Herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum kızlar
bu yıl bazilarimiz ilk kez annelik duygusunu tadacağız bazılarımız ise bu duyguyu tekrar yaşayacağız kısmetse
benim ilk olacak çokça heyecan çokça korkularla doluyum diyebilirim umarım hepimizin gebelik süreci sağlıklı sorunsuz ilerler ve minik yavrularımıza kavuşuruz
Sizlere sormak istediğim bir şey var benim henüz ilk gebeliğim olduğu için kafamda çok fazla soru işareti ve bilgi kirliliği var maalesef. Suan 4+6 olduk biz yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim. Az az kasık ve bel ağrım devam ediyor. Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim? Siz neler yapıyorsunuz?
Hareketleriniz de kısıtlama yaptınız mı? Temizlik yapıyor musunuz mesela? Çok fazla ayakta kalmak, araba ile yolculuk vs bu süreçte bebeğime zarar verir mi? Yaptiginiz veya yapmadığınız şeyler neler? Yeme içme kısmında nelere dikkat ediyorsunuz?Maalesef bir şeyler yaparken uzun uzun düşünüyorum kimi zaman dikkat ediyorum kimi zaman edemiyorum. Neleri abartmalıyım neleri abartmamalıyım acaba
tecrübeli annelerimiz ve benimle aynı süreçten geçen arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum hepimiz için aydınlatıcı olur umarım