- 1 Kasım 2022
- 870
- 1.153
- 32
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.141
Hastanede 5 te yapıldı sonra eşimle yavaş yavaş 18 18.30 gibi çektik yavaş yavaş birden yapmadık korkumuzdanKızlar progestan iğneyi her gun aynı saatte mi vurduruyorsunuz , hep dikkat ettim , işim geregi 2 saat öne alsam sorun olur mu acaba ya
Anladım canım sağol neyse artık sağlık ocağı eve yakin pazartesi günü orda veririm artıkCanım az önce acilde bende verdim sıkıntı çıkmadı
Emeklerimizi bosa cıkarmasın Allah her asaması zor gercektenHastanede 5 te yapıldı sonra eşimle yavaş yavaş 18 18.30 gibi çektik yavaş yavaş birden yapmadık korkumuzdan
Merhabalar kuzum benimde çok uzundu 1 hafta önce keseyi görmek için gelmek istiyorum dedim gördüm şükür. 28 kalp atışı görmek için gidicemKızlar ben 4 haziranda 5 günlük embriyo transferi oldum. 12 haziranda ilk testim 106 14 haziranda 2. Testim 231 geldi. O günden beri de test falan yapmadım. Birsürü ilaç ve ipne kullanıyorum. Şişli memorialda yaptırdım ve bana artış iyi ilk kontrolünüz 4 temmuzda dediler. Ben o tarihe kadar ne oldupunu bilmeden bekleyecek miyim? Herkes bu kadar uzun mu bekliyor. İlk artışım iyi olduğu için kimyasal riskim yoktur değil mi? Yani pozitifi gördüm ama çok tedirginim
Tatlım senin belirtin var mı hiç? Bizim senle yakın tarihimiz die soruyorum. Ne biliyim bulantı ateş basması ağrı fln flnMerhabalar kuzum benimde çok uzundu 1 hafta önce keseyi görmek için gelmek istiyorum dedim gördüm şükür. 28 kalp atışı görmek için gidicem
3.gunu basladim benKızlar rahim hazirligi ilaçlarına Reglin kacinci günü başladınız ?
Ateş basması evet çok fazla havalarda çok sıcak ama ben inanılmaz terliyorum. Dün gece saat 4 te uyandım mide bulantısıyla birde çok halsizim iştahta sadece kaşarlı tost yemek istiyorum canım başka bişey istemiyorTatlım senin belirtin var mı hiç? Bizim senle yakın tarihimiz die soruyorum. Ne biliyim bulantı ateş basması ağrı fln fln
Ay ben her gün 12-14 aralığında bir saatte yapıyorumMaalesef özellikle sordum çalışıyordum aynı saatte demişti bana doktor
2. Gun canımKızlar rahim hazirligi ilaçlarına Reglin kacinci günü başladınız ?
Kendimiz yapabiliyor muyuz bu iğneyi şart mı hastanede yapılması pekiHastanede 5 te yapıldı sonra eşimle yavaş yavaş 18 18.30 gibi çektik yavaş yavaş birden yapmadık korkumuzdan
Beni 3. Gün başlattılar canımKızlar rahim hazirligi ilaçlarına Reglin kacinci günü başladınız ?
Bana 1. veya 2.gun gel dediler bende 1.gunu pazartesiye gelmişti gittim ve 1 günü başladım ilaçları kullanmayaKızlar rahim hazirligi ilaçlarına Reglin kacinci günü başladınız ?
Benim 15-20 dk oynuyor bazı günlerAnladım canım ben de devam edeyim o halde aynı saatte
Kendimi zor tutuyorum valla ama keseyi görünce de bitmiyor ki bu seferde kalp atışını bekliyoruzMerhabalar kuzum benimde çok uzundu 1 hafta önce keseyi görmek için gelmek istiyorum dedim gördüm şükür. 28 kalp atışı görmek için gidicem
Transfer tarihin neydi canım? 5. Gün embriyosu muydu?Ateş basması evet çok fazla havalarda çok sıcak ama ben inanılmaz terliyorum. Dün gece saat 4 te uyandım mide bulantısıyla birde çok halsizim iştahta sadece kaşarlı tost yemek istiyorum canım başka bişey istemiyor
Çok belirtim olmadı benim sanırım ya, bi kasıklarımda pıt pıt atma hissetmiştim öncesinde bugün de 10. günüm şu an hafif regl olacakmışım gibi bir bel ağrım varPozitifi görenler belirtilerinizi yazar mısınız ???
Yani iğne yapmayi bilen biri olsa iyi olur sinire gelmemesi lazım Allah korusun felç riski var bence saglik personeli yapsin benim eşim zaten biliyordu alışkın iğne yapmayaKendimiz yapabiliyor muyuz bu iğneyi şart mı hastanede yapılması peki
Bugün hariç geçmeyen( 4.gun den beri) bel ağrısı, yeni başlayan kaşık batması ağrısı hafif , göğüs uçlarım aşırı hassas benim adet belirtilerimden hiçbirinde bunlar olmuyordu ama ilaca yordum ben hayırlısı bakalımPozitifi görenler belirtilerinizi yazar mısınız ???