• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Hadi yaa o yağla karnına ayaklarının altına bir güzel masaj yap çok faydası var
Çocuk canlı aktara döndü zaten ne varsa deniyorum 😂 ama gerçekten gücüm kalmadı şuan hâlâ direniyor uyku için gündüzde böyle yaptı dün gece de böyle yaptı uyumadım hiç dinlenemedim eşimde evde yok yalnızım çok zor

Kızlar bebeğim 2. ayına girecek ama hala 54 santim ya 50 ile doğmuştu. Bu kadar az uzaması garip ve yavaş değil mi? Kilosu da 4.450. Haftaya tekrar kontrol var soracağım bi
Aynı dert bende de var ya 52 ile doğmuştu nerdeyse 6. haftada 54 ölçtüler o kadar canım sıkıldı anlatamam sana. Sadece anne sütü alıyor kilosu da iyi ama içim içimi yiyor bir şeyi eksik yapıyorum diye. Bir yandan biz de çok uzun insanlar değiliz ama işte

Aynı dert bende de var ya 52 ile doğmuştu nerdeyse 6. haftada 54 ölçtüler o kadar canım sıkıldı anlatamam sana. Sadece anne sütü alıyor kilosu da iyi ama içim içimi yiyor bir şeyi eksik yapıyorum diye. Bir yandan biz de çok uzun insanlar değiliz ama işte
Doktorlar genelde kilonun daha önemli olduğunu söyler. Boy 2 yaşından sonra daha yakından takip ediliyormuş

Ben bugün sipariş verdim artık o kadar sıtkım sıyrıldı ki gazdan. Bir de kimyon yağı sipariş verdim çocuk aktar gibi kokacak en sonunda sjdjsjsjdj.
İkisini de kullanınca güncellerim
Sevinirim ya. Kullananlar ilk gün fayda etti demişler. İnşallah rahatlatır alırız hepimiz🙈 son günlerde benimde sıyrıldı çare arıyorum geceleri mahvoluyor insan. Inıldamaktan ne kendi uyuyor ne ben

Çıkıyoruz canım avm ye gittiğimizde 45 dakikalık mesafe de avm hemen ilk çocuk bakım odasında emziriyorum gazını çıkartıyorum arabasına yatırıyorum bir saat kadar bize izin veriyor sonra uyanıyor o sürede sling var eşim takıyor onu bir saatte orda takılıyor altını değiştiriyorum bidaha emziriyorum genelde emzirme atleti giyiyorum dün kayağa gittik ama çok soğuktu gittiğimiz yerde eşim arkadaşları ile kaydı bizde oğlumla kafe de takıldık evden sütü sağıp gelmiştim sıcak su aldım ısıttım sütü biberonla içirdim rahattık dışarıyı seviyor oğlan ama bakımı iyi olacak 😂bende bugün nescafe yaptım yarısı kalmış ben uyumuş kalmışım cips falan açmıştım ben yemeyince eşimde yememiş 😂
Ye bizimki emiyor altı değişiyor ama bebek arabasında en fazla 30 dk uyuyor sonra yine ağlıyor biz de susturamıyoruz tekrar emecek iyice karışıyor ortalık. Emmesi zaten 1 saat. Memede keyif yapmadan çekersem de ağlıyor. Bizimki uyumadığı için bunalıyoruz malesef 😔 valla ben artık ailelerin evine bile gitmek istemiyorum bırak kayağı 😬😬 inşallah atak haftasıdır geçicidir. Son günlerde evde de zor uyuyor da gittiğimiz yerlerde hiç uyumaz oldu

Bizde öyle uzun değiliz ama kısa da değiliz, doktorun bir şey dedi mi bununla ilgil? Benimki mama ile besleniyor, kilosu kaç şuan kaç günlükm

Sevinirim ya. Kullananlar ilk gün fayda etti demişler. İnşallah rahatlatır alırız hepimiz🙈 son günlerde benimde sıyrıldı çare arıyorum geceleri mahvoluyor insan. Inıldamaktan ne kendi uyuyor ne ben
Ya bizimki de gece boyu ıh mıh kıh ığğğğ garip garip sesler çıkarıyor çok uyanıp emdiği için hazımsızlık sorunu mu yaşıyor acaba diye düşündüm

Bizde öyle uzun değiliz ama kısa da değiliz, doktorun bir şey dedi mi bununla ilgil? Benimki mama ile besleniyor, kilosu kaç şuan kaç günlükm
Canım kontrole 39 günlük gittik 5kg’dı. Doktora göre her şey normal sıkıntı yok. Ama buradaki doktorlara göre hep her şey normal. Yazın Türkiye’ye tatile geldiğimde iyi bir doktor bulup komple muayene ettiricem çocuğu🥲

Merhaba kizlar bebeğim 48 günlük oldu ama sarılık hala yüzünde var gibi gece uyandiramiyorum bi türlü uyanmiyo az bişi emiyo uyanıkken yine daliyo bi kaçgece böyleyiz gece ememiyor ama gündüz gayet güzel emmesi aslinda yerın bi dr götürcem bakalm bu evre de sarılık olabilir mi sizce

kızlar çıldıracağım artık bebegimim ne istedgi belli degil emziriyorum memeyle kacga ediyo gazini çıkartmaya calisiyorum kucagimda yuvarlamiyo bildigin sabit vir pozisyinda tutmak mumkun degil 10 saniyede bi duzeltiryoum çocuğu yumuluyo tekmeliyo yumrukluyyo biseyler yapıyor cildirmis gibi ya dehşet hareketli resmen dayak yiyorum geceden beri eliyle bildiginiz vuruyor napmaya calisiyor olabilir ya

kızlar çıldıracağım artık bebegimim ne istedgi belli degil emziriyorum memeyle kacga ediyo gazini çıkartmaya calisiyorum kucagimda yuvarlamiyo bildigin sabit vir pozisyinda tutmak mumkun degil 10 saniyede bi duzeltiryoum çocuğu yumuluyo tekmeliyo yumrukluyyo biseyler yapıyor cildirmis gibi ya dehşet hareketli resmen dayak yiyorum geceden beri eliyle bildiginiz vuruyor napmaya calisiyor olabilir ya
Uykusunu alamamış uykusu var olabilir mi? Benim bebeğim uyku alamayınca uyumak istediğinde öyle yapıyor.

Ben de bugün böyle hissediyorum. Atak mıdır nedir bilmiyorum ama oğlan hiç uyumaz oldu ben çok yorgun ve bitkin hissediyorum yemek yiyemiyorum devsmlı kilo veriyorum sütüm yaramayacak diye korkuyorum 😭 herkes bu kadar sık emzirme emziğe alıştır çok bunalırsın diye yorum yapar oldu sanki ben istemiyormuşum gibi, uykuya bunalan bebeme gazı var diyip duruyorlar. Analık iznim bitiyor ücretsize devam edicem onun stresi ayrı sardı eşimle vakit geçirmek istiyorum ama fırsatım yok gezmek istiyorum ama oğlan dışarda durmuyor 😭😭😭
Yaaaa bu kadar aynı hissetmemiz peki 🥲 benimde iznim bitti sayılır ücretsiz alıcam mecbur ama bu şartlarda ne kadar alırım bilmiyorum çok stresliyim, çok yorgunum😭

Back