2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ya birde öyle bir durum var :KK43: bende fayda etmemesinden korkuyorum bende Akdeniz anemisi taşıyıcılığı da var normaldede zaten düşük hep demirim kanım bilmiyorum napacagim gerçekten dünya varmış dedim ilacı içmeyince birde daha iki gün oldu içmeyeli bende gebelikten sanıyorum meğer mahvetmis bu ilaç beni🥺
Sen söyle belki başka bir versiyonuyla değiştirir hatta ferrum hausmann ı sor. Bu da 100mg, tadı da fena değil. Ama mide sorununu tamamen ortadan kaldırmak sanırım doğuma kadar imkansız, hem bebeğin baskısı hem progesterondan dolayı mide kaslarının gevşemesi vs nedeniyle. Bu yüzden lansor kullanıyorum. Ama oreferona biraz daha devam etsem midemi elime alıcaktım.

Ay canım senin büyük oğlan 36. haftada kaç kilo doğmuştu😅
Ben de şu an o kadar garip bir haldeyim ki 36. haftada 3350 gr 49cm ölçtü doktor bebeği 40’a kalırsak tosun doğurucam diye korkuyorum ve bende 150’yim🥲 ay çok fenayım
Benim de sen gbi 36+6 bugün çarşamba günü 3368 çıktı her gece sıkıntılıyım taa 30. Hafta doğum pozisyonuna geldi ama korkuyorum artık olsa diyorum çokta korkuyorum açıkçası

Sen söyle belki başka bir versiyonuyla değiştirir hatta ferrum hausmann ı sor. Bu da 100mg, tadı da fena değil. Ama mide sorununu tamamen ortadan kaldırmak sanırım doğuma kadar imkansız, hem bebeğin baskısı hem progesterondan dolayı mide kaslarının gevşemesi vs nedeniyle. Bu yüzden lansor kullanıyorum. Ama oreferona biraz daha devam etsem midemi elime alıcaktım.
Banada lansor önerdi ama kendimce artı eksilerini değerlendirdim yani zaten çok yükselmeye oroferon içip lansor gibi ağır bı ilaç kullanmakmi yoksa oroferondan vazgeçip daha az etkili demir ilacı kullanmakmi diye bakalım başka demir ilacı mideme kötü etkilerse bende mecbur lansora başvuracağım canim çok teşekkür ederim sorayım onuda mutlaka 🙏🏻

Köpek duruşu yapıyodum sancı anında en çok onda rahat ettim. Sabit ses çıkarabilirsen mesela bütün dikkatin sesinde oluyo sancıyı daha az hissediyorsun. Ya da derin nefes üflemeyle bırakma falan odağın değişiyo yani. Ne kadar korkarsan o kadar kuvvetli bence.
Şuan benimde belim aşırı ağrıyor ve bu pozisyonda eşime biraz masaj yaptiriyim derken çok rahat ettiğimi fark ettim bende şuan öyle hafiflettim belimim ağrısını niye bu kadar ağrıyor anlamadım yoruldugumdan mi diyecegimde önceden de yoruldugum oluyordu bu kadar siddettli agrimiyordu🥺

Şuan benimde belim aşırı ağrıyor ve bu pozisyonda eşime biraz masaj yaptiriyim derken çok rahat ettiğimi fark ettim bende şuan öyle hafiflettim belimim ağrısını niye bu kadar ağrıyor anlamadım yoruldugumdan mi diyecegimde önceden de yoruldugum oluyordu bu kadar siddettli agrimiyordu🥺
İki doğumumda da bel ağrısından aldım sancımı sızımı dikkat edin Bencede en belirgin özelliği bel ağrısı

Merhaba kızlar, sabah 6 da suyum geldi sandım. Hastaneye gittik. Nst'de 2 tane 60 70lerde sancı çıktı. İlk defa sertleşme + bu kadar belirgin belden vuran bir sancı hissettim. Ebe muayene etti açıklık yok dedi. Su için test yaptı. Gelen su değil dedi.

Eve geldik. Sancılar sıklaşmaya başladı. Sonra nişan geldi. Özeldeki doktoruma yazdım. Gel dedi. Gittim sancılar belden vuruyor bazen 5 dkda 1 bazen 10 dkda 1 oluyordu. O sancılar nst'de 100 ve üstü olarak çıkıyordu. Açıklık yok diye gönderdiler eve. Sancıların 2 dkda 1e düşmesini bekliyorum 🌼

Dualarınızı beklerim. Bu gece uzun olacak gibi 😔
Ayyy kıyamam geliyor gibiiiii . Dualarımız seninle bebeğim 🧿

Merhaba kızlar, sabah 6 da suyum geldi sandım. Hastaneye gittik. Nst'de 2 tane 60 70lerde sancı çıktı. İlk defa sertleşme + bu kadar belirgin belden vuran bir sancı hissettim. Ebe muayene etti açıklık yok dedi. Su için test yaptı. Gelen su değil dedi.

Eve geldik. Sancılar sıklaşmaya başladı. Sonra nişan geldi. Özeldeki doktoruma yazdım. Gel dedi. Gittim sancılar belden vuruyor bazen 5 dkda 1 bazen 10 dkda 1 oluyordu. O sancılar nst'de 100 ve üstü olarak çıkıyordu. Açıklık yok diye gönderdiler eve. Sancıların 2 dkda 1e düşmesini bekliyorum 🌼

Dualarınızı beklerim. Bu gece uzun olacak gibi 😔
Ay son durum ne canim güzel haberlerini bekliyoruz 🤗

Şu jilet konusu varya arkadaşlar önceden hep bikini kol altı eldivenle alırdım bacaklarımı agdayla ama 6aydan sonra hiç göremedim jilet vücudumu mahvetti kuru cilt bide kaşıntı sivilce hala rabbim yardımcınız olsun her sıkıntı dert biz kadınlarda

Ay son durum ne canim güzel haberlerini bekliyoruz 🤗
Evde bekliyorum işte canım. 6 dkda 1 kesin geliyor sancı. İnsanların dediği gibiymiş. Doğum sancısını anlamama imkanı yok 😂😂 Ben de saf saf soruyordum herkese nasıl anlıycam doğumun başladığını diye 😅

X