- 4 Aralık 2023
- 365
- 494
- 26
Evet doğum olmuyormuş hemen ama yapay yollarla doğumu baslatmak gerektiği için bebeğin içerde enfeksiyon kapması gibi durumlar teşkil edebiliyormuşAma su geldikten sonra hemen doğm olmuyormş pat die arkdşm öyle dedi aradan zmn geçiyor öyle hemen paniklememk lazimmiş
Oğlumun adı AlpKızlar bebemin ismi yok bişeyler karar vermiş gibiydim ama sonra emin olamadım benim ailem çok sıcak bakmayınca.Alp koymak istiyorum ama eşim iki isim istiyor yanına isim önerisi verin modern, zamansız ve anlamı olan bişi .Mesela Alp uraz nasıl ? İsimli bişeyi yok bebemin bu yüzden help mee !
Benimkinin ismi alptuğKızlar bebemin ismi yok bişeyler karar vermiş gibiydim ama sonra emin olamadım benim ailem çok sıcak bakmayınca.Alp koymak istiyorum ama eşim iki isim istiyor yanına isim önerisi verin modern, zamansız ve anlamı olan bişi .Mesela Alp uraz nasıl ? İsimli bişeyi yok bebemin bu yüzden help mee !
Bizimki Alp ArslanKızlar bebemin ismi yok bişeyler karar vermiş gibiydim ama sonra emin olamadım benim ailem çok sıcak bakmayınca.Alp koymak istiyorum ama eşim iki isim istiyor yanına isim önerisi verin modern, zamansız ve anlamı olan bişi .Mesela Alp uraz nasıl ? İsimli bişeyi yok bebemin bu yüzden help mee !
İsim işi çok zor ya yük oldu üstümde hayat boyu memnun olsun istiyorum ama zor haniOğlumun adı Alpsakin olur alpler genelde hiç üzmedi benim oğlumda beni kutay diğer adı da mesela fikir olsun
Onu düşündük ama Alparslan diye birleştirirler belki onu istemedik ayrı olsun istedik aslındaBizimki Alp Arslan
Aklıma geldi ama Eren’i sevemedim kuzuBenimkinin ismi alptuğAlperen olabilir
Ben de 173 60 kilo ile hamile kaldım senin gibi 10 kilo aldım şuama kadar fakat karnım 34. Haftaya göre çok büyük değil gibi geliyo aniden de büyüme olmadı hiç o yüzden çatlak olmadı sanırım. seninki çok büyüdüyse belki olmuştur. Mesela kalçamda bir sürü çatlak var ergenlikte oldu aniden büyüyümce hamileliğin başında da çat diye büyüdü göğsüm göğsümde olduYa nasıl moralim bozuldu anlatamam. Ben normalde 170 cm, 52 kg bir kızdım düşün zayıf uzun boyluydum. Asla inanmazdım 10 kg alıp karın bölgemin çatlayacağına. Çok canım sıkıldı bir de bunlar doğum sonrası geçmeyecek iz kalacak.
Mümkünn hiçbişeyi yokken arkadaşımın suyu geldiArkadaşlar ağrı sancı olmadan birden su gelmesi mümkün mü? Öncesinde bir belirti oluyor mu acaba?
Yürüyemiyorum ben nerdeyse ve bir anda oldu bu ayaklarımın üzerine basamıyorum çok acıyo bel sırt bacak içş zaten ağrıyo hamileliğin en zor dönemi buymuş bir yandan da burnum tıkalı horluyomuşum gece eşim diyo35+0 dan gelen güncellemeler üst bacak ağrısı bel kasıl ağları uyuyamama dönememe nefes alamama ve bebişin tekmeleri artık çok can yakıyormillet nasıl 40 hafta dayanıyor ya
Lansinoh doğumdan sonra sürün isterseniz. Göğsünüzü silmenize gerek kalmadan emzirebilmek için iyi oluyor. Şuan emzirme ve silme olayı olmadığından hametan vazelin iyi geliyor. Hatta daha hızlı toparlıyor benceLansinoh ta öyle bi krem mi bitecek die süremiyorumminnacık bişey almiştim
Evet canm kireçlenme falan oluyor diye söylemişti DrDün bi bilgi öğrendim plesanta belli bi haftadan itibaren işlevini yitiriyomş yaşlanmaya başliyomuş çok şaşirdim 32 den sonra başliyomuş yaşlanmaya sanirim
Maalesef bizde de aynı durum söz konusu hala isim yok 36+2Kızlar bebemin ismi yok bişeyler karar vermiş gibiydim ama sonra emin olamadım benim ailem çok sıcak bakmayınca.Alp koymak istiyorum ama eşim iki isim istiyor yanına isim önerisi verin modern, zamansız ve anlamı olan bişi .Mesela Alp uraz nasıl ? İsimli bişeyi yok bebemin bu yüzden help mee !
Vazelin herhangi bi marka olur heralde değil miLansinoh doğumdan sonra sürün isterseniz. Göğsünüzü silmenize gerek kalmadan emzirebilmek için iyi oluyor. Şuan emzirme ve silme olayı olmadığından hametan vazelin iyi geliyor. Hatta daha hızlı toparlıyor bence
Biz Alp üzerinden gidiyoruz sizin var mı öyle durumMaalesef bizde de aynı durum söz konusu hala isim yok 36+2
Genetik faktör çok önemli ama üzülme doğumdan sonra lazerle 2 seansta hallediliyor yeni olduğu için daha kolay geçiyor en kötü onu yaparız. Ben ergenlikte çok kilo alıp verdiğim için göğüs aram ve kalçalarımda zaten vardı bir dr bunlar eklendiYa 4 litre içebilen varmı gerçekten yaa. Ben 3e yakın içiyorum her gün yine de çatlağı önleyemedim çok moralim bozuk gerçekten
Lansinoh sürmeye başladım canım ben 2 haftadır onu kullanıyorum arada sızlama oluyo ama haaKizlar bnm aşiri göğüs uclarim aciyor sizlerin de öyle mi napmamiz lazim bilmiyorum
Yaa ne güzel ilgili ve üzerinize titriyor bir ömür böyle yaşarsınız inşallah. Benim eşimde çok panik bi yerim ağrıyor desem hemen hastaneye gitmek istiyor. Hamilelik doğum kadın hormonları falan öyle konularda da pek bilgisi yok anlamaz hiç o yüzden panik ve stresli ama baba olacağı içinde çok hevesli öyle görünce onu bende bir garip oluyorumSelam canlar. Sizin eşler ne durumda. Benim eşim çok panik sanıyor ki onun haberi olmadan 5 dk da pat diye doğurcam. Gece 5/6 kez uyanıyorum . Tin tin arkamda sürekli birde yataktan kalkıyorum nasıl bir panik noldu noldu doğuruyor musun diye … böyle böyle doğurtacak benigündüz napıyorsun diye mesaj atsam hemen arıyor noldu sancı mı var doğuyor mu diye. Bu gidişle oğlumu erkenden getirecek doğursam ilk senin haberin olur öyle 5 dk da ilk sancıda sa doğmaza bir türlü ikna edemedim