2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Çok şükür iyiyiz daha da iyi olucaz inşallah Allah herkeslere evlatlarına sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Amin inşallah canım inşallah eee yanında mı bebeğin küveze falan girdi mi sen zaten kasılmalarım oluyor belirli bir yere toplanıyor demiştin nasıl başladı doğumun

Mecbur döneceğim doğumdan sonra. Beraber gideceğiz kızımla. Bırakacak kimsem yok çünkü

O bahsettiğin ben de de var canım sağ meme de beyaz nokta gibi . Bende acaba süt kanalı varda tıkandı mı diye düşündüm 2 haftadır var
Ben başlarda alıyordum onu aldıkça geldi ama sonra ellemiyorum artık biraz şişmiş ucu çünkü enfeksiyon falan olursa diye korktum

Ben ilk bebeğimde saklatmıştım Yaşam Bankasına ama geçenlerde artık devam etmeyeceğiz diye görüştük onlarla. Şöyle ki zaten max12-13 yıl saklanıyor ve henüz bunların kullanıldığı tam bir alan yok. Ben de gittiğim profa sordum bu bebek için, o da kemik iliğinden alacağınız kök hücre saklanılandan çok daha fazla ve verimli dedi. O yüzden yapmanızı gerek görmüyorum dedi. Noktayı koymuş oldu, bizim de 100 Euro ydu yıllık ücreti.

Amin inşallah canım inşallah eee yanında mı bebeğin küveze falan girdi mi sen zaten kasılmalarım oluyor belirli bir yere toplanıyor demiştin nasıl başladı doğumun
Girmedi canm küveze yanımda çok şükür suyum geldi sahaba karşı iki gibide doğdu şok şükur

Girmedi canm küveze yanımda çok şükür suyum geldi sahaba karşı iki gibide doğdu şok şükur
Canım hayırlı olsun bebişin, anneliğin. Darısı bizlerin başına :) normal doğum mu yaptın, bir de bebişin cinsiyeti ne?

Ben de 37+0dayım her gün o gün bu gün mü diyerek uyanıp bu gün değilmiş diyerek uyuyorum

Benim de aynı hatta göbek deliği etrafına da gelmiş biraz kırmızı kırmızı az biraz var
Ya nasıl moralim bozuldu anlatamam. Ben normalde 170 cm, 52 kg bir kızdım düşün zayıf uzun boyluydum. Asla inanmazdım 10 kg alıp karın bölgemin çatlayacağına. Çok canım sıkıldı bir de bunlar doğum sonrası geçmeyecek iz kalacak.

Sağol canm Erkek canm evet normal doğum oldu sezeryan istiyordum çok şükür ikimizde iyiyiz dahada iyi olucaz Allahn izniyle
Allahim sizlerede en hayırlı şekilde sağlıkla kolaylıkla doğumlar nasip etsin

Kızlar 34deyim, alt bikini bölgesinin üstünden az bi çatlağım oluşmaya başlamış çok moralim bozuldu siz ne durumdasınız çatlaklarınız varmı
Benimde bahsettiğin bölgede var kırmızı kırmızı uzun çizgiler oldu 32 haftadan sonra aniden oldu. Başından beri çok yağlanıyorum ama az su tüketen biriyim sanırım o yüzden. Çok su içtiğini söyleyenler (3-4 litre) çatlamamış hiç. Bende mor halleriyle geçer mi diye bakınıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…