- 1 Kasım 2022
- 212
- 135
- 27
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.121
İnşallah evet zaman geçmiyor ama gün gün burdan yazalım birbirimizeİnşallah güzel sonuçlar alırız. Zaman da geçmiyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah evet zaman geçmiyor ama gün gün burdan yazalım birbirimizeİnşallah güzel sonuçlar alırız. Zaman da geçmiyor zaten
Ben de canım zorlayıcı davranıslar dısında hiç kendimi kısıtlamadım, yemeklerimi falan hep yaptımkızlar sürekli evde dınlenıp yatıyor musunuz ben ilk 48 saati dinlenerek evde yürüyüş yaparak geçirdim ama bugün dışardan hiç eve girmedim evde otur otur insan çok sıkılıyor Avm gittim yürüyüş yaptım egilmedım hoplayıp zıplamadım sonuçta ama gün boyu ayaktaydım yani ve gelip yemegımı yaptım
Ben sadece transfer olduğumuz gün dinlendim. Sonra normal hayatıma döndüm. Gezdim tozdum ev işi yaptım. Bir de 2 yaşında çocuğum var. Zaten öyle dinlenmek benim için hayalkızlar sürekli evde dınlenıp yatıyor musunuz ben ilk 48 saati dinlenerek evde yürüyüş yaparak geçirdim ama bugün dışardan hiç eve girmedim evde otur otur insan çok sıkılıyor Avm gittim yürüyüş yaptım egilmedım hoplayıp zıplamadım sonuçta ama gün boyu ayaktaydım yani ve gelip yemegımı yaptım
Ben devlet hastanesinde acilden yaptırdım sıkıntı çıkarmadılarBenimde bu gün 12. günüm test günüm ama kan veremedim kadin doğuma çıkmanız lazım bu gün cumartesi doktor olmaya bilir dediler bende evde test yaptım ama hiç birşey çıkmadı. Herhalde tutmadı zaten hiç belirti de yok göğüs ağrısından başka
Ne bileyim öyle deyince bende hiç uğraşmadım neyse artık pazartesiye kaldı bakalım.Ben devlet hastanesinde acilden yaptırdım sıkıntı çıkarmadılar
İnşallah güzel bir sonuç alırsınNe bileyim öyle deyince bende hiç uğraşmadım neyse artık pazartesiye kaldı bakalım.
İnşallah ama hiç umudum kalmadı hazırım artik her durumaİnşallah güzel bir sonuç alırsın
İlk transfer negatif olunca bir arkadaş forumda Rabbim geciktiriyorsa daha güzelini nasip edecektir demişti bana o kadar güzel moral olmuştu ki sende bu şekilde düşün canımİnşallah ama hiç umudum kalmadı hazırım artik her duruma
Ben de bugün acilde yaptırdım, tüp bebek olduğunu belirtin sonucu da kendi doktoruma atacağım deyin gidip verebilirsiniz bile şimdiBenimde bu gün 12. günüm test günüm ama kan veremedim kadin doğuma çıkmanız lazım bu gün cumartesi doktor olmaya bilir dediler bende evde test yaptım ama hiç birşey çıkmadı. Herhalde tutmadı zaten hiç belirti de yok göğüs ağrısından başka
Maalesef özellikle sordum çalışıyordum aynı saatte demişti bana doktorKızlar progestan iğneyi her gun aynı saatte mi vurduruyorsunuz , hep dikkat ettim , işim geregi 2 saat öne alsam sorun olur mu acaba ya
Çok şükür canım ya ah bide beni düşünAyy kiz çok şükür yaa valla bizde üzüldük burdaaa
Çok şükürÇok şükür
Valla bilmiyorum artık güzelleştiriyormu boşuna mı kürek çektiriyor gorucezİlk transfer negatif olunca bir arkadaş forumda Rabbim geciktiriyorsa daha güzelini nasip edecektir demişti bana o kadar güzel moral olmuştu ki sende bu şekilde düşün canım
Amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAyyy inşallah nasip olur ilk kez yaşayacağım bu duyguyu darısı sana ve diğer tüm arkadaşlarıma
Dedim zaten biliyorlar her gün iğneye gidiyorumBen de bugün acilde yaptırdım, tüp bebek olduğunu belirtin sonucu da kendi doktoruma atacağım deyin gidip verebilirsiniz bile şimdi
Anladım canım ben de devam edeyim o halde aynı saatteMaalesef özellikle sordum çalışıyordum aynı saatte demişti bana doktor
Canım az önce acilde bende verdim sıkıntı çıkmadıBenimde bu gün 12. günüm test günüm ama kan veremedim kadin doğuma çıkmanız lazım bu gün cumartesi doktor olmaya bilir dediler bende evde test yaptım ama hiç birşey çıkmadı. Herhalde tutmadı zaten hiç belirti de yok göğüs ağrısından başka