Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Neden kaynaklanıyor peki bu? Bir hafta içinde dört gün arayla olması korkutuyor
Rahim bu ara çok büyüyor ya ondan olabilir bence; bir de kan çok fazla şu an vücudumuzda…Mesela diş etlerim çok kanıyor benim. Yumuşak dokularda böyle kanamalar çok olası mantıken. Riskli bir durum olsa rahim ağzını kapatan sıvının bile aşınması gerekir; zor bir ihtimal gibi geliyor bana.

Rahim bu ara çok büyüyor ya ondan olabilir bence; bir de kan çok fazla şu an vücudumuzda…Mesela diş etlerim çok kanıyor benim. Yumuşak dokularda böyle kanamalar çok olası mantıken. Riskli bir durum olsa rahim ağzını kapatan sıvının bile aşınması gerekir; zor bir ihtimal gibi geliyor bana.
İçim rahatladı. Doktorlar olabilir böyle şeyler deyip geçmişti. Çok teşekkür ederim. Umarım bu haftaki kontrolüm de güzel geçer.

Ama siz test yaptırmıştınız bebişte bişi olmaz heralde değil mi? Böyle bir ihtimal mi verdi doktor anlamadım?
Bu bahsettiğim anomaliler tavşan dudak yarık dudak gibi şeylermiş yani genetik testte çıkmayan şeyler. Normalde bu haftalarda bebek bir kısım amniyon sıvısını yutmalı imiş bunu yapamıyorsa bu dudak ya da sindirim sorunları nedeni ile o zaman da su artıyormuş yani onun genetik testten değil belki ayrıntılı ultrasondan öğrenilebilir ama doğumda da ortaya çıkabilir ancak sindirim sorunu ise

X