2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Banada gecen hafta perşembe 34 haftalıkken 36 haftalık dedi önde kilosu 4ü bulursa sezeryan dedi diğer çocukların kilosunu sordu onlar normal doğum oldu ben bu hafta bugün 35+3üm şimdi 35 dye mi hesap ediyim kız yoksa aynı sen gbi erken gelebilir mi

Arkadaşlar ağrı sancı olmadan birden su gelmesi mümkün mü? Öncesinde bir belirti oluyor mu acaba?

Yurt dışındaki arkadaşlar sizlerede RSV aşısnı önerdiler mi? Ben çok yeni yapmaya başladıkları için korktum ama RSV de çok tehlikeiymiş okuyunca ondan da korktum. Arada kaldım 35+4 deyim ben ve sanırım 36. haftani bitirene kadar yapılıyormuş kış bebekleri olcak hamilelere.

Ya 4 litre içebilen varmı gerçekten yaa. Ben 3e yakın içiyorum her gün yine de çatlağı önleyemedim çok moralim bozuk gerçekten

Kızlar 34deyim, alt bikini bölgesinin üstünden az bi çatlağım oluşmaya başlamış çok moralim bozuldu siz ne durumdasınız çatlaklarınız varmı
Ben de cok su içiyorum çatlama olmadi hiç bide aralarda mstela çatlak kremi kullandim cok düzenli kullanmama rağmen 35 hafta hiç çatlağim yok çok şükür. Ama ben normalde de çok su tüketiyorum gebelikte başlamadim buna

Kizlar bnm aşiri göğüs uclarim aciyor sizlerin de öyle mi napmamiz lazim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…