35+2Kaç artıda doğurdunuz peki
Aminn canm çok sagol 35 +2Aaa grubun 4. Doğumu olmuş. Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallah. Kaçıncı haftandaydın
Çok şükür iyiyizYaaa maşallah kasım anneleri oldu Ekim annelerinasılsınız ikinizde iyi misiniz
Amin inşallah canım inşallah eee yanında mı bebeğin küveze falan girdi mi sen zaten kasılmalarım oluyor belirli bir yere toplanıyor demiştin nasıl başladı doğumunÇok şükür iyiyizdaha da iyi olucaz inşallah Allah herkeslere evlatlarına sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Mecbur döneceğim doğumdan sonra. Beraber gideceğiz kızımla. Bırakacak kimsem yok çünküsende bendensin desene şimdi idare ediyoruz da birde sonrası var asıl doğumdan sonra da gelmek var ben oğlumuda 10 günlükken ofise getirmiştim burda oda kaytım ona sanırım buda öyle olcak ya bakalım napıcam . siz napıcaksınız doğumdan sonra çalışma işini
Ayy sağlıkla büyütün inşallah canım gözünüz aydınÇok şükür iyiyizdaha da iyi olucaz inşallah Allah herkeslere evlatlarına sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Benim de aynı hatta göbek deliği etrafına da gelmiş biraz kırmızı kırmızı az biraz varKızlar 34deyim, alt bikini bölgesinin üstünden az bi çatlağım oluşmaya başlamış çok moralim bozuldusiz ne durumdasınız çatlaklarınız varmı
Ben başlarda alıyordum onu aldıkça geldi ama sonra ellemiyorum artık biraz şişmiş ucu çünkü enfeksiyon falan olursa diye korktumO bahsettiğin ben de de var canım sağ meme de beyaz nokta gibi . Bende acaba süt kanalı varda tıkandı mı diye düşündüm 2 haftadır var
Onkimi aradım ben bugün kordon ve bağ 19 bin sonrasında yıllık 3500 dediler geçtiğimiz senelerde eşimin hematolog prof arkadaşına sormuştum çok da gerekli değil demişti ama bugün firmayla konuşunca ikna oldum gibi kordon kanı ve bağ birbirinin muadili değilmiş ikisinin de kullanım alanları farklıymış çok az kaldı doğuma benim iki üç gün içinde karar vermem lazım
Girmedi canm küveze yanımda çok şükür suyum geldi sahaba karşı iki gibide doğdu şok şükurAmin inşallah canım inşallah eee yanında mı bebeğin küveze falan girdi mi sen zaten kasılmalarım oluyor belirli bir yere toplanıyor demiştin nasıl başladı doğumun
Canım hayırlı olsun bebişin, anneliğin. Darısı bizlerin başına :) normal doğum mu yaptın, bir de bebişin cinsiyeti ne?Girmedi canm küveze yanımda çok şükür suyum geldi sahaba karşı iki gibide doğdu şok şükur
Ay çok sevindim maşallah ilk çocuk muyduGirmedi canm küveze yanımda çok şükür suyum geldi sahaba karşı iki gibide doğdu şok şükur
Ya nasıl moralim bozuldu anlatamam. Ben normalde 170 cm, 52 kg bir kızdım düşün zayıf uzun boyluydum. Asla inanmazdım 10 kg alıp karın bölgemin çatlayacağına. Çok canım sıkıldı bir de bunlar doğum sonrası geçmeyecek iz kalacak.Benim de aynı hatta göbek deliği etrafına da gelmiş biraz kırmızı kırmızı az biraz var
EvetAy çok sevindim maşallah ilk çocuk muydu
Sağol canmCanım hayırlı olsun bebişin, anneliğin. Darısı bizlerin başına :) normal doğum mu yaptın, bir de bebişin cinsiyeti ne?
Ben de 37+0dayım her gün o gün bu gün mü diyerek uyanıp bu gün değilmiş diyerek uyuyorum
Benimde bahsettiğin bölgede var kırmızı kırmızı uzun çizgiler oldu 32 haftadan sonra aniden oldu. Başından beri çok yağlanıyorum ama az su tüketen biriyim sanırım o yüzden. Çok su içtiğini söyleyenler (3-4 litre) çatlamamış hiç. Bende mor halleriyle geçer mi diye bakınıyorum şimdiKızlar 34deyim, alt bikini bölgesinin üstünden az bi çatlağım oluşmaya başlamış çok moralim bozuldusiz ne durumdasınız çatlaklarınız varmı
Normal doğum mu yaptın maşallah barekallahGirmedi canm küveze yanımda çok şükür suyum geldi sahaba karşı iki gibide doğdu şok şükur
Evet canm normal oldu çok şükür tabi ben o sancı anında her ne kadar sezeryan diye tuttursamdaNormal doğum mu yaptın maşallah barekallahelhamdülillah Allahım her birimizi kavuştursun yavrusuna
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet canm normal oldu çok şükür tabi ben o sancı anında her ne kadar sezeryan diye tuttursamdaAllahım sizede nasip etsin