• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Sol tarafta sanki evet muayenedede sol tarafa bakiyo sağda zaten 6 cm kist var
Kusura bakma ozaman
Cnm kistin icin dr bisy dedimi banada bugun kistin var dedi biraz korkuttu bni dr nerde kac cm bilmem ne hic bilgi vermedi onbes gun sonra takip dedi.
Hamilelik kistimi acaba sizinkide oncedn varmiydi

Herkes baya dertliymiş bu konuda 🫣 bana da bi kişi mi ne sağolsun cinsiyet tahmini yapmıştı ay kimdi hatırlamıyorum ismini ama hakkını helal etsin 🥰😂

Eklentiler

• IMG_7956.png
    IMG_7956.png
    190,5 KB · Görüntüleme: 20
Cnm kistin icin dr bisy dedimi banada bugun kistin var dedi biraz korkuttu bni dr nerde kac cm bilmem ne hic bilgi vermedi onbes gun sonra takip dedi.
Hamilelik kistimi acaba sizinkide oncedn varmiydi
Yok canım önceden yoktu gebelikle birlikte öğrendim sağ yumurtalıkta ama korkulcak bişey demedi takip etcez Bebek büyüdükçe kuculcek dedi kist icin

Ay benim de genellikle sol tarafım kıpır kıpır kız mı acaba. Yüzümde de sivilceler çıkıp duruyor ama bilen herkes de erkek diyor bana 😂🫣
Genelde sol erkek die bliorm bnde de olebolmstu kardesmdr de
Ama erkekte hic sivilcm yoktu yuzum pasparlakti simdi biraz sivilce cikior asiri deil yuzum sarardı ve cildim yağlı

Yok canım önceden yoktu gebelikle birlikte öğrendim sağ yumurtalıkta ama korkulcak bişey demedi takip etcez Bebek büyüdükçe kuculcek dedi kist icin
Benimki ole demedi aslinda eski hamileligimde de vrdi gebelik ilerledikce kaybolmustu. Bu dr bakicz edicz şu bu olablr bisyler dedi
Tamam cok teşekkür ederim

Back