• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bende de oluyor.bebekler hareket ettikçe olabilir die biliyorum.beyaz akıntı.
Akıntıda artış normalmiş. Gebelik uygulamalarında da yazıyor. Doktorum da daha önce akintim var dediğimde ki bu yaklaşık bir buçuk ay öncesine tekabül ediyor. Gittikçe daha çok artacağını söylemişti.

Kızlar burun Aspiratörü ve Nebülazötör gerekli şeyler mi kullanılıyor mu sizler aldınız mı?

Kızlar burun Aspiratörü ve Nebülazötör gerekli şeyler mi kullanılıyor mu sizler aldınız mı?
Ben Wee Baby burun aspiratörü aldım. Gerekli bir şeymiş. Nebulizatör doktor önerirse alacağım. Serum fizyolojik vs de henüz almadım. Onları doktor önerisi ile almayı düşünüyorum.

Aspiratör kesinlikle al cnm.cok işine yarıyor. nebülazotör bize 1.5yasindan sonra lazım oldu.ama alacaksan da elde taşınan sessiz olandan al.biz arkadaşta başka bı marka gördük araştırmadan aldik.sesi yüzünden oğlum yaptirmazdi korkardı.pisman olduk sessiz olandan almadigimiza.

Canım owlinuyku gurusu pazarlamada en düşük görünüyor normal fiyatını bilmiyorum ama orda indirimli diye gördüm
Evet aslında oradaki fiyat iyi ama ben gri çizgili olanı istiyorum onun fiyatı farklı 🥲
Kızlar süt sağmak için makine aldınız mı hangi marka alcağma karar veremiyorum bebebao bakıyodum ama kararsızım ondanda daha önce alıp kullanan arkadaşlar varsa aydınlanalım indrim zamanı ☺️
Ben lamsinoh çiftli aldım 🌸 etrafındakiler hep onu önerdi

Herkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Bu arada cinnabon cinnabon bizim ismimizde Can❣️
Basiniz sagolsun:( mekani cennet olsun, sizlere ve sevenlerine sabirlar dilerim..

Kızlar moralim çok bozuldu 😞
Ben Kahramanmaraş’ta yaşıyorum burada öğretmeniz. Depremden dolayı hastane sayısı çok az . Benim gittiğim hastanede doktorum iyi biri . Ama özel hastane olmasına rağmen iyi bir hastane değil . Google yorumlarını okudum . Doğum sürecinde olan bir sürü şikayet var son iki haftadır . Bebeklerini boşuna yoğun bakımda yatırmışlar entübe halde vs. Vs.
Üstüne bir de de perşembe günü bir arkadaş geldi o hastanede sakın doğurma şöyle şöyle olaylar olmuş diye anlattı .
Ben ne yapıcam kızlar ? İçim hiç rahat değil .

Kadın doğum hastanesi var ama Allah kimseyi düşürmesin ilk bebeğimizde acile gitmiştim 1 gün orada yatırdılar beni o kadar kalabalık ve pis ki . Zaten tıklım tıklım her yer Suriyeli kadınlarla ( küçümsemek için demiyorum ama hemşireler çok zorluk çekiyordu ) dolu sürekli kavga gürültü :(

Öğretmen arkadaşlar da devlette yaptır sakın o özelde yaptırma diyor ama nasıl olacak o ortamda :(

Ben Kahramanmaraş’ta yaşıyorum burada öğretmeniz. Depremden dolayı hastane sayısı çok az . Benim gittiğim hastanede doktorum iyi biri . Ama özel hastane olmasına rağmen iyi bir hastane değil . Google yorumlarını okudum . Doğum sürecinde olan bir sürü şikayet var son iki haftadır . Bebeklerini boşuna yoğun bakımda yatırmışlar entübe halde vs. Vs.
Üstüne bir de de perşembe günü bir arkadaş geldi o hastanede sakın doğurma şöyle şöyle olaylar olmuş diye anlattı .

Kadın doğum hastanesi var ama Allah kimseyi düşürmesin ilk bebeğimizde acile gitmiştim 1 gün orada yatırdılar beni o kadar kalabalık ve pis ki . Zaten tıklım tıklım her yer Suriyeli kadınlarla ( küçümsemek için demiyorum ama hemşireler çok zorluk çekiyordu ) dolu sürekli kavga gürültü :KK43:

Öğretmen arkadaşlar da devlette yaptır sakın o özelde yaptırma diyor ama nasıl olacak o ortamda :KK43:
Üniversite hastanesi nasıl?

Üniversite hastanesi nasıl?
Ben ilk bebeğimi kistik higromadan 12. Haftada o hastanede kaybettim 3 gün yattım . Çok acı çektim o 3 gün . Hep asistanlar bakıyor . Doktor yüzü görmüyorsun . O yüzden pek tercih eden yok .
Sadece kadın doğum hastanesinden daha temiz . Tek artısı bu .

Kadın doğum hastanesi var ama Allah kimseyi düşürmesin ilk bebeğimizde acile gitmiştim 1 gün orada yatırdılar beni o kadar kalabalık ve pis ki . Zaten tıklım tıklım her yer Suriyeli kadınlarla ( küçümsemek için demiyorum ama hemşireler çok zorluk çekiyordu ) dolu sürekli kavga gürültü :KK43:

Öğretmen arkadaşlar da devlette yaptır sakın o özelde yaptırma diyor ama nasıl olacak o ortamda :KK43:
Ya çok haklısın kararsız kalmakla , Antep’e Medicale falan gitsen ? Benim gittiğim hastane ile evimin arası Maraş antep kadar 😅 (54km)

Ben ilk bebeğimi kistik higromadan 12. Haftada o hastanede kaybettim 3 gün yattım . Çok acı çektim o 3 gün . Hep asistanlar bakıyor . Doktor yüzü görmüyorsun . O yüzden pek tercih eden yok .
Sadece kadın doğum hastanesinden daha temiz . Tek artısı bu .
Başın sağ olsun ama her deneyim aynı değildir. Hocalar özel ücretli muayene bakıyor ya. Hoca muayenesine o şekilde girebilirsin. Bir araştır istersen.

Ya çok haklısın kararsız kalmakla , Antep’e Medicale falan gitsen ? Benim gittiğim hastane ile evimin arası Maraş antep kadar 😅 (54km)
Evet bunu konuştuk eşimle sezaryen olursa Antep bir seçenek olabilir bizim için 🙏🏻 ama muayene hep burada oluyorum ya o sıkıntı olur mu son anda orada doğum yapmak

Evet bunu konuştuk eşimle sezaryen olursa Antep bir seçenek olabilir bizim için 🙏🏻 ama muayene hep burada oluyorum ya o sıkıntı olur mu son anda orada doğum yapmak
Son 1-2 muayeneye gidersin doğum yapacağın doktora. NCR de Abdülhamit Soysal , emel peri Canbolat ve medicalde Hatice ender soydinç var kuzenlerim arkadaşlarım hep buralarda doğum yaptı memnun kaldılar bir araştırıp doktorlarla önden İnstagram ve ya telefon aracılığıyla görüşüp ya da yanlarına gidip durumunu anlatabilirsin belki.

elektrikli tekli yeterli gelmez mi ki indrime girmiş😳
Ben oğlumda mamajoo çiftli aldım.pisman oldum çünkü ikisini de aynı anda kullanamıyorum çekmiyor birisi.diger markaların Çiftlileri nasıldır bilmiyorum.

Kuzum cinnabonun dediği gibi Antep yada daha yakın illeri araştır bı istersen.mesela ailelerinizin olduğu illeri arastir.bnm kuzenim doğuda bı ilde özele gidiyordu.bilmiyorum ne yönden geldi bı hafta kala burda şehir hastanesinde doğum yapti.bizde Isparta'nın bı ilçesinde öğretmeniz canım.hem ilçede gidiyorum hastaneye hemde 2saat uzakta Isparta şehir Hastanesi'ne gidiyorum.herseyiyle mukemmel bı hastane..tek kişilik odalar, temizlik,ilgileri güzel vs tek kötü yanı 2saat uzak. ilcede Dr mu da seviyorum ama doğum yapamam orda.tam teşekküllü bı hastane değil.evime bide yürüme mesafesinde.2saat uzakta olan şehir hastanesini tercih ediyorum Allah'tan anı bsy cikmazsa.

Kan sulandirici kulanan arkadaslar dogumda kanamaniz cok oldu mu ?
İlk doğumumda kan sulandırıcıdan 16 saat sonra sezaryen oldum çok da kanamam olmadı açıkçası.
Kızlar sizinde bu haftalarda akıntınızda artış oldu mu özellikle yürürken veya ayakta durunca?
Evet ben de bgn farkettim biraz avm de dolandım beyaz akıntı oldu hemen.
Ben kızımda nebuzilatoru 8 aylıkken Dr tavsiyesiyle almıştım. Burun aspiratörünü de yanlış hatırlamıyorsam yine 6-7 aylıkken falan burnu tikandiginda Dr tavsiyesiyle almıştım. Bence doğumdan önce almak şart değil. İlerleyen zamanda gerekirse bütün eczanelerde var hemen alınabilir.

Kadın doğum hastanesi var ama Allah kimseyi düşürmesin ilk bebeğimizde acile gitmiştim 1 gün orada yatırdılar beni o kadar kalabalık ve pis ki . Zaten tıklım tıklım her yer Suriyeli kadınlarla ( küçümsemek için demiyorum ama hemşireler çok zorluk çekiyordu ) dolu sürekli kavga gürültü :(

Öğretmen arkadaşlar da devlette yaptır sakın o özelde yaptırma diyor ama nasıl olacak o ortamda :(
Yaşadığım ilde kadin doğum sırada beklerken biriyle tanıştım doğuma nadasa gidecegini söylemişti ama hangi hastane diye sormadım malesef bı araştırın içinize hangisi siniyorsa 🙁

Back