- 15 Şubat 2024
- 1.888
- 2.354
- 33
Canım benim hala bekliyorum değerlerim düşmedi ama bebeğimin kan akışı hareketiymiş suyu iyi dediler bir de safra asiti için kan aldılar sonuca göre değerlendirecekler ama hastanedeyiz yatıyoruz şu an bekliyoruz eve gönderemem bu şekilde dedi nst ultrason takip ediyoruz sürekli bende onu görme hayali ile uyudum Bugün ama olmayınca da üzüldümCanım seninle aramızda bi gün vardı dünden beri aklım sende habersiz bırakma bizi. Rabbim sağlıkla kucağına alıp mis gibi kokusunu içine çekmeyi nasip etsin hayırlısıylabenimde tansiyondan dolayı acil sezaryen söz konusu her an benim içim rahat akciğer gelişimi böbrek gleişimi falan her şey tamamlandı verniks kazeozasıda var için rahat olsun o konuda erken değil senden fazla ben heyecanlıyım sanki ben doğurcam yüzünü ilk gördüğüm an sesini ilk duyduğum an gözümde canlanıyor sürekli sağlıcakla kavuşun
Su olabilir ne kadar oldu geleli benim suyum ilk geldiğinde senin gibi idarra sıkışık hissettim idrar diye düşündüm 40 dk içinde suyum artarak gelmeye devam etti ve idar torbasına baskı oluyormuş sürekli tuvalet hissi oldu hastaneye gittik ama biz hemen orada bir ebe idrar torbana baskı olduğu için bebek kanala girip doğum pozisyonunu aldığından idrar da suyunla birlikte geliyor demişti o yüzden bu kadar sıkışık olduğunu ve bunkadar su ondan geliyor dediGelen şey su olsaydı tekrarlar miydi
Canm bebeğinin geleceği zamanı bilir en doğru zamanda alırsın inş kucağına canmCanım benim hala bekliyorum değerlerim düşmedi ama bebeğimin kan akışı hareketiymiş suyu iyi dediler bir de safra asiti için kan aldılar sonuca göre değerlendirecekler ama hastanedeyiz yatıyoruz şu an bekliyoruz eve gönderemem bu şekilde dedi nst ultrason takip ediyoruz sürekli bende onu görme hayali ile uyudum Bugün ama olmayınca da üzüldüm
Canım ben daha doğum yapmadım yaptırmadı doktor bitane kan aldılar benden bebeğin ve benim genel durumum iyi olunca o kan sonucuna göre hareket edellim dediler kan da hemen çıkmıyormuşenugurlu I irmakyyy P Pcosveanneadayi kızlar sizi çok merak ediyorum. İnşallah siz ve bebişleriniz iyidir
İnşallah canım inşallahCanm bebeğinin geleceği zamanı bilir en doğru zamanda alırsın inş kucağına canm
Ayy evet evet canm bebeciğin iyi olsun da geçer bu günler inşallahBende bayılırım gece uykusunabirde 27 gün ben hastanede yattim bebiste gelişim geriliği olduğu için hastanede bile uyuyamadim o yüzden çok istiyorum saatlerce uyumayı. Tabi yine de evladim iyi olsun ben uykusuz kalmaya razıyım artık
Amin canm benim inşallahSağlıkla al canm kucağına sen ve tüm bekleyenler tecrübelerini yazarsın artık Yarın kaç haftalık oluyor
Peki bebek kanala girmiş mi canmDoktor kontrolünden geliyorum şimdi, pazar günü doluyor eger gelmezse pazartesi suni sancı ile yatisini yapalım dedi doktor. Açılma yok ama yumuşama var dedi. Tecrübesi olanlar ne diyorsunuz? 40 haftadan sonrasının riskini almak istemiyorum dedi doktor.
Ay kız sende son durumlar ne okuyamadm gecmişiİnşallah canım inşallahgerçekten bebek kendi karar veriyor gelmeye biz ne yaparacaksan yapalım
Aaa şimdi okudum canmCanım benim hala bekliyorum değerlerim düşmedi ama bebeğimin kan akışı hareketiymiş suyu iyi dediler bir de safra asiti için kan aldılar sonuca göre değerlendirecekler ama hastanedeyiz yatıyoruz şu an bekliyoruz eve gönderemem bu şekilde dedi nst ultrason takip ediyoruz sürekli bende onu görme hayali ile uyudum Bugün ama olmayınca da üzüldüm
Aynen gülüm yaa bakalım artık hastanede yatışımız yapıldı bekliyoruzAaa şimdi okudum canm
E hayırlısı olsun yaaa vardır zamanı tatlm
Allah kararlamştr
Kanala girmedi sanırım. Kanalda demediAyy evet evet canm bebeciğin iyi olsun da geçer bu günler inşallahRabbim dayanma gücü versin balımmm.
Amin canm benim inşallahyarın 40.hafta bitiyor canm
Peki bebek kanala girmiş mi canm
Benim de yarın 40 bitiyor 41 e gircem bebek kanala girmedği için de sunni sancı vermeyecek sezeryan olcam
Haber ver cnm çantanı vs aldın gittin o zaman senCanım benim hala bekliyorum değerlerim düşmedi ama bebeğimin kan akışı hareketiymiş suyu iyi dediler bir de safra asiti için kan aldılar sonuca göre değerlendirecekler ama hastanedeyiz yatıyoruz şu an bekliyoruz eve gönderemem bu şekilde dedi nst ultrason takip ediyoruz sürekli bende onu görme hayali ile uyudum Bugün ama olmayınca da üzüldüm
Tabii yükselenini belirliyorİnşallah canım inşallahgerçekten bebek kendi karar veriyor gelmeye biz ne yaparacaksan yapalım
Kuzu kızlar geç gelir derler kızımda 40+3 de doğduAyy evet evet canm bebeciğin iyi olsun da geçer bu günler inşallahRabbim dayanma gücü versin balımmm.
Amin canm benim inşallahyarın 40.hafta bitiyor canm
Peki bebek kanala girmiş mi canm
Benim de yarın 40 bitiyor 41 e gircem bebek kanala girmedği için de sunni sancı vermeyecek sezeryan olcam
Biz bugün 8 günlük olduk canım sizinle aynıyız sanırım. Yenidoğan kontrolüne gittiğimizde, kilo almamış dedik. Doktor da su an doğduğu kiloda olması bizim için yeterli dedi. 3.235 doğdu kestaneden 3 kilo çıkmış kontrolde de 3200 dü.Hayır canm dr hatta emzik mama biberon hiç bir şeyi bebeğe tanıttırma taraftarı değil bu kadar kilo kaybını da normal buluyor hiç bir şey yapma dedi emzirmeyi de iyi emerse 3 -4 saat emmemesini de normal buluyor
Ben de göbeğin düştüğünde yaptıracağım, kokusu giderse diye yapmak da istemiyorumBirde kızlar ben beneğe hala banyo yaptırmadım ilk 5 gün zaten sağ kulak işitmeden geçmediği için yaptırmayın dediler birde aminyon sıvısındaki tabaka varya beyaz o bağışıklık açısından çok iyi diye kadın doğumcum da banyo yaptırma dedi 5. Gün kontrolünde de banyo yaptırabilirsin dedi artık çoçuk dr ama ben kararsız kaldım yaptırmadım daha göbeğini bekleyeceğim sanırım siz hemen yaptırdınız mı yaptıracak mısınz
O zaman benimki doymuyor, ayrılma yok çünkü ama uykusu iyiBenim bebeğim de çok kilo verdi. Ama ben mama vermedim. O kadar çok beslersen yani kendi sütün + mama şeklinde bebeğinin Reflü olma ihtimalini attırırsın. Bebek kendiliğinden ayrılıyorsa göğsünden doymuştur. Bazen doymak için değil sırf seninle olmak için de emmek isteyebilir. Evham yaptıkça işler daha da zorlaşıyor onu anladım
Bende eşim yokken Dr a dedim eşimin ailesinden kimseyi görmek istemiyorum siz salgını bahane edip soylermısnız tabi dediBanada ilk çocuğum olduğu halde erkek olacağına duyan herkes tepki gösterdi. Kimisi çok şımarık olur diye kimiside eşimin ailesinde hiç kız yok diye. Eşimin kız kardeşi yok amca çocuklarıda hep erkek üstelik eşimin yiğenlerininde hepsi erkek. En son tepki gösterenlere dayanamadım evladın kızı erkeği mi olur bana mı sünnetti kız doğurmak diye tepki göstermeye başladım sonra arkamdan konuşuldu 'sanki tek doğuran o havalara bak' diyebenim evladım bana başkasının evladı başkasına kime ne canım Rabbim nasip etti oğlumda beni seçti ve geldi çok şükür bin şükür. Had bilmezlerden çok sıkıldım hamileliğim boyunca hepsini eledim hayatımdan valla
Kesinlikle doğru diyorsun yetiştirme çok önemliYa ben bile yaramaz bir kızdım 2000 liyim demir direğe çarpıp dudağını burnuna kadar yarmış insanım ben. Benim de 2 oğlum var bana da sürekli acıyorlar ay bi kızın olsaydı keşke allah yardımcın olsun 2 erkekle kafayı yiceksin diyip duruyorlar. Pardon da sizene? Benim büyük oğlum sizin kızlarınızdan bile daha akıllı uslu herşeyi anlıyor birşeyleri kırmıyor sadece şu aralar tamir etmeye kafayı taktı tamir edicem derken kırıyor birşeyleri ama kendi kızları koltuk kemiriyor duvarlara tırmanıyor evlerinde sağlam eşya kalmamıştır... Ben büyük oğlum kadar ilgili bir abi görmedim 3 yaşında büyük oğlum genelde yaşıtları kardeşlerini ya umursamıyor anlamıyor yada saldırmaya çalışıyor. Benim oğlum ağlıyor diye kardeşini kucağına alıp ninni söylüyor ya... Bu vah vah cıların kaçının kızı bunları yapar bu cinsiyet işi değil ki karakter ve yetiştirme meselesi