadar sadece yatmak geliyor içimden ondada mide asidim izin vermiyor 😁😁😁 kaçıncı haftadasin ne kadar diyor boy kiloyaa
Ben bu ara aktifim aslında amaa size denk gelmedim demekkii :)) ya bana kalırsa benim bebis te 38 de gelcek ya da ben öyle istiyorum bbilemiyorum artık. Siz de durumlar nasill😀

Benim hesap uyuyamayanlar var galiba bi ben sanıyordum saat başında tuvaletteyim zaten piskolojim falan bozulacak hareket desen karnımda o biçim

Ben de korku hep var yaa yaklaştıkça gün gittiğim doktor da hafta sonu çalışmıyor inşallah hafta içi falan ağrım olur eşime kalırsa şimdiden sezeryana gün alalım diyor doktor da sezeryan dersen aşağı yukarı senle aynı tarih olacak benim jinekolog kaydım var çatıyla ilgili ama bilmiyorum kararsızım daha
Beni hiç çatı muayenesi yapmadı cnm

Kıyamam yaa bu sevince herşey değer desene 😀ben lohusayom alınıp darılmayın de ama herşeyi söyle 🤣🤣🤣ahhh annelik muazzam bir duygu Allahın bizlere verdiği en güzel ama bir o kadar sa zor bir rütbe desene 🥰🥲🥹gelir inşallah sütün de canım eve geçince de yeme içme olarak daha iyi olacak onun için artar sütün canımı sıkma hiç karışanları da duymayacaksın artık önemli olan ikinizin sağlığı şu an canım benim
Kesinlikle canım. Bugün Allah nasip ederse taburcu olacağız düzenimiz daha iyi oturur dediğin gibi. Valla bekleyip isteyip bebişi görünce zaten geri kalanı takacak hiç vaktin olmuyor. Çünkü artık herşey bebişin üstüne kurulu oluyor 😍 inşallah az kaldı o duyguları yaşamana😍

Ben de korku hep var yaa yaklaştıkça gün gittiğim doktor da hafta sonu çalışmıyor inşallah hafta içi falan ağrım olur eşime kalırsa şimdiden sezeryana gün alalım diyor doktor da sezeryan dersen aşağı yukarı senle aynı tarih olacak benim jinekolog kaydım var çatıyla ilgili ama bilmiyorum kararsızım daha
Planlı ilerlemek çok iyi canım ben tıp fakültesinde özel gidiyordum adam gün vermek istediğinde kabul etmemiştim bekleyelim diye. Normal olacağına çok inanmıştım neyime güvendiysem 😅 ama acele kararla öylesine acilde gelen bi doktorda sezeryan oldum

Kızlar ben doğurdum belden uyuşma ile sezeryan çok zorlandım hissettim çok kisa sureligine genele döndüler bebek çıktığında gördüm ama zorlandım ve 2.gun bugün şiddetli baş ağrım var uykusuzluk vesaire kendimi toplamaya çalışıyorum. Bebeğim 38 haftalık 2800 kilo 49 cm şükür sağlıklı 😇 Allah herkesin kolaylıkla saglikla kucagina almasını nasip etsin dua ediyorum herkese
Gözün aydın canım. Bendede uyuşma olmadı genele döndüler o yüzden ama tutmadığını kesmeden test ettiler çok şükür hemen genele döndüler o yüzden. Ben doğumunu felan görmedim odaya geldiğimde görebildim ilk kez

Ben bu ara aktifim aslında amaa size denk gelmedim demekkii :)) ya bana kalırsa benim bebis te 38 de gelcek ya da ben öyle istiyorum bbilemiyorum artık. Siz de durumlar nasill😀
Olabilir canim 🥰 Valla ne zaman geleceğine dair sıfır hissiyat diyebilirim 😁 çok büyük bir merakla bekliyorum heyecan kaygı bir sürü duygu karman corman bir taraftan burada doğum yapanların gördükçe acayip sabırsızlanıyorum Bir taraftan iki kişilik hayatımızın son günleri diye düşünüyorum felan 😁

X