- 1 Kasım 2022
- 865
- 1.153
- 32
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.161
Kizlar, 2 defa beta verip nplur nolmaz diye3.kez beta veren oldu mu aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2. Günü kan sulandırıcı hap içmeye başladım 3. Günde Estrofem içmeye başladım şuan günde 4 taneye çıktı. Aşırı derece de baş ağrısı yapıyor bende ve ilk 3 gün ayaklarım patlicakti ödem oldu. Ama ilaç kullanımı boyunca şişlik oluyor. Bende istahta çok açtıKızlar rahim hazirligi ilaçlarına Reglin kacinci günü başladınız ?
Olmuş canım geçmiş yazılarda çok okudum. Bazen artış yavaş olup sonra anı artış olabiliyor. Değerin kaçtıKizlar, 2 defa beta verip nplur nolmaz diye3.kez beta veren oldu mu aranızda?
Kaset teste de çok güvenmemek gerekir kan verin istersenizkizla bende elendim malesef kaset test yaptim hic cizgi yok11. Gun bugun diger yumurtalara kaldik
Orda da 0<100 gormeye hic mecalim kalmadiKaset teste de çok güvenmemek gerekir kan verin isterseniz
Ben 5. Günü basladımKızlar rahim hazirligi ilaçlarına Reglin kacinci günü başladınız ?
Bende 6. Gün transferi oldum gecen ay.Kızlar günaydın bana verilen kağıtta 5 aa 6. Gün embriyosu yazıyor. Embriyolog 4. Günü tamamlamadan dondurmuştuk dün çözdük gelişimi devam etti dedi. Ama kağıtta 6. Gün yazıyor. Daha mı erken belli olur sonuc
İnşallah olumlu olur sonucta bekleriz napalım. Belim çok kötü durumda kasıklarıma ağrı giriyor. İlk günden belirti olmaz daha tutunmamıstır bile ilaclar böyle ağrı yapıyor mu acaba transferden önce böyle şiddetli değildiBende 6. Gün transferi oldum gecen ay.
10. Günde çok silik gördüm testte beta da 45 cikmisti. Yani çokta erken belli olmuyormbyune 10. Gün ancak
Evet havalardan mı transferden mi ben de bilmiyorum ama korkunç ateş basmaları var böyle yangın var die bağırıcam ara ara. Mide bulanması bu haftalarfa başlar yazıo ama ben de bişey yok, bi de göğüslerim korkunç şişti ve ağrıoAteş basması evet çok fazla havalarda çok sıcak ama ben inanılmaz terliyorum. Dün gece saat 4 te uyandım mide bulantısıyla birde çok halsizim iştahta sadece kaşarlı tost yemek istiyorum canım başka bişey istemiyor
Ben baktırdım, doktor gerek yok demişti ama tabiki dayanamadım. 3 kere baktırdımKizlar, 2 defa beta verip nplur nolmaz diye3.kez beta veren oldu mu aranızda?
Göğüs ağrı bende de var südyen takamıyorumEvet havalardan mı transferden mi ben de bilmiyorum ama korkunç ateş basmaları var böyle yangın var die bağırıcam ara ara. Mide bulanması bu haftalarfa başlar yazıo ama ben de bişey yok, bi de göğüslerim korkunç şişti ve ağrıo
Evet canım ilaclarin yan etkisidir. Hamilelik en fazla 300 lu degerlerle öğreniliyor. Bu kadar az hormon salgını ile belirti gostermezİnşallah olumlu olur sonucta bekleriz napalım. Belim çok kötü durumda kasıklarıma ağrı giriyor. İlk günden belirti olmaz daha tutunmamıstır bile ilaclar böyle ağrı yapıyor mu acaba transferden önce böyle şiddetli değildi
Yinede bir kan versen mi acaba çok haklısın insan sonucu görmeye korkuyor ama. İdrar testlerinde hata payı çok yüksek.Orda da 0<100 gormeye hic mecalim kalmadi
Canım benimde 8 Haziran transfer günüm cuma günü saat 10da bende gideceğim kese için bakalım nasıl geçecekAyyy inşallah nasip olur ilk kez yaşayacağım bu duyguyu darısı sana ve diğer tüm arkadaşlarıma
2 tane test yaptim canim simdde kasik agrilarim. Basladi adet olcam herqlde sabah igneleride yapmadim .valla belirtilere takilmayin arkadaslar goguslerim hala aciyo sancilar falan ilaclar yapiyor.Yinede bir kan versen mi acaba çok haklısın insan sonucu görmeye korkuyor ama. İdrar testlerinde hata payı çok yüksek.
Canım benim ilk değerim 45 ti. Ve testte görmek için kör olmustum o kadar silikti ki.2 tane test yaptim canim simdde kasik agrilarim. Basladi adet olcam herqlde sabah igneleride yapmadim .valla belirtilere takilmayin arkadaslar goguslerim hala aciyo sancilar falan ilaclar yapiyor.
Canım ilaçlarını bırakmasaydın kan testi yapmadan, zaten ilaçlar bırakıldığında hemen regl olunuyor. İdrara çok güvenme yine de2 tane test yaptim canim simdde kasik agrilarim. Basladi adet olcam herqlde sabah igneleride yapmadim .valla belirtilere takilmayin arkadaslar goguslerim hala aciyo sancilar falan ilaclar yapiyor.
Gideyim bugun bi test yapayim canim dogru diyorsunuz.acaba kalmasin aklimdaCanım ilaçlarını bırakmasaydın kan testi yapmadan, zaten ilaçlar bırakıldığında hemen regl olunuyor. İdrara çok güvenme yine de