- 1 Mart 2023
- 523
- 332
- 25
Amin aminnn yavrum. Şuan nasılsınnnn sancı durumun nasılAllah razı olsun canım, inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağıma da alırım
Oy maşallah tık felan ama tecrübeli annesinn ne güzelBide 1e 5e giden çocuğum var benim keşke ara tatile denk gelse benimbiraz tik anneyim sınavları da başlıyor 5e gidenin
Yaa başladı mı rabbim kolaylık versin ayy çok heyecanlandım yine de takip et az evde çek sancını piskolojik olarak hastane adamı mahvediyorEvde bekliyorum işte canım. 6 dkda 1 kesin geliyor sancı. İnsanların dediği gibiymiş. Doğum sancısını anlamama imkanı yokBen de saf saf soruyordum herkese nasıl anlıycam doğumun başladığını diye
6 dkda 1 geliyorlar gidiyorlarAmin aminnn yavrum. Şuan nasılsınnnn sancı durumun nasıl
İnanır mısın ilk defa hamile gibiyim ikisinde bu kadar merak heyecan korku sıkıntı yaşamadım eşim bile ilk defa böyle gördüm seni dediOy maşallah tık felan ama tecrübeli annesinn ne güzelsizler için herşey iki kat zordur eminim Allah kolaylık versin
30 kasım benimBenim 22 Kasım en son benim heralde
Evdeyim zaten. Hastanede beklemek çok zor. Hem annem eşim de sefil olacak oralarda. Aklım onlarda kalacak. En iyisi evde rahat rahat (!) beklemek. Bir de tesettürlüyüm. Hastane daha zor olur sanırım benim için. Evde pijama falan takılıyorumYaa başladı mı rabbim kolaylık versin ayy çok heyecanlandım yine de takip et az evde çek sancını piskolojik olarak hastane adamı mahvediyor
Off6 dkda 1 geliyorlar gidiyorlardayanılmayacak gibi değil (şimdilik). Şeklini soruyorsan da belden giriyor kasığa yayılıyor. Regl ağrısı x5 gibi.
Bende bel ağrısı kaldı6 dkda 1 geliyorlar gidiyorlardayanılmayacak gibi değil (şimdilik). Şeklini soruyorsan da belden giriyor kasığa yayılıyor. Regl ağrısı x5 gibi.
Vallahi senin yerine ben heycanlandim buradaEvde bekliyorum işte canım. 6 dkda 1 kesin geliyor sancı. İnsanların dediği gibiymiş. Doğum sancısını anlamama imkanı yokBen de saf saf soruyordum herkese nasıl anlıycam doğumun başladığını diye
Kesinlikle arkadaşım biz tesettürlü bayanlar için evde rahat takılarak sabretmek daha iyiEvdeyim zaten. Hastanede beklemek çok zor. Hem annem eşim de sefil olacak oralarda. Aklım onlarda kalacak. En iyisi evde rahat rahat (!) beklemek. Bir de tesettürlüyüm. Hastane daha zor olur sanırım benim için. Evde pijama falan takılıyorum
Duş falan önerdi mi doktor yavrumEvdeyim zaten. Hastanede beklemek çok zor. Hem annem eşim de sefil olacak oralarda. Aklım onlarda kalacak. En iyisi evde rahat rahat (!) beklemek. Bir de tesettürlüyüm. Hastane daha zor olur sanırım benim için. Evde pijama falan takılıyorum
Ay böyle doguranlari görünce insan sabırsızlanıyor sende durumlar ne30 kasım benim
Bebek hareket ediyor mu hissediyor musun mesela benim kasılma oluyor 20-30 en tututuyor o ara hareket hissetmiyorumEvdeyim zaten. Hastanede beklemek çok zor. Hem annem eşim de sefil olacak oralarda. Aklım onlarda kalacak. En iyisi evde rahat rahat (!) beklemek. Bir de tesettürlüyüm. Hastane daha zor olur sanırım benim için. Evde pijama falan takılıyorum
Ben de çikolata yemeyi yüz üstü uyumayı zıplamayı çok özledimBende artık doğurmak istiyorum sağlıcakla kolaylıklahafiflemeyi rahat hareket etmeyi çok özledim
Kaç dk da birse işte sancı geliyor bir dk kalıyor gidince hiç gelmemiş gibi oluyosunVallahi senin yerine ben heycanlandim burada
Bel ağrısı karnına mi vuruyor canim birde düzenli olarak bir wgri olmuyor anladığım kadarıyla dimi yani sancı vurunca ağrıyor geçince hiç bişey yok gibimi oluyor ay benim sorular da nerdeyse dogurcaksin yamyam gibi sorguluyorum ahshsh insan merak ediyor vallahi Allah bir avazda kurtulmani nasip etsin cokkk kısa zamanda kucağına alirsin inşallah
29 Kasım benim30 kasım benim