Benim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.
Benim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.
Ben kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleri iyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.
KıZ o stres bende de varrrr
Hatta daha önce ki tedavilerim de doktor böyle stres yapma senin tek sorunun stres demişti
Ve gerçekten geçtiğimiz ay ovls için gün bile saymadım, beklemediğim an oldu
Ben kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleri iyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.
Hahaha ben de 3 tane erken gebelik testi 2 kaset test ile adetimden 5 gün önce öğrendim benim de eşim dhaa erken gebelik testi almicaz dedi ben de kaset testi yapayim çıkmaz ama dedim çıktı
Ben başak en yakın arkadaşlarım hep akrep net olurlar seviyorum o özelliklerini. Diğer çocuklarım yengeç ve Kova o kadar farklılar ki. Şimdi akrep iyice farklı
Çok zor canım ya keşke rahat, sakin kadınlar olsaydık. Aslında kaderci olmaya çalışıyorum sürekli kendime hatırlatıyorum. Nasipte varsa olur demek gerekiyor bazen
Ben başak en yakın arkadaşlarım hep akrep net olurlar seviyorum o özelliklerini. Diğer çocuklarım yengeç ve Kova o kadar farklılar ki. Şimdi akrep iyice farklı