2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ama su geldikten sonra hemen doğm olmuyormş pat die arkdşm öyle dedi aradan zmn geçiyor öyle hemen paniklememk lazimmiş
Evet doğum olmuyormuş hemen ama yapay yollarla doğumu baslatmak gerektiği için bebeğin içerde enfeksiyon kapması gibi durumlar teşkil edebiliyormuş

Kızlar bebemin ismi yok bişeyler karar vermiş gibiydim ama sonra emin olamadım benim ailem çok sıcak bakmayınca.Alp koymak istiyorum ama eşim iki isim istiyor yanına isim önerisi verin modern, zamansız ve anlamı olan bişi .Mesela Alp uraz nasıl ? İsimli bişeyi yok bebemin bu yüzden help mee !

Oğlumun adı Alp sakin olur alpler genelde hiç üzmedi benim oğlumda beni kutay diğer adı da mesela fikir olsun

Benimkinin ismi alptuğ Alperen olabilir

Bizimki Alp Arslan

Ben de 173 60 kilo ile hamile kaldım senin gibi 10 kilo aldım şuama kadar fakat karnım 34. Haftaya göre çok büyük değil gibi geliyo aniden de büyüme olmadı hiç o yüzden çatlak olmadı sanırım. seninki çok büyüdüyse belki olmuştur. Mesela kalçamda bir sürü çatlak var ergenlikte oldu aniden büyüyümce hamileliğin başında da çat diye büyüdü göğsüm göğsümde oldu

35+0 dan gelen güncellemeler üst bacak ağrısı bel kasıl ağları uyuyamama dönememe nefes alamama ve bebişin tekmeleri artık çok can yakıyor millet nasıl 40 hafta dayanıyor ya
Yürüyemiyorum ben nerdeyse ve bir anda oldu bu ayaklarımın üzerine basamıyorum çok acıyo bel sırt bacak içş zaten ağrıyo hamileliğin en zor dönemi buymuş bir yandan da burnum tıkalı horluyomuşum gece eşim diyo inşallah doğuma giderken böyle yorgun halde değil de dinlenmiş şekşlde gideriz çünkü doğum efor istiyor

Lansinoh ta öyle bi krem mi bitecek die süremiyorum minnacık bişey almiştim
Lansinoh doğumdan sonra sürün isterseniz. Göğsünüzü silmenize gerek kalmadan emzirebilmek için iyi oluyor. Şuan emzirme ve silme olayı olmadığından hametan vazelin iyi geliyor. Hatta daha hızlı toparlıyor bence

Maalesef bizde de aynı durum söz konusu hala isim yok 36+2

Vazelin herhangi bi marka olur heralde değil mi

Selam canlar. Sizin eşler ne durumda. Benim eşim çok panik sanıyor ki onun haberi olmadan 5 dk da pat diye doğurcam. Gece 5/6 kez uyanıyorum . Tin tin arkamda sürekli birde yataktan kalkıyorum nasıl bir panik noldu noldu doğuruyor musun diye … böyle böyle doğurtacak beni gündüz napıyorsun diye mesaj atsam hemen arıyor noldu sancı mı var doğuyor mu diye. Bu gidişle oğlumu erkenden getirecek doğursam ilk senin haberin olur öyle 5 dk da ilk sancıda sa doğmaza bir türlü ikna edemedim

Ya 4 litre içebilen varmı gerçekten yaa. Ben 3e yakın içiyorum her gün yine de çatlağı önleyemedim çok moralim bozuk gerçekten
Genetik faktör çok önemli ama üzülme doğumdan sonra lazerle 2 seansta hallediliyor yeni olduğu için daha kolay geçiyor en kötü onu yaparız. Ben ergenlikte çok kilo alıp verdiğim için göğüs aram ve kalçalarımda zaten vardı bir dr bunlar eklendi

Yaa ne güzel ilgili ve üzerinize titriyor bir ömür böyle yaşarsınız inşallah. Benim eşimde çok panik bi yerim ağrıyor desem hemen hastaneye gitmek istiyor. Hamilelik doğum kadın hormonları falan öyle konularda da pek bilgisi yok anlamaz hiç o yüzden panik ve stresli ama baba olacağı içinde çok hevesli öyle görünce onu bende bir garip oluyorum hastanede yanımda kalmayacak çünkü beni delirtir paniği ile ah desem doktora koşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…