- 6 Ocak 2025
- 28
- 15
- 3
- 39
Henüz duymadık yolk saç ve kese var haftaya inşallahYok canım burda herkesın hormonlar tavan ne kusuru duydunuz mu bebişin kalbini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz duymadık yolk saç ve kese var haftaya inşallahYok canım burda herkesın hormonlar tavan ne kusuru duydunuz mu bebişin kalbini
Bende test yapmadan son bir sigara icip vedalastim :))) sonra pozitif :)))Benımki tüp bebek sigara içerek gittim transfere devamı yok tabi
Ay benim de genellikle sol tarafım kıpır kıpır kız mı acaba. Yüzümde de sivilceler çıkıp duruyor ama bilen herkes de erkek diyor banaSol tarafta sanki evet muayenedede sol tarafa bakiyo sağda zaten 6 cm kist var
Kusura bakma ozaman
Sağlıkla gelsin inşallah gönlünden geçen olur canım.Kız hissediyorum yada istiyorum diyelim oğlum var çünkü
Cnm kistin icin dr bisy dedimi banada bugun kistin var dedi biraz korkuttu bni dr nerde kac cm bilmem ne hic bilgi vermedi onbes gun sonra takip dedi.Sol tarafta sanki evet muayenedede sol tarafa bakiyo sağda zaten 6 cm kist var
Kusura bakma ozaman
Herkes baya dertliymiş bu konuda bana da bi kişi mi ne sağolsun cinsiyet tahmini yapmıştı ay kimdi hatırlamıyorum ismini ama hakkını helal etsin
Hadi inşallahHenüz duymadık yolk saç ve kese var haftaya inşallah
Yok canım önceden yoktu gebelikle birlikte öğrendim sağ yumurtalıkta ama korkulcak bişey demedi takip etcez Bebek büyüdükçe kuculcek dedi kist icinCnm kistin icin dr bisy dedimi banada bugun kistin var dedi biraz korkuttu bni dr nerde kac cm bilmem ne hic bilgi vermedi onbes gun sonra takip dedi.
Hamilelik kistimi acaba sizinkide oncedn varmiydi
Genelde sol erkek die bliorm bnde de olebolmstu kardesmdr deAy benim de genellikle sol tarafım kıpır kıpır kız mı acaba. Yüzümde de sivilceler çıkıp duruyor ama bilen herkes de erkek diyor bana
Öylee vallaa maalesef ama iyi olduu böyle siteminizDemekki ben alınganlık etmemişim çoğu ınsan cevapsız bırakılarak burdan uzaklaştırılmış
Bende test yapmadan son bi
Ben hıc aramadım ama Allah tan herhaldeBende test yapmadan son bir sigara icip vedalastim :))) sonra pozitif :)))
Ee bizi en iyi biz anlarızzz bizde anlmazsak vay halimizeHerkes baya dertliymiş bu konuda bana da bi kişi mi ne sağolsun cinsiyet tahmini yapmıştı ay kimdi hatırlamıyorum ismini ama hakkını helal etsin
AminnSağlıkla gelsin inşallah gönlünden geçen olur canım.
Benimki ole demedi aslinda eski hamileligimde de vrdi gebelik ilerledikce kaybolmustu. Bu dr bakicz edicz şu bu olablr bisyler dediYok canım önceden yoktu gebelikle birlikte öğrendim sağ yumurtalıkta ama korkulcak bişey demedi takip etcez Bebek büyüdükçe kuculcek dedi kist icin
kız eski mesajlara gittim geldim benMeleğim can herkese yapıyor canım ondan başka biri yapmıştı hadi onu da bul bana tekrar teşekkürlerimi sunayım buradan
Bu vesileyle tanışmış oldukÖylee vallaa maalesef ama iyi olduu böyle siteminiz
Kesinlikleee iyi olduuuBu vesileyle tanışmış olduk
Tamam canim tamamDemekki ben alınganlık etmemişim çoğu ınsan cevapsız bırakılarak burdan uzaklaştırılmış
AnlamadımMeleğim can herkese yapıyor canım ondan başka biri yapmıştı hadi onu da bul bana tekrar teşekkürlerimi sunayım buradan