2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar biraz geç kalınmış bir tavsiye olabilir ama sonlara doğru daha çok korku tedirginlik yaşandığı için aklıma şimdi geldi storytel uygulamasında her doğum bir hikaye diye bir kitap var isterseniz kitabida alabilirsinizde ben storytelde açıp dinliyorum sürekli doktor gözünden doğum hikayelerini anlatıyor beni baya rahatlattı piskolojik olarak ve bir sürüde bilgi edinmeme sebep oldu tavsiye ederim

Yaa başladı mı rabbim kolaylık versin ayy çok heyecanlandım yine de takip et az evde çek sancını piskolojik olarak hastane adamı mahvediyor

Oy maşallah tık felan ama tecrübeli annesinn ne güzel sizler için herşey iki kat zordur eminim Allah kolaylık versin
İnanır mısın ilk defa hamile gibiyim ikisinde bu kadar merak heyecan korku sıkıntı yaşamadım eşim bile ilk defa böyle gördüm seni dedi

Yaa başladı mı rabbim kolaylık versin ayy çok heyecanlandım yine de takip et az evde çek sancını piskolojik olarak hastane adamı mahvediyor
Evdeyim zaten. Hastanede beklemek çok zor. Hem annem eşim de sefil olacak oralarda. Aklım onlarda kalacak. En iyisi evde rahat rahat (!) beklemek. Bir de tesettürlüyüm. Hastane daha zor olur sanırım benim için. Evde pijama falan takılıyorum

6 dkda 1 geliyorlar gidiyorlar dayanılmayacak gibi değil (şimdilik). Şeklini soruyorsan da belden giriyor kasığa yayılıyor. Regl ağrısı x5 gibi.
Bende bel ağrısı kaldı sürekli ağrıyor. Ay Allahım bir avazda doğurmayı nasip etsinn belki sabaha doğmuş olur bebiş

Vallahi senin yerine ben heycanlandim burada
Bel ağrısı karnına mi vuruyor canim birde düzenli olarak bir wgri olmuyor anladığım kadarıyla dimi yani sancı vurunca ağrıyor geçince hiç bişey yok gibimi oluyor ay benim sorular da nerdeyse dogurcaksin yamyam gibi sorguluyorum ahshsh insan merak ediyor vallahi Allah bir avazda kurtulmani nasip etsin cokkk kısa zamanda kucağına alirsin inşallah

Kesinlikle arkadaşım biz tesettürlü bayanlar için evde rahat takılarak sabretmek daha iyi

Duş falan önerdi mi doktor yavrum

Bebek hareket ediyor mu hissediyor musun mesela benim kasılma oluyor 20-30 en tututuyor o ara hareket hissetmiyorum

Kaç dk da birse işte sancı geliyor bir dk kalıyor gidince hiç gelmemiş gibi oluyosun uyuyabilenler var o aralıklarda tabi bu kendi sancın suni sancı bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…