Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akıntıda artış normalmiş. Gebelik uygulamalarında da yazıyor. Doktorum da daha önce akintim var dediğimde ki bu yaklaşık bir buçuk ay öncesine tekabül ediyor. Gittikçe daha çok artacağını söylemişti.
Ben Wee Baby burun aspiratörü aldım. Gerekli bir şeymiş. Nebulizatör doktor önerirse alacağım. Serum fizyolojik vs de henüz almadım. Onları doktor önerisi ile almayı düşünüyorum.
Aspiratör kesinlikle al cnm.cok işine yarıyor. nebülazotör bize 1.5yasindan sonra lazım oldu.ama alacaksan da elde taşınan sessiz olandan al.biz arkadaşta başka bı marka gördük araştırmadan aldik.sesi yüzünden oğlum yaptirmazdi korkardı.pisman olduk sessiz olandan almadigimiza.
Kızlar süt sağmak için makine aldınız mı hangi marka alcağma karar veremiyorum bebebao bakıyodum ama kararsızım ondanda daha önce alıp kullanan arkadaşlar varsa aydınlanalım indrim zamanı