Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Akıntiyla birlikte kötü koku var mi ? Benim akıntım renksizdi ama yogun koku sikayetim vardi. Doktorda fitil vermisti gecmisti cnm
Yok canım kokusuz benimki zaten öyle sapsarı da değil ama sanki beyazdan sarıya dönmüş gibiydi bi ara şu an zaten renksiz veya beyazımsı geliyor

Kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum 💖
İkili testimin riskli gelmesi sebebiyle fetal dna testi yaptırdım. Şükürler olsun ki bebeğim sağlıklıymış 💖 İkili testin sonucunu aldığımdan beri o kadar stresli ve kötü bir hafta geçirdim ki anlatamam.. Bu mesajı yazarken bile yaşadığım stres ve mutluluğun etkisiyle ağlıyorum 🥹 Bir daha gebe kalırsam kesinlikle yaptırmayacağım 👍 Cinsiyeti doktora atmışlar ama hiç merak etmiyorum sağlıkla gelsin yeterli benim için 💖😍🥰🫶
Canım çok sevindim senin adına. Gerçekten hamilelik çok stresli bir şeymiş, ben de en ufak bir şeyde kafama takıyorum elimde değil. Bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallahh tüm anne adayları dualarımda ❣️

Bana da 20+5 erken mi acaba dedim 21 in içinde mi girsem diyorum. Bazen kalbi vs tam oluşmamış oluyor ya ekstra tekrar girmek istemiyorum
23 e kadar olabiliyormuş canım bende kistlerden dolayı merak ediyorum bir an önce gireyim derken bir hafta daha ötelendi güzel sonuçlar alırız hep beraber inşallah 🙏🏻 🌸

İndirimli Lansinoh göğüs kremi buldum kızlar;

#Reklam değil

Eklentiler

• IMG_5561.png
    IMG_5561.png
    214,5 KB · Görüntüleme: 25
Yok canım kokusuz benimki zaten öyle sapsarı da değil ama sanki beyazdan sarıya dönmüş gibiydi bi ara şu an zaten renksiz veya beyazımsı geliyor
Benimde hamileyken akıntım artti renksiz yada beyaz geliyor. Ama nadirde olsa açık sari geliyor aynen. Korkma bence

X