• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar eller serbest süt sağma makinası kullanan varmı? Prizin dibinde durmaktan hiç bir şey yapamıyorum
Şu an süt sağıyorum 😅 bebebao var bende. Genel olarak kullanışlı. Şarjı hemen bitmiyor. Bugün 2 göğsüme powerpump yaptım gece 15er dk sağım. Şimdi de sağıyorum hala şarjı var. Benim göğsümden sağınca süt çıkmıyor pek. Süt artsın diye kullanıyorum 🤷🏻‍♀️

Şu an süt sağıyorum 😅 bebebao var bende. Genel olarak kullanışlı. Şarjı hemen bitmiyor. Bugün 2 göğsüme powerpump yaptım gece 15er dk sağım. Şimdi de sağıyorum hala şarjı var. Benim göğsümden sağınca süt çıkmıyor pek. Süt artsın diye kullanıyorum 🤷🏻‍♀️
Birkaç fenomende de onu gördüm ama yorumlarda tereddüt ettim. Aşırı kararsızım alıp almamak arasında. Süt normalde geliyormu? Yoksa bu markadamo böyle az geliyor?

Birkaç fenomende de onu gördüm ama yorumlarda tereddüt ettim. Aşırı kararsızım alıp almamak arasında. Süt normalde geliyormu? Yoksa bu markadamo böyle az geliyor?
Ben yorumlara güvenip aldım açıkçası. Avent kadar iyi yazan çok olmuştu. Ben avent mi alsam dedim. Sonra iyi dedikleri için bunu tercih ettim senin de dediğin gibi sürekli priz başında olmak istemedim.
Ama manuel pompa ile de sağsam, bununla da sağsam çok sütüm çıkmıyor benim. Benimle alakalı bir durum sanırım yani dolu göğsümden 50 cc anca çıkmıştı. Bence daha fazladır.

kizlar sezerysn sonrasi sari akintiniz bittimi yada ne kadar sürdü? benim hala devam ediyor tedirgin olmaya basladim 52. gun

Ben de bugün böyle hissediyorum. Atak mıdır nedir bilmiyorum ama oğlan hiç uyumaz oldu ben çok yorgun ve bitkin hissediyorum yemek yiyemiyorum devsmlı kilo veriyorum sütüm yaramayacak diye korkuyorum 😭 herkes bu kadar sık emzirme emziğe alıştır çok bunalırsın diye yorum yapar oldu sanki ben istemiyormuşum gibi, uykuya bunalan bebeme gazı var diyip duruyorlar. Analık iznim bitiyor ücretsize devam edicem onun stresi ayrı sardı eşimle vakit geçirmek istiyorum ama fırsatım yok gezmek istiyorum ama oğlan dışarda durmuyor 😭😭😭
Ay benim de analik iznim bitiyor, sut iznini toplu kullanip bitince ucretsiz izne ayrilma diye bisey varmis. Duydun mu oyle bir sey?

Ben yorumlara güvenip aldım açıkçası. Avent kadar iyi yazan çok olmuştu. Ben avent mi alsam dedim. Sonra iyi dedikleri için bunu tercih ettim senin de dediğin gibi sürekli priz başında olmak istemedim.
Ama manuel pompa ile de sağsam, bununla da sağsam çok sütüm çıkmıyor benim. Benimle alakalı bir durum sanırım yani dolu göğsümden 50 cc anca çıkmıştı. Bence daha fazladır.
Aventin başındayım bende şimdi :D sipariş veriyim inşallah sıkıntı yaşamam. Bebeğim emmiyor mecburiyetten sağıp vermem lazım. Sürekli sağamadığım için gece mama veriyorum.

Aventin başındayım bende şimdi :D sipariş veriyim inşallah sıkıntı yaşamam. Bebeğim emmiyor mecburiyetten sağıp vermem lazım. Sürekli sağamadığım için gece mama veriyorum.
Ben de avent ile denemek istiyorum ya aynı mı gerçekten diye 😅

Hangi modelini kullanıyorsun canım

Kızlar konuşuldu mu bilmiyorum clinikid masaj yağı kullanan var mı? Yorumlarda gazı giderdiği ve bebeklerin rahat uyuduğu ile ilgili yazılar okudum.

Kızlar konuşuldu mu bilmiyorum clinikid masaj yağı kullanan var mı? Yorumlarda gazı giderdiği ve bebeklerin rahat uyuduğu ile ilgili yazılar okudum.
Ben bugün sipariş verdim artık o kadar sıtkım sıyrıldı ki gazdan. Bir de kimyon yağı sipariş verdim çocuk aktar gibi kokacak en sonunda sjdjsjsjdj.
İkisini de kullanınca güncellerim

Ya kızlar bebeğiniz yatırınca gazdan dolayı habire uyanıyor mu sizin de? Gündüz uykuları 15-30 dkyı geçmez oldu. Gece de yatırıyorum 15 dkda 1 uyanıyor ağlayarak karnı gurul gurul. süt ürünü doğru düzgün yemiyorum bile zaten diyetteyim. Geçen 1 dilim baklava çok canım çekti de yedim. İçindeki tereyağı mı yaptı anlamadım karnından çıkan sesleri duymanız lazım. Adam karnı gibi. Ablamın bebeleri bi uyurdu bi daha devam ederlerdi uykuya benimki niye böyle anlamadım gitti

Bize doktor göz muayenesini üç aydan sonra yaptırın yoksa altıncı ayda tekrar isteyecekler dedi o yüzden bekliyoruz canım. Kalça ultrasonu çekildik. 2.ay özel aşısı aldık 2400 e 🥲
Aşıyı nerden alıyorsunuz canım eczane mi? Doktor bana rota aşısı yazdı reçete verdi eczaneye onu verip iğne alıp sağlık ocağında mı vurduruyorız ğ

Back