ay evettt aynıymışız hemen hemen. sırf daha cok beklememek için de normal yapmam herhalde gerci yapamam da o ayrı. hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallahOyyy seninle aramzda 1 gün varama senin sezeryan ise benden önce kavuşacaksn evladına
İnşallah sağlıkla al, alalım evlatlarımızı
Ben bütün yazı elbiseler ile geçirdim. Şimdi tayt giymek bile sıkıyorEvet canm elbiseler ile geçirdk rahat rahat:)
Şimdi salaş gömleklerimden bazısı oluyor yine de şükür
Farklı uygulatıyorlar baksanıza. Benden istediler ben yarın halledicem o işiYa i çalışamaz raporu mu alacağız birde
Evet .evet yakınız 1-2 gün varmış. sizin doktorunuz kim acaba gaziantepte mi yasıyorsunuz
ben de gaziantepteydim ncr de nazan hanıma gidiyordum nizibe tasınınca degiştirdim mecburenEvet .
Gaziantep.
Hastane defa life
Doktorum bayan.
Dilek koçer
Bende sordurdum bugün cnm emin olayım diye benim 32 hafta raporunda su tarihe kader izinli diye yazıyor ya.o tarih yeterli bize ondan sonra başlıyor raporu demiş ikEvet aynı şeyi söyledim ama öyle değil iş cana işyerinde idareye sorunca al dedi bana da saçma geldi
Kuzu dikişli falan olursa normal diye, normalden korkuyorum ben.kilosu kaç olmus bebişin ?Selam kızlar bgn çatı muayenesi oldum asla korkulacak bişey yok
Vllahi boşuna stres yapmışım öncelikle onu söyleyim
Maşallah kızım iyi 37+3 üz bgn doktor 40 a kadr bekleyelim normal doğurursun dediinş hepimiz sağlıkla kavuşalım evladımıza
Peki tam ne şekil yapıyor acı oldu mu hiç ?Selam kızlar bgn çatı muayenesi oldum asla korkulacak bişey yok
Vllahi boşuna stres yapmışım öncelikle onu söyleyim
Maşallah kızım iyi 37+3 üz bgn doktor 40 a kadr bekleyelim normal doğurursun dediinş hepimiz sağlıkla kavuşalım evladımıza
Ben de uzun kollu uzun bacaklı pijama takımı da aldım yanıma. Şal da alın diyorlar ama sanırım sezaryende anesteziden sonra üşüme geliyor ya onun için diyorlar onuBen bütün yazı elbiseler ile geçirdim. Şimdi tayt giymek bile sıkıyorama üşüyor insan. Hastane geceliklerimle donmam inş gömlek iyi fikir
Bende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyleyarın 37+3 oluyorum.muayene olacagım sezeryan olacak gün alacagım büyük ihtimalle. inşallah cumaya gün verir kendimi cumaya hazırladım. artık sabrım gelmiyor bebeğime kavusmak istiyorum onu gormek koklamak istiyorum.
Klasik kayınvalide modelleri.Benim ilk hamileliğim ilk öğrendim mucize benim için ama dağlara taşlara bağırasın geldi ben anne oluyorum diyeilk annemi aradım anlattım falan ikinci kan sonucu ile beraber keseyi gördük kayınvalideme söyledik öyle ağladı ki sevinçten sanıyorum ama o bizim çocuğumuz olmayacak sanmış akşam yemek masasında otururken döndü bana dedi ki ben lohusa tribi çekemem sana anne bende bebeğe bakarım dedi ve o an bende herşey bitti şimdi de doğuma giderken kimseye haber vermiycem doğduktan sonra gelsinler
Evet aynıaynı doktor ve aynı cihaz mı
Maşallah .Bende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyle
Aynı bedende son 3 gün 4. Günün şafağında kızımlayım
Bi komple hastane çıkışı takımıKızlar bebek için hemşireye verileceklere neler koydunuz acaba
Yaaa senin de günün gelmiş deseneBende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyle
Aynı bedende son 3 gün 4. Günün şafağında kızımlayım
Yani karşıdan baksa daha iyi gibi bence çünkü başka kardeşinin gelini doğum yaptı gördüm kayınvalidesi hiç kucağından indirmiyor yok gazını çıkartıyorum yok aç mı bakıyorum. Yok uyutuyorum sürekli kucağında kızın surat ifadesini gördüm üzüldüm bana aynısını yapacak kayınvalidem tahminim ben o kız kadar sabırlı olamazdım olamam daKlasik kayınvalide modelleri.
gene sizinki bebeğe bakarım demiş.
Benimkisi bütün uzaktan izler her şeyi.
Bende anBen 657ye tabiyim ve kendi sicil personelim hiç bişey yapmana gerek yok dedi. Sizin özel sektör mü
Evet 37 doldurunca mecburi olduğunu anlatmaya çalıştım ama yin ede çalışamaz raporu alacaksın diyorBende sordurdum bugün cnm emin olayım diye benim 32 hafta raporunda su tarihe kader izinli diye yazıyor ya.o tarih yeterli bize ondan sonra başlıyor raporu demiş ik
Bir takım yenidoğan alt üst şapka eldiven bitane zıbın bitane de göbek bağını korusun diye ipsiz zıbın dediler bez kumdan battaniye canımKızlar bebek için hemşireye verileceklere neler koydunuz acaba