Banada gecen hafta perşembe 34 haftalıkken 36 haftalık dedi önde kilosu 4ü bulursa sezeryan dedi diğer çocukların kilosunu sordu onlar normal doğum oldu ben bu hafta bugün 35+3üm şimdi 35 dye mi hesap ediyim kız yoksa aynı sen gbi erken gelebilir miAynen öyle geçen hafta çarşamba kontrolde doktor da öyle dedi 33 haftalık ama büyüklüğü 35 ile uyumlu. Dedim hangisine göre takip etmeliyim o da 33 e göre takip et çünkü gelişimi adetle uyumlu oluyor dedi
Canım ağrı sancı olmadan birden su gelebiliyor. Eğer şüphelendiysen acile git bence.Arkadaşlar ağrı sancı olmadan birden su gelmesi mümkün mü? Öncesinde bir belirti oluyor mu acaba?
Evet mümkün 2.dogumum böyle başlamıştıArkadaşlar ağrı sancı olmadan birden su gelmesi mümkün mü? Öncesinde bir belirti oluyor mu acaba?
Ya 4 litre içebilen varmı gerçekten yaa. Ben 3e yakın içiyorum her gün yine de çatlağı önleyemedim çok moralim bozuk gerçektenBenimde bahsettiğin bölgede var kırmızı kırmızı uzun çizgiler oldu 32 haftadan sonra aniden oldu. Başından beri çok yağlanıyorum ama az su tüketen biriyim sanırım o yüzden. Çok su içtiğini söyleyenler (3-4 litre) çatlamamış hiç. Bende mor halleriyle geçer mi diye bakınıyorum şimdi
Ben de cok su içiyorum çatlama olmadi hiç bide aralarda mstela çatlak kremi kullandim cok düzenli kullanmama rağmen 35 hafta hiç çatlağim yok çok şükür. Ama ben normalde de çok su tüketiyorum gebelikte başlamadim bunaKızlar 34deyim, alt bikini bölgesinin üstünden az bi çatlağım oluşmaya başlamış çok moralim bozuldusiz ne durumdasınız çatlaklarınız varmı
Ben lansinoh sürmeye başladım. Çok masaj yapmadanKizlar bnm aşiri göğüs uclarim aciyor sizlerin de öyle mi napmamiz lazim bilmiyorum
Benimki de hassaslaştı, henüz süt gelmedi ama çok hassas. Af edersiniz geçen hafta ilişkide eşim dediki göğüslerin süt kokuyorKizlar bnm aşiri göğüs uclarim aciyor sizlerin de öyle mi napmamiz lazim bilmiyorum
Benin de göğüs uçlarım fenaydı bazen hametan bazen vazelin sürüyorum. Doğunca sadece lansinoh sürebileceğim. Şimdiden sık sık krem sürüyorum. İyi geldiKizlar bnm aşiri göğüs uclarim aciyor sizlerin de öyle mi napmamiz lazim bilmiyorum
Ben de başliyim felaket kötü ya durduğu yerde sizliyor artık yaniBen lansinoh sürmeye başladım. Çok masaj yapmadan
Lansinoh ta öyle bi krem mi bitecek die süremiyorumBenin de göğüs uçlarım fenaydı bazen hametan bazen vazelin sürüyorum. Doğunca sadece lansinoh sürebileceğim. Şimdiden sık sık krem sürüyorum. İyi geldi
Ben dokundurtamiyorum bile senin iyimişBenimki de hassaslaştı, henüz süt gelmedi ama çok hassas. Af edersiniz geçen hafta ilişkide eşim dediki göğüslerin süt kokuyorÇok komiğime gitti ahahahaha sanırım artık lansinoh başlamalıyızz
benim birden gelmişti canım hiç belirti olmamıştı ağrı sonra geliyorArkadaşlar ağrı sancı olmadan birden su gelmesi mümkün mü? Öncesinde bir belirti oluyor mu acaba?
Ay evet ya sağ salim kucağına almış Allahtan, bende gezerken doğururum birden suyum gelir diye çok korkuyorumKızlar bugün İstanbul da metrobüste 35 haftalık bi bayan doğum yapmış gördünüz mü
Dün dündü ya o evet maalesef izledim almamiş hiçbi taksi kadının sancilari gelmiş yola koyulmuşlar metroda artmiş sancilar taksi bulmaya çalişiyolar taksi almiyor ne aciKızlar bugün İstanbul da metrobüste 35 haftalık bi bayan doğum yapmış gördünüz mü
Ama su geldikten sonra hemen doğm olmuyormş pat die arkdşm öyle dedi aradan zmn geçiyor öyle hemen paniklememk lazimmişAy evet ya sağ salim kucağına almış Allahtan, bende gezerken doğururum birden suyum gelir diye çok korkuyorum