💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Kızlar merhaba içinizde önlem amaçlı serklaj olan oldu mu? Sürekli yatarak mı geçiriyorsunuz?
Ben oldum canım , sabah akşam 20 dakika yürüyüş var. Onun dışında yavaş hareketlerle , eğilip doğrulmadan çok uzun süre ayakta durmadan , her hangi bir ev işi yapmadan evin içinde dolanıyorum. Bir yere gidip 1-1,5 saat oturabiliyorum. Bunların dışında genelde yatıyorum.

Ben oldum canım , sabah akşam 20 dakika yürüyüş var. Onun dışında yavaş hareketlerle , eğilip doğrulmadan çok uzun süre ayakta durmadan , her hangi bir ev işi yapmadan evin içinde dolanıyorum. Bir yere gidip 1-1,5 saat oturabiliyorum. Bunların dışında genelde yatıyorum.
Sizinki önlem amaçlı mı yoksa kısalma olduğu için mi? Kaçıncı haftadasınız?

Siz neden serklaj yaptırmıştınız acaba?

Merhabalar bişey soracağım ben düşük yaptım yaklaşık 10-14 gün bir kanamam oldu düşükten ertesi gün kontrole gittim ve içerde parça kalındığı söylendi Metiler diye bir ilaç kullandım kan pıhtıları atıldı ve 1 hafta sonra bidaha gittim parçanın hala kaldığını söyledi ve şuanda bana Cytotec diye bir ilaç verildi yalnız yorumlara baktığımda bu ilacı içenlerin çoğunun kanaması ve ağrısı başlamış ve doktorumda bana öyle olacağını söyledi ve bugün 3.günüm günde 3 kere alıyorum akşam son kez alacağım ve hala bir kanamam yok yarın kontrolüm var sizce bu durumda kürtajla mı alınır yoksa başka bir yolu var mı tecrübesi olan yazabilir mi
Merhaba son durumunuz nedir? Ben de 2-3 gün boyunca ilaç kullanmadan sancı hakinde düşük yaptım ondan sonra doktora gittim parça kalmaması için cytotec verdi, sadece iki tablet kullanacağım birincisini alalı 4-5 saat oldu hiç sancım da yok kanamam da

Merhaba son durumunuz nedir? Ben de 2-3 gün boyunca ilaç kullanmadan sancı hakinde düşük yaptım ondan sonra doktora gittim parça kalmaması için cytotec verdi, sadece iki tablet kullanacağım birincisini alalı 4-5 saat oldu hiç sancım da yok kanamam da
Ben cytotec metiler kullandım faydasını pek görmedim az az kanama geliyordu adet döneminde yaklaşık 2 adet sonra tamamiyle temizlendi

Arkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum

Arkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
Çok kişi kanama/lekelenme yaşadı, düşük riskiniz yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum bebek de epey büyümüş. İçinizin rahat etmesi için bir acile gidin isterseniz

X