2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Oyyy seninle aramzda 1 gün var ama senin sezeryan ise benden önce kavuşacaksn evladına
İnşallah sağlıkla al, alalım evlatlarımızı
ay evettt aynıymışız hemen hemen. sırf daha cok beklememek için de normal yapmam herhalde gerci yapamam da o ayrı. hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah

Evet aynı şeyi söyledim ama öyle değil iş cana işyerinde idareye sorunca al dedi bana da saçma geldi
Bende sordurdum bugün cnm emin olayım diye benim 32 hafta raporunda su tarihe kader izinli diye yazıyor ya.o tarih yeterli bize ondan sonra başlıyor raporu demiş ik

Kuzu dikişli falan olursa normal diye, normalden korkuyorum ben.kilosu kaç olmus bebişin ?

Peki tam ne şekil yapıyor acı oldu mu hiç ?

Ben bütün yazı elbiseler ile geçirdim. Şimdi tayt giymek bile sıkıyor ama üşüyor insan. Hastane geceliklerimle donmam inş gömlek iyi fikir
Ben de uzun kollu uzun bacaklı pijama takımı da aldım yanıma. Şal da alın diyorlar ama sanırım sezaryende anesteziden sonra üşüme geliyor ya onun için diyorlar onu

Bende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyle
Aynı bedende son 3 gün 4. Günün şafağında kızımlayım

Klasik kayınvalide modelleri.
gene sizinki bebeğe bakarım demiş.
Benimkisi bütün uzaktan izler her şeyi.

Kızlar bebek için hemşireye verileceklere neler koydunuz acaba
Bi komple hastane çıkışı takımı
Bi örgü yelek
Bi havlu
prima bez
Bide sarılsın diye örgü battaniye.

Ayrıca yedek bi takım daha da koyduk valize.
Maması biberonu zaten var.
çıtçıtlı badi atlet zıbın bunları yedekli koyduk.

Kendime de yedekli 2 tane picama takımı.
Alt ve üst şeklinde..
Lohusa tacım ve terliğim
İç çamaşırım..
göğüs pedim
Göğüs ucu kremim
çorabım.
pamuk
orkit .
başka da unuttuğum bir şey yok.
Her şeyi koyduk...

Klasik kayınvalide modelleri.
gene sizinki bebeğe bakarım demiş.
Benimkisi bütün uzaktan izler her şeyi.
Yani karşıdan baksa daha iyi gibi bence çünkü başka kardeşinin gelini doğum yaptı gördüm kayınvalidesi hiç kucağından indirmiyor yok gazını çıkartıyorum yok aç mı bakıyorum. Yok uyutuyorum sürekli kucağında kızın surat ifadesini gördüm üzüldüm bana aynısını yapacak kayınvalidem tahminim ben o kız kadar sabırlı olamazdım olamam da

Ben 657ye tabiyim ve kendi sicil personelim hiç bişey yapmana gerek yok dedi. Sizin özel sektör mü
Bende an
Bende sordurdum bugün cnm emin olayım diye benim 32 hafta raporunda su tarihe kader izinli diye yazıyor ya.o tarih yeterli bize ondan sonra başlıyor raporu demiş ik
Evet 37 doldurunca mecburi olduğunu anlatmaya çalıştım ama yin ede çalışamaz raporu alacaksın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…