Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar burun Aspiratörü ve Nebülazötör gerekli şeyler mi kullanılıyor mu sizler aldınız mı?
Ben Wee Baby burun aspiratörü aldım. Gerekli bir şeymiş. Nebulizatör doktor önerirse alacağım. Serum fizyolojik vs de henüz almadım. Onları doktor önerisi ile almayı düşünüyorum.

Kızlar burun Aspiratörü ve Nebülazötör gerekli şeyler mi kullanılıyor mu sizler aldınız mı?
Aspiratör kesinlikle al cnm.cok işine yarıyor. nebülazotör bize 1.5yasindan sonra lazım oldu.ama alacaksan da elde taşınan sessiz olandan al.biz arkadaşta başka bı marka gördük araştırmadan aldik.sesi yüzünden oğlum yaptirmazdi korkardı.pisman olduk sessiz olandan almadigimiza.

Canım owlinuyku gurusu pazarlamada en düşük görünüyor normal fiyatını bilmiyorum ama orda indirimli diye gördüm
Evet aslında oradaki fiyat iyi ama ben gri çizgili olanı istiyorum onun fiyatı farklı 🥲
Kızlar süt sağmak için makine aldınız mı hangi marka alcağma karar veremiyorum bebebao bakıyodum ama kararsızım ondanda daha önce alıp kullanan arkadaşlar varsa aydınlanalım indrim zamanı ☺️
Ben lamsinoh çiftli aldım 🌸 etrafındakiler hep onu önerdi

X