• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar bir soru daha benden. Benim bebe devamli evin ışıklarına bakıp duruyor odaklanıyor gözü hep tavan da ışıklarda spotlarda. Bunun zararı var mi. Sizlerde de durum aynı mi
Ayni. Een sevdigi sey. Dev avizeli dugun salonlarinda gezdiricem iyice hevesini alsin :D

Hanımlar turkergross diye bir sayfa var özellikle bebek ürünleri primalar mamalar çok uygun daha önce alışveriş yapan var mı güvenilir mi ürünleri orijinal mi?

Bizim doktor da böyle yatırın dedi Amerikan pediatri derneği bunu öneriyor diye 😂 valla herkes bir şey diyor
Kime neye inanacagimizi şaşırdık ya bı doktor farklı söylüyor diğeri başka söylüyor en iyisi sağa sola sırt üstü yatirmak tüm tuşlara basmak
Çok yoruldum yavrum ya 3 4 saattir oğlanı uyutmaya çalışıyorum tek başımayım eşim işte ağlayıp durdu en son eşimi aradım onunla konuşurken oğlan kucağımda uyudu dedim sabahlarsak ne yaparız çünkü yanımda kimse yok ve insan uykusuzluktan çıldırıyor eşim evdeyken en azından paslasiyoruz 1 saat ben 1 saat o bakıyor ya da uyuyor tek olunca gece zor oluyormuş valla Allah yardımcımız olsun

Kızlar bir soru daha benden. Benim bebe devamli evin ışıklarına bakıp duruyor odaklanıyor gözü hep tavan da ışıklarda spotlarda. Bunun zararı var mi. Sizlerde de durum aynı mi
Benimki de aynı canım parlak ne görürse gözleri orda ben baktirmamaya çalışıyorum özellikle ışıklara hemşire olan görümcem öyle demişti ama tabi ne kadar zararlı bilmiyorum TV falan açılınca hemen bakıyor benim oğlan ben ana kucağını çeviriyorum artık
Mesela yatak odasında LED ışık var uyumadan önce illa onunla bir bakisiyor 😂

brmimki de 😂 gündüz evdeki çiçekleri izliyor, akşam spotları, gece loş ışığı. Işıkları daha net fark ediyorlar diye biliyorum bende o yüzden o kadar kitleniyorlar. Çok yakından bakmadığı için bence sorun yoktır ya bebekli her evde ışık var sonuçta. Zaten bir süre sonra (akşam 9) loş ışık yakıyoruz, 11 sonrası tv ışığı, beşiğini ışık almayacak yere koyıyorum genelde

Benimki dönencenin ışığına takılı kalıyor. Bir yerde okumuştum otizmi tetikliyor diye. Dönenceyi açmıyorum artık. Uyuturken odanın lambasını kapatıyorum ara lambayı açık bırakıyorum ordaki ışık yetiyor. Gün içerisinde lambayı çok yakmıyorum. Akşam üstüde elimden geldiğinde lambadan uzak tutuyorum.

Ben de bugün böyle hissediyorum. Atak mıdır nedir bilmiyorum ama oğlan hiç uyumaz oldu ben çok yorgun ve bitkin hissediyorum yemek yiyemiyorum devsmlı kilo veriyorum sütüm yaramayacak diye korkuyorum 😭 herkes bu kadar sık emzirme emziğe alıştır çok bunalırsın diye yorum yapar oldu sanki ben istemiyormuşum gibi, uykuya bunalan bebeme gazı var diyip duruyorlar. Analık iznim bitiyor ücretsize devam edicem onun stresi ayrı sardı eşimle vakit geçirmek istiyorum ama fırsatım yok gezmek istiyorum ama oğlan dışarda durmuyor 😭😭😭
Bugün bende eşime ilk defa evin içinde seni özledim dedim yaa adamla hala kanka gibi takılıyoruz 😅benim oğlumda memeci dılarda içerde farketmiyor illa emmesi lazım emzik asla almıyor 10 saniye bakıyor süt gelmiyor atıveriyor

Kızlar bebeğim 2. ayına girecek ama hala 54 santim ya 50 ile doğmuştu. Bu kadar az uzaması garip ve yavaş değil mi? Kilosu da 4.450. Haftaya tekrar kontrol var soracağım bi

Ya kızlar bebeğiniz yatırınca gazdan dolayı habire uyanıyor mu sizin de? Gündüz uykuları 15-30 dkyı geçmez oldu. Gece de yatırıyorum 15 dkda 1 uyanıyor ağlayarak karnı gurul gurul. süt ürünü doğru düzgün yemiyorum bile zaten diyetteyim. Geçen 1 dilim baklava çok canım çekti de yedim. İçindeki tereyağı mı yaptı anlamadım karnından çıkan sesleri duymanız lazım. Adam karnı gibi. Ablamın bebeleri bi uyurdu bi daha devam ederlerdi uykuya benimki niye böyle anlamadım gitti
İnan benimkide öyle gece öyle gündüz öylee en uzun uykusu 15 dk gazdan kendini sıkıp uyanıyor çıkarıyorumda ama bir türlü bitmiyor bu gaz belasıı bende hiç bir şey yemiyorum süt peynir yumurta relactaz damla da kullanıyorum ama boş şuan bile savaşıyoruz uyku için

İnan benimkide öyle gece öyle gündüz öylee en uzun uykusu 15 dk gazdan kendini sıkıp uyanıyor çıkarıyorumda ama bir türlü bitmiyor bu gaz belasıı bende hiç bir şey yemiyorum süt peynir yumurta relactaz damla da kullanıyorum ama boş şuan bile savaşıyoruz uyku için
Ayaklarının altına acı elma yağı diye geçiyor ama adaçayı yağı sür çorap giydir canım ben nurse harveys ile bi nebze rahatladım

Bugün bende eşime ilk defa evin içinde seni özledim dedim yaa adamla hala kanka gibi takılıyoruz 😅benim oğlumda memeci dılarda içerde farketmiyor illa emmesi lazım emzik asla almıyor 10 saniye bakıyor süt gelmiyor atıveriyor
Valla bizde de kankalık devam 😂 çay yaptık çocuğu uyuturken uyuyakalmışım o da kıyıp uyandırmamış öylece tek başına içmiş garibim 🥲 kuzum bu emme işiyle dışarı çıkabiliyor musunuz napıyosun dışarda

Valla bizde de kankalık devam 😂 çay yaptık çocuğu uyuturken uyuyakalmışım o da kıyıp uyandırmamış öylece tek başına içmiş garibim 🥲 kuzum bu emme işiyle dışarı çıkabiliyor musunuz napıyosun dışarda
Çıkıyoruz canım avm ye gittiğimizde 45 dakikalık mesafe de avm hemen ilk çocuk bakım odasında emziriyorum gazını çıkartıyorum arabasına yatırıyorum bir saat kadar bize izin veriyor sonra uyanıyor o sürede sling var eşim takıyor onu bir saatte orda takılıyor altını değiştiriyorum bidaha emziriyorum genelde emzirme atleti giyiyorum dün kayağa gittik ama çok soğuktu gittiğimiz yerde eşim arkadaşları ile kaydı bizde oğlumla kafe de takıldık evden sütü sağıp gelmiştim sıcak su aldım ısıttım sütü biberonla içirdim rahattık dışarıyı seviyor oğlan ama bakımı iyi olacak 😂bende bugün nescafe yaptım yarısı kalmış ben uyumuş kalmışım cips falan açmıştım ben yemeyince eşimde yememiş 😂

Back