• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Akıntiyla birlikte kötü koku var mi ? Benim akıntım renksizdi ama yogun koku sikayetim vardi. Doktorda fitil vermisti gecmisti cnm
Yok canım kokusuz benimki zaten öyle sapsarı da değil ama sanki beyazdan sarıya dönmüş gibiydi bi ara şu an zaten renksiz veya beyazımsı geliyor

Kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum 💖
İkili testimin riskli gelmesi sebebiyle fetal dna testi yaptırdım. Şükürler olsun ki bebeğim sağlıklıymış 💖 İkili testin sonucunu aldığımdan beri o kadar stresli ve kötü bir hafta geçirdim ki anlatamam.. Bu mesajı yazarken bile yaşadığım stres ve mutluluğun etkisiyle ağlıyorum 🥹 Bir daha gebe kalırsam kesinlikle yaptırmayacağım 👍 Cinsiyeti doktora atmışlar ama hiç merak etmiyorum sağlıkla gelsin yeterli benim için 💖😍🥰🫶
Canım çok sevindim senin adına. Gerçekten hamilelik çok stresli bir şeymiş, ben de en ufak bir şeyde kafama takıyorum elimde değil. Bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallahh tüm anne adayları dualarımda ❣️

Bana da 20+5 erken mi acaba dedim 21 in içinde mi girsem diyorum. Bazen kalbi vs tam oluşmamış oluyor ya ekstra tekrar girmek istemiyorum
23 e kadar olabiliyormuş canım bende kistlerden dolayı merak ediyorum bir an önce gireyim derken bir hafta daha ötelendi güzel sonuçlar alırız hep beraber inşallah 🙏🏻 🌸

İndirimli Lansinoh göğüs kremi buldum kızlar;

#Reklam değil

Eklentiler

• IMG_5561.png
    IMG_5561.png
    214,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar özür dileyerek başlıktan bağımsız bir sorum olacak. Bu indirime girmiş ama Kasım boyunca acaba başka indirime girer mi yoksa max bu kadar mı düşer sizce nsbdjdjdjd indirim bilir kişilerini sahneye davet ediyorum HELP

Bende sonunda bebek arabamı aldımm arkadaşımın tavsiyesiyle yoykoya karar verdim onun bebeği 3 aylık oldu çok memnun inşallah bizde memnun kalırız♥️ gerçekten düşünmekten kurtulduğuma seviniyorum😂

Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Siyah
Çok güzelmiş, fiyatı da uygun 🤩 kullanışlı duruyor

Bende sonunda bebek arabamı aldımm arkadaşımın tavsiyesiyle yoykoya karar verdim onun bebeği 3 aylık oldu çok memnun inşallah bizde memnun kalırız♥️ gerçekten düşünmekten kurtulduğuma seviniyorum😂

Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Siyah
Çok güzelmiş mutlu günlerde kullanın inşallah. Ben de nisan anneleri grubundan eş zamanlı olarak burayı da takip ediyorum.😌 Bebek arabası arayışında olduğum için dikkatimi çekti. Acaba kaç yaşa kadar kullanımı uygunmuş?

Günaydın herkese. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Böbrek genişlemesi ile ilgili ay sonuna detaylı randevusu aldım inşallah düzelir bol su içiyorum.

Dün kendimi biraz halsiz hissettim gözlerimi açamadım pek. Doktora gittik acile kan idrar verdim. Şimdide de lökosit 2+ çıktı. Sürekli bi şey çıkıyor vallahi kafayı yemek üzereyim artık. O kadar dikkat etmeme rağmen. Akıntı ara ara sadece beyaz. Renkli veya yeşil vs. Değil. Yanma yok kaşınma vs yok..Yani tesadüf öğrendim idrar yolu enfeksiyonu olduğumu dr. Sadece kan istedi ben idrar da vereyim dedi. Piyeloseptyl diye bi ilaç verdi devlet acil. Kendi dr uma attım özelde kullanabilirsin dedi. Bu idrar yolu enfeksiyonu nasıl geçer? Bebeğe bi zararı olur mu? İlacı da içmeye başladım.

İdrar yolu enfeksiyonu hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi ?

Günaydın herkese. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Böbrek genişlemesi ile ilgili ay sonuna detaylı randevusu aldım inşallah düzelir bol su içiyorum.

Dün kendimi biraz halsiz hissettim gözlerimi açamadım pek. Doktora gittik acile kan idrar verdim. Şimdide de lökosit 2+ çıktı. Sürekli bi şey çıkıyor vallahi kafayı yemek üzereyim artık. O kadar dikkat etmeme rağmen. Akıntı ara ara sadece beyaz. Renkli veya yeşil vs. Değil. Yanma yok kaşınma vs yok..Yani tesadüf öğrendim idrar yolu enfeksiyonu olduğumu dr. Sadece kan istedi ben idrar da vereyim dedi. Piyeloseptyl diye bi ilaç verdi devlet acil. Kendi dr uma attım özelde kullanabilirsin dedi. Bu idrar yolu enfeksiyonu nasıl geçer? Bebeğe bi zararı olur mu? İlacı da içmeye başladım.

İdrar yolu enfeksiyonu hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi ?
Sorma valla ben de hamileliğimde hiç olmadığım kadar grip oldum tiroit çıktı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bozma moralini bir çoğumuz karşılaşıyoruz üstüste böyle şeylerle haklısın ben de oturdum ağladım geçen 1 aydır süren grip mi olur?
İdrar yolu enfeksiyonu antibiyotik ve su. Bolca su. Bir yemek kaşığı dut kurusunu kaynatıp içmenin iyi geldiğini söylemişlerdi yaptım ama neyin fayda ettiğini bilmiyorum.
Ben de pazartesi idrar kültürü vericem hayırlısı bakalım bazı şeylere dikkat etsen de müdahale edemiyorsun. Bebeklerimiz iyi olsun da yeter ki🙏 💐

Kızlar özür dileyerek başlıktan bağımsız bir sorum olacak. Bu indirime girmiş ama Kasım boyunca acaba başka indirime girer mi yoksa max bu kadar mı düşer sizce nsbdjdjdjd indirim bilir kişilerini sahneye davet ediyorum HELP
Robot süpürge alalı robot süpürge fiyatlarına hiiiç bakmadım vallah😅😅

Back