- 4 Temmuz 2017
- 102
- 104
- 33
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.101
Kaçıncı gününüz? Hepimizde aynı belirtiler var sonuçları da pozitif olsun inşallahDüne kadar bende de bel ağrısı fazlaydı şimdi karnim şiş gibi ve gergin gibi arada alttan ve kasiktan sanci giriyor hayra yormaya çalışıyorum
Oyle guzelim her yerim mosmor malesefBen karından oluyorum o bile morarma ve acıma yapıyo içeriği gereği galiba böyle
Teşekkür ederim canm Allah razı olsun. Yok ne sigarasi hayatımdan şekeri gluteni çıkarmıştım ama olmayınca olmuyo.Henüz vermedi canım benim nolur dua et vitaminleri kullan sigara alkol varsa cıkar hayatından dua edicem senin içinde
Belki kalp atışını da duyarsın canım7 hazirandi, bana da çok geç geldi, gerçi ben testlerini 11. Ve 13.gunde vermistim
Rabbim sağlıkla evladınıza kavuşursunuzHaklısın kuzum ama umut Herzaman var hepimiz bu dünyaya 1 yumurta 1 spremden gelmedik mi yola devam rabbim doğru zamanı bekliyordur bende dün transfer oldum dualarınıza talibim
Hayır benim doktorum yasemin çekmezMerhaba Cem çelikte mi oldunuz
Ayy kiz çok şükür yaa valla bizde üzüldük burdaaaYa şimdi tekrar verdik ilk yerde 621 çıktı çok şükür.. iki saatte ömrümden ömür gitti rahatladım çok şükür..
Çok şükürYa şimdi tekrar verdik ilk yerde 621 çıktı çok şükür.. iki saatte ömrümden ömür gitti rahatladım çok şükür..
Böyle tavsiye ediliyor canım. Çok ağır hareketler yapmamak şartıyla hareketli olmayı. Kan akışı içinkızlar sürekli evde dınlenıp yatıyor musunuz ben ilk 48 saati dinlenerek evde yürüyüş yaparak geçirdim ama bugün dışardan hiç eve girmedim evde otur otur insan çok sıkılıyor Avm gittim yürüyüş yaptım egilmedım hoplayıp zıplamadım sonuçta ama gün boyu ayaktaydım yani ve gelip yemegımı yaptım
İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten ilk 2 gün çok dikkat ettim ama tutunduysa tutundu zaten diyerek mecbur hayatıma döndüm çünkü bayram tatiline denk gelmese çalışacaktım sonuçtaBöyle tavsiye ediliyor canım. Çok ağır hareketler yapmamak şartıyla hareketli olmayı. Kan akışı için
15.gündeyimKaçıncı gününüz? Hepimizde aynı belirtiler var sonuçları da pozitif olsun inşallah
Valla canım ben sadece ilk 3 gün evdeydim onda da normal bir şekilde hareket ettim çok yatmadım, sonra bayramdı dışarı çıktık gezdik şehir dışından arkadaşlarım bize geldi geç saate kadar oturduk eşimle bir masayı topladım yatmadım, sonrasında her akşam dışarıya çıktık arkadaşlarla, 9. Gün tatile geldik bugün 10. Günüm burada test yaptım pozitifi gördüm. Diğer transferimde çok yatıp dinlenmiştim negatif olmuştu bu sefer öyle yapmayacağım dedim baya yürüdüm baya yoruldum bu arada ama tutundu çok şükürkızlar sürekli evde dınlenıp yatıyor musunuz ben ilk 48 saati dinlenerek evde yürüyüş yaparak geçirdim ama bugün dışardan hiç eve girmedim evde otur otur insan çok sıkılıyor Avm gittim yürüyüş yaptım egilmedım hoplayıp zıplamadım sonuçta ama gün boyu ayaktaydım yani ve gelip yemegımı yaptım
Ayyy inşallah nasip olur ilk kez yaşayacağım bu duyguyu darısı sana ve diğer tüm arkadaşlarımaBelki kalp atışını da duyarsın canım
Çok teşekkür ederimValla canım ben sadece ilk 3 gün evdeydim onda da normal bir şekilde hareket ettim çok yatmadım, sonra bayramdı dışarı çıktık gezdik şehir dışından arkadaşlarım bize geldi geç saate kadar oturduk eşimle bir masayı topladım yatmadım, sonrasında her akşam dışarıya çıktık arkadaşlarla, 9. Gün tatile geldik bugün 10. Günüm burada test yaptım pozitifi gördüm. Diğer transferimde çok yatıp dinlenmiştim negatif olmuştu bu sefer öyle yapmayacağım dedim baya yürüdüm baya yoruldum bu arada ama tutundu çok şükürdoktorum da hiçbir şey yasak değil istediğini yap demişti, ilk 3 gün için filan da dinlen demedi. Doktorlar biraz istediğini yap derse de tutmazsa hastalar onlara kızacak diye sorumluluk almamak için yat diyor bence.. kan dolaşımının olması lazım diye biliyorum ama nasip tabi tavsiye değil hiç biri
Amin inşallah, ben bu sefer daha oluruna bıraktım, tutacak olan naparsanız yapın tutuyor, düşecek olan da naparsanız yapın düşüyor diye düşünüyorumÇok teşekkür ederimAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bize de gostersın pozitifleri inşallah
Oy maşallahAyyy inşallah nasip olur ilk kez yaşayacağım bu duyguyu darısı sana ve diğer tüm arkadaşlarıma
Aminnn inşallahAmin inşallah, ben bu sefer daha oluruna bıraktım, tutacak olan naparsanız yapın tutuyor, düşecek olan da naparsanız yapın düşüyor diye düşünüyorumben de ilk defa pozitifi gördüm sağlıkla ilerler inşallah, Allah size de pozitif yazmayı nasip etsin buraya