- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
İçiyorum canım, bı an önce bende anlatırım inşallah1 aya yakın sürmüştür bende 1 kutu bitirdim geçmedi tekrar gittim 2.kutu yazıldı ondan biraz içtim sonra geçti gitti çok zor geçiyor öksürmekten bitmiştim artık ses tellerim zarar görmüştü ssim çıkmıyordu bol bol sıcak şeyler iç azda olsa faydası var
Antibiyotik verdiler bide nefes açıcı hava canım, astım hastası olduğum için. Zaten bı ilacı da yok ki bu covid in.İlaç galan birşey verdiler mi. Ay vermedilerse bekle bekle kendi geçsin Allahım yardımcın olsun canım
Bende bunların aynılarını ekledim, küçük valiz diye yola çıktım orta boya zor sığdımKızlar hastane çantamı hazırladım bende koyduklarımı yazayım eksik görürseniz siz eklersiniz ya da sizin unuttuğunuz birşey varsa siz koyarsınız
Bebiş için:
İlk kıyafetler + penye battaniye
x3 alt üst ayaklı şapkalı takım
x2 uzun kollu zıbın
x4 corap
x3 ağız mendili
15 adet bez
İki paket pamuk
Islak mendil
Lazım olursa diye biberon ve süt kaşığı
Emzik
Pişik kremi ( bunları kullanmayı düşünmüyorum hemen ama nolur nolmaz aldım valla)
x2 muslin örtü birini yattığı şeyin altına sermek birine kundak vs yapmak için
1 tane örgü kalın battaniye hastane çıkışı için
Anne için;
1 gecelik
1 uzun kollu 1 kısa kollu pijama takımı
1 tane fotoğraf çekimi için sabahlıklı beyaz pijama takımı ( normalde beyazla asla rahat edebileceğimi düşünmüyorum oyuzden sadece foto çekimi için)
İki üç çift çorap
x2 Atlet
1 adet Emzirme sütyeni
x3 hamile kulodu
1 paket Depend
Göğüs ucu kalkanı
Slikon üç
Gümüş kapak
Göğüs ucu kremi
Pompa götürmeyi düşünmüyorum hastane de vardır inşallah
Terlik
Hırka
Sezeryan vs olursa çok yakınlarım çıkınca çok usudgunu söylüyor o yüzden şal al sırtına dediler birdeeee müsaade ederlermi bilmiyorum ama sıcak su torbası koydum hamileliğimin başından beri sadece sıcak havalar hariç ayaklarım hep buz gibi oldu asla ısınmıyordoğumdan sonrada olursa diye onuda koydum malum havalar soğuk ve ayaklarım üşüdümmu tüm vücudum üşüyor benim hassasım yani bu konuda sizede fikir olsun
Birde Eve dönüş için alt üst triko bir takım aldım unuttuğum varmı bilmiyorum umarım sizede faydası olur
Doğru sabit pat diye kesen bir ilacı da yok ki . Tez vakitte iyileş zaten hamilelik zor birde covid daha da zorAntibiyotik verdiler bide nefes açıcı hava canım, astım hastası olduğum için. Zaten bı ilacı da yok ki bu covid in.
Geldi demekki ay çok sevindim senin adına çok zorlamıyordun zaten sen . Rahtladıysan ne mutluHanımlar bu pompa neymiş ya... İlk defa 4 günün sonunda ağrısız sancısız göğüslerim... Resmen bebeğin bir günlük sütü çıktı 150-160 ml veriyorlarmış 120 ml süt çıktı elle en fazla 80 görmüştüm göğüslerim nasıl doluymuş hala acılar içindeydim...
Doğuma kadar devam ediyorum doğumdan sonra devam edecek miyim konuşmadık daha doktorla canımMethyl balance ı ne kadar süre kullanacaksınız
Bu konuda doktorların ortak bir kararı yok malesefbenim de adet tarihime göre hesap etmiyor transfere göre de hesap etmiyor kendi kafasından geriden hesap ediyor ama bebegin ölçüleri de adet tarihimle transfer tarihimle uyumlu. iri bebek diyor sürekli ama adet tarihim baz alınsa iri bebek degil aslında. hangisi doğru olan bilemedim
Geliyordu sütüm benim sıkıntım tazikti göğüslerim çok hızlı doluyordu şişip ağrıyordu emziremediğim için de bir türlü düzelmiyordu. Ayrıca bende aksesuar meme var kol altlarımda da süt kanallarım var süt geldikçe kol altlarım da şişti kollarımı kapatamaz oldum. Göğsümdeki süt elle boşalamayınca kol altlarımdaki süt de inmedi hiç çok acıyordu günlerdirGeldi demekki ay çok sevindim senin adına çok zorlamıyordun zaten sen . Rahtladıysan ne mutlu
Kiwi markasını mı kullandın canım başka şey mi aldın?Hanımlar bu pompa neymiş ya... İlk defa 4 günün sonunda ağrısız sancısız göğüslerim... Resmen bebeğin bir günlük sütü çıktı 150-160 ml veriyorlarmış 120 ml süt çıktı elle en fazla 80 görmüştüm göğüslerim nasıl doluymuş hala acılar içindeydim...
Ayy evet resmen 2 hafta sonra üç çocuk annesi olcamOy maşallahmaşallah 3 üz olmalarına rağmen kiloları çok çok iyi boyları da. Ay 2 hafta kaldı desene kızzzzzzzz
Oluyormuş bize eğer kendi havlunuzu istiyorsanız getirin dediler ama aynı şekilde o kadar yer tutuyor ki biz de almadıkAy koskoca hastanede havlu olmuyor mu ya bende düşündüm havlu koymayı ama çok yer kaplayan birşey hastanede vardır diye düşündüm yok müdürşampuan vs hiç aklıma gelmemişti saol canim onlarida seyahat seti alıp ekleyeyim
Aminn canım çok sağolasın. Bı an önce atlatmam lazım doguma ne kaldı şuradaDoğru sabit pat diye kesen bir ilacı da yok ki . Tez vakitte iyileş zaten hamilelik zor birde covid daha da zor
Kivinin elektrkli olanini mi kullandın canımGeliyordu sütüm benim sıkıntım tazikti göğüslerim çok hızlı doluyordu şişip ağrıyordu emziremediğim için de bir türlü düzelmiyordu. Ayrıca bende aksesuar meme var kol altlarımda da süt kanallarım var süt geldikçe kol altlarım da şişti kollarımı kapatamaz oldum. Göğsümdeki süt elle boşalamayınca kol altlarımdaki süt de inmedi hiç çok acıyordu günlerdirvalla hanımlar ilk ve ikincide deneyimleyerek söylüyorum az süt kadar çok süt de büyük sıkıntı az süt elbet artıyor da çok süt bir türlü azalmıyor...
Benimde cumartesi kontrolKızlar benim yarın 36+6 haftalık kontrolüm var çok heyecanlıyım net tarih verecek 10 güne doğurucam galiba çok heyecanlıyım
Çok mantıklı bende koyayım yavrumBen normalde banyo havlusu koymadım ya kuzenim gerek yok dedim şampuana falan ama normal el yüz havlusu koydum
Ay ne güzel maşallahAyy evet resmen 2 hafta sonra üç çocuk annesi olcam
Kiwinin teklisini aldımKiwi markasını mı kullandın canım başka şey mi aldın?
Evet tekli elektrikli modelini kullandımKivinin elektrkli olanini mi kullandın canım
Onu hastanede verdiler diyenler oldu bana canim makyaj malzemesi de şuan kullandigim malzemeler var onları hala kullandığım icij kaldiramadim bahshsBenim de çok benzer makyaj malzemesi falan aldım kullanılır mı bilmiyorum ne durumda olurum bir de kahve için diyorlar ya granül kahve ve termos aldım
Ay benim küçüğe sığdı şükürBende bunların aynılarını ekledim, küçük valiz diye yola çıktım orta boya zor sığdımbi kaç şey daha eklersem en büyük boya geçmek zorunda kalıcam
Ay iyibari kullaniriz ya nolcakOluyormuş bize eğer kendi havlunuzu istiyorsanız getirin dediler ama aynı şekilde o kadar yer tutuyor ki biz de almadıkşampuan vs ben de seyahat boy şişelere koydum en iyisi onlar bence de