2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım benim hala bekliyorum değerlerim düşmedi ama bebeğimin kan akışı hareketiymiş suyu iyi dediler bir de safra asiti için kan aldılar sonuca göre değerlendirecekler ama hastanedeyiz yatıyoruz şu an bekliyoruz eve gönderemem bu şekilde dedi nst ultrason takip ediyoruz sürekli bende onu görme hayali ile uyudum Bugün ama olmayınca da üzüldüm

Gelen şey su olsaydı tekrarlar miydi
Su olabilir ne kadar oldu geleli benim suyum ilk geldiğinde senin gibi idarra sıkışık hissettim idrar diye düşündüm 40 dk içinde suyum artarak gelmeye devam etti ve idar torbasına baskı oluyormuş sürekli tuvalet hissi oldu hastaneye gittik ama biz hemen orada bir ebe idrar torbana baskı olduğu için bebek kanala girip doğum pozisyonunu aldığından idrar da suyunla birlikte geliyor demişti o yüzden bu kadar sıkışık olduğunu ve bunkadar su ondan geliyor dedi

Canm bebeğinin geleceği zamanı bilir en doğru zamanda alırsın inş kucağına canm

Bende yarına randevu aldım arkadaşları okudukça endişe içinde kaldım bakalım ne diyecek parmak işi sıkıntı ama olacak mecbur bakarlar belki açıklık var mı diye 38+5 olacam yarın

Ayy evet evet canm bebeciğin iyi olsun da geçer bu günler inşallah Rabbim dayanma gücü versin balımmm.

Sağlıkla al canm kucağına sen ve tüm bekleyenler tecrübelerini yazarsın artık Yarın kaç haftalık oluyor
Amin canm benim inşallah yarın 40.hafta bitiyor canm

Peki bebek kanala girmiş mi canm
Benim de yarın 40 bitiyor 41 e gircem bebek kanala girmedği için de sunni sancı vermeyecek sezeryan olcam

Aaa şimdi okudum canm
E hayırlısı olsun yaaa vardır zamanı tatlm
Allah kararlamştr

Kanala girmedi sanırım. Kanalda demedi

Haber ver cnm çantanı vs aldın gittin o zaman sen

Kuzu kızlar geç gelir derler kızımda 40+3 de doğdu

Hayır canm dr hatta emzik mama biberon hiç bir şeyi bebeğe tanıttırma taraftarı değil bu kadar kilo kaybını da normal buluyor hiç bir şey yapma dedi emzirmeyi de iyi emerse 3 -4 saat emmemesini de normal buluyor
Biz bugün 8 günlük olduk canım sizinle aynıyız sanırım. Yenidoğan kontrolüne gittiğimizde, kilo almamış dedik. Doktor da su an doğduğu kiloda olması bizim için yeterli dedi. 3.235 doğdu kestaneden 3 kilo çıkmış kontrolde de 3200 dü.

Ben de bugün sürekli doydu mu acaba diye düşündüm durdum, sütüm çok geliyordu iki gündür özellikle bugün birden azaldı. Uyuyorsa doyuyordur yazılmış inşallah doyuyordur öemeye gelir gelmez uykuya dalıyor emzik gibi emiyor, süt gidiyor mu hiç anlamıyorum öyle ilk bir dk alıyor onu anlıyorum, bir saate yakın ayrılmıyor memeden öyle uyuyor ama öyle de bir sıkıyor ki ayıramıyorum
Ben de göbeğin düştüğünde yaptıracağım, kokusu giderse diye yapmak da istemiyorum
O zaman benimki doymuyor, ayrılma yok çünkü ama uykusu iyi

Bende eşim yokken Dr a dedim eşimin ailesinden kimseyi görmek istemiyorum siz salgını bahane edip soylermısnız tabi dedi
Bugün de son kontrol vardı uygun bir dille salgın var eşiniz ve bebek enf kapmaması lazım dedi gelen de kısa süre maskeli gelip gitsin dedi
Tmm dedi eşimde bakalım ailesi gelecek mi
Gelmeleri bişey değil akılda kalıcı lafları oluyor o yüzden istemiyorum
İlk oğlumda kv, oğlum olduğu için bagkurluymusum
Vah yanmışım ben kızım yok diye ki daha nice laflar
Onlar kıza düşkünmüş ama oğlumu pipiye gelince bakalım demeler
Hiç görmediğim yaşamadığım şeyleri bu ailede 13 yılda yaşadım tabi eşin de eşinin arkasında durması çok önemli o da yoktu bende

Kesinlikle doğru diyorsun yetiştirme çok önemli
Valla bnm oğlum 10 yaşında Allahım iyi ki vermiş çok şükür akıllı mı akıllı
Öyle hasarı çocukta değildi

Kızlar selam
Doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla büyütsünler gözleri aydın
Bugün son kontrolüm vardı hersry yolunda
Sadece Dr bebeğin karnı küçülme olmuş çok az bişey korkma kötü bir durum değil dedi
3 kg civarı doğacak dedi boy 49 cm imiş
Ben 79 kg oldum pazartesiye kadar 80 e tamamlarım
Pazartesi sabah nasipse miniğim 9 da kollarımda olmuş olur
6 da hastanede olacağız
Kendime gelince size yazarım
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…