Canım ben seni anlayabiliyorum. Benim bebişim de yaklaşık 2 aydır böyle. Ara ara yazıyordum ama alıştım artık diyelim

Biz diş de çıkarmadık, o da sebep değilmiş yani. Ben bebeğimi gözlemledim, genel gelişimi iyi ve sağlıklıysa, gün içinde de oyun oynarken neşeli ve algısı açıksa gece için sabrediyorum. Ayrılık kaygısı olduğunu düşünüyorum ben de çünkü açlık ihtimallerini eledik, çevresel koşullara çok dikkat ediyoruz, rutinlerimiz var, gün içinde oyuna doyuyor, gündüz uykuları düzenli, gece uyku arası karanfil yağı ve Tetagil verdim vs. herşeyi yaptım ama gece uykusunda farklılık olmayınca kabullendim. Sağlık sorunu olsa gelişimi de etkilenir diye düşünüyorum, sen de öyle bak olaya. Olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya çalış, zor ama ben de yorgunluktan bayılacak gibi hissediyordum bazen ama Allah bi yerde güç veriyor. Kesinlikle karşılaştırma kimseyle, çünkü bu iş biraz da mizaçla ilgili. Her bebek aynı ilerlemiyor. Ha tabi sağlık açısından sıkıntı yaratacak boyuta gelirse çözümü uyku eğitimi diye düşünüyorum. İnşallah zamanla daha iyiye gider