2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik süreçleriniz. 18.haftadayim ikiz olmasına rağmen doğru düzgün karnım çıkmadı sizde durumlar nasıl ? Birde hareketlerini hissetmeye başladınız mı bebişlerin ☺️
Canım benim karnım baya cıkmaya basladı , bebek hareketi hissetmiyorum , sen hissediyor muusn

Kızlar özel bir mesele olacak ama cinsellik durumunuz nasıl , doktora sormaya cekiniyorum . Dikkat edilmesi gereken seyler var mı , sıklıgı falan önemli mi

Merhaba canım. Bende 19. Haftadayim. Benim biraz çıktı. Ben şu ana kadar 3 bucuk kilo aldım. Bebisin hareketlerini de 17. Haftadan beri hissediyorum. Herkesin hamileliği farklı oluyor. Kilo alamadım diye üzülme yavaş yavaş almaya başlarsın sende.
Doktora gidene kadar biraz kafaya takmıştım bir sorun vardır diye ama ikisininde gelişiminin çok güzel oldugunu görünce içim rahatladı. Bende 16.haftada ufaktan hareketlerini hissetmeye başladım artık daha belirginlesti.

Doktora gidene kadar biraz kafaya takmıştım bir sorun vardır diye ama ikisininde gelişiminin çok güzel oldugunu görünce içim rahatladı. Bende 16.haftada ufaktan hareketlerini hissetmeye başladım artık daha belirginlesti.
Evet önemli olan gelisimleri. Zaten kiloları az olursa doktorlar söylüyor sanırım.

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik süreçleriniz. 18.haftadayim ikiz olmasına rağmen doğru düzgün karnım çıkmadı sizde durumlar nasıl ? Birde hareketlerini hissetmeye başladınız mı bebişlerin ☺️
Bende 18. Haftadayim karnim cikti hafiften ama disardan belli olacak kadar degil ☺️ henüz 1 kilo aldim . bebislerin kilosu boyu nasil peki ?
Hareketlerini de daha ayirt edemiyorum ilk gebelik belki ondandir 💗☺️

Kızlar ya ben nerdeyse bir haftadır her akşam regl sancısı çekiyorum kramp gibi ama tam regl ağrısına benziyor gelip gidiyor normal mi 14 haftalık

Kızlar ya ben nerdeyse bir haftadır her akşam regl sancısı çekiyorum kramp gibi ama tam regl ağrısına benziyor gelip gidiyor normal mi 14 haftalık
Bende de oluyordu sanki regl olmusum gibi sancı cekiyordum. Çok şükür 17+2 oldum. O ağrılar gecti. İdrarım gelincede idrarımı yapıncada cok kasık ağrım oluyordu. Enfeksiyon olabilir diye 2 kere test verdim onlarda temiz çıktı.

Bende 18. Haftadayim karnim cikti hafiften ama disardan belli olacak kadar degil ☺️ henüz 1 kilo aldim . bebislerin kilosu boyu nasil peki ?
Hareketlerini de daha ayirt edemiyorum ilk gebelik belki ondandir 💗☺️
Ben kilo almayınca bebeklerde gelişmemiştir diye korka korka gittim ama çok şükür ikisinin de gelişimi iyi hatta biraz haftalarından ileriler. Doktorum biraz şakacı bir adam bu kızlar seni sömürüyor üzülüyordun bide kendi haline yan felan diye takıldı baya 😂 Biri 250 gr biri 230 kusurlerde. Hareketlerini baya net hissediyorum artık sanırım ikiz olduklarından yada kilo almadigimdan bilmiyorum çok erken hissetmeye başladım. Senin bebişin kilosu boyu nasıl ? ☺️❤️

Ben kilo almayınca bebeklerde gelişmemiştir diye korka korka gittim ama çok şükür ikisinin de gelişimi iyi hatta biraz haftalarından ileriler. Doktorum biraz şakacı bir adam bu kızlar seni sömürüyor üzülüyordun bide kendi haline yan felan diye takıldı baya 😂 Biri 250 gr biri 230 kusurlerde. Hareketlerini baya net hissediyorum artık sanırım ikiz olduklarından yada kilo almadigimdan bilmiyorum çok erken hissetmeye başladım. Senin bebişin kilosu boyu nasıl ? ☺️❤️
Masallah ☺️💗 cok severim tombis bebisleri 😊🥰 ben en son 16+6da gitmistim kontrole boyu 17 cm kilosu da 230 gr doktorumuz gelisimi güzel dedi ☺️ suan 18+3 olduk 🐣☺️

X