2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kuzum önceden nasıldı ? Açlıktan olup olmadığını mamayla anlayabilirsin. Uyku düzenini bilmeden yorum yapamam. Kızım diş döneminde gece zorladı beni şuan düzeldi. Gece boyu kesintisiz uyuyoruz biz. 8 buçuk 9 buçuk arası yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyor başında bekliyorum derin uykuya yarım saat sonra geçiyor. Bazen hiç uyanmıyor bazen geçmiyor derine 1 2 saat sonra emzik istiyor. Gece 1 buçuk 3 arası besleniyor. Bazen uyanmıyor ben besliyorum bazen bi bakıyorum 1 buçukta kalkmış. Sonra 5 6 gibi kıpırdanıyor açlıktan herhalde emziriyorum lakin 5i geçerse uyanma saatine yakın olduğundan uyanıyor zor uyutuyorum uyutamazsaö 6 da günaydın diyorum. Genelxe 6 buçuk maks 7 buçukta kalkıyoruz. Gündüz 2 3 saat aralıklarla uyuyoruz.

1 tog 20 24 derece diyor işte bizim ev daha serin diye acaba denk gelir mi diye düşündüm ama bi türlü emin olamıyorum. Hazirandan sonra uyku tulumu giymez diye düşünüyorum boşuna almasam mı bilemedim ya 0.5 24 28 dereceymiş. Bizim ev en fazla 22 derece oluyor biz de uyuyamıyoruz çok sıcak olunca alışmamışız

Eklentiler

• images (1).webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 7
Şimdi tulum alırsan boşuna almış olursun bana göre bebiş soğuk oluyor mu evde ne yakıyorsun biraz derecesini yükselt ve hiç mi üzerini örttürmüyor ben sadece beline kadar örtuyorum kollar serbest evin içi 24 24 derece oluyor

Bence 0,5 alıp soğukta içini kalın giydir, yazın zaten bezle ya da atletle bile olur sıcaklarda

Kızlar bebişlere ceviz, badem vs. veriyor musunuz? Verdiyseniz 3 gün kuralı uyguladınız mı?
Cevizi cam rendede rendeleyip verdim bir iki kere farklı zamanlarda bir şey olmadı. Ama fındık badem fıstıkta 3 gün kuralı uygularım daha alerjik onlar
Ya google 7 aylık bebek 3 4 saat uyanık kalır diyo benimki hala 2 saati geçiremiyor
Benimki de 2 saati geçiremiyor. Gündüz uykulaerı en fazla yarım saat uykusunu tam alamadığı için diye düşüniüyordum ben

24 derecede asla uyuyamam ben doğalgaz yakıyoruz da en fazla 22 dereceye çıkıyor ev yani çocuk da alıştı terliyo rahatsız oluyo. Beraber uyuduğumuz için benim ısımla çok örtmeye gerek kalmıyo ama beşiğe geçiş yapcaz artık

Benimki 40 dakikadan az uyumuyo uyku süresi de uzadı

İnce giydirip pike ortebilirsin üzerine zaten çok sıcağı da sevmiyormus üşümez yani

Ben farketmedim kabarcıkları en başta. Üstünü değiştirirken farkettim.ne kadar sürede çıktıklarını bilmiyorum ama çok az vermiştim riske karşı.

Zaten yaz geliyor bence hiç alma kullanmazsin. Yaninda yatiyormus üstüne ince bwttaniye ört üzerini kalın giydir bence tabi sen bilirsin yine de

0.5 tog yeter o halde ya. 1 tog çok kalın olur hiç giydiremezsin. Ve yeter bile zaten eğer sıcaklık alışkanlıkları böyleyse miniğin.
Be zaman bitecek peki bu canım ama ya. İnan karşılaştırma da değil bir sorun varsa çözeyim en büyük eziyet kendisine çünkü. Yaşadıklarımız cidden çok benzer bizim diş çıktı farklı olarak bir. Rutin var açlık yok gündüz uykusu düzenli oyun oynuyo bütün gün. Jumper aldık zıplayıyoruz yorulsun iyice diye hatta. O zaman gerçekten ayrılık kaygısı bu. Ki buna da 9 uncu ayda falan biriyo diyor chatgbt yanlış hatırlamıyosam. Umarım delirmeyiz canım.
Ay maşallah maşallah maşallah ya darısı başımıza bizim de.

Kızlar bebeklerin atak dönemleri için takip ettiğiniz uygulamalar neler, ben Happy kids i kullanıyorum en başından beri ama hiç ataklardan bahsetöüyor

Valla hiç bitecek gibi de gelmiyor bana da ben de senin gibi çok araştırdım düşündüm ama işte ya sabredicez ya da uyku eğitimi. Kendi kendine döngüyü atlatmayı becerebilirlerse uyuyorlar. Memede uyudukları sürece öğrenemiyorlar. O bağlantıyı da ben kendi kendime kesemedim

Kızlar bebeklerin atak dönemleri için takip ettiğiniz uygulamalar neler, ben Happy kids i kullanıyorum en başından beri ama hiç ataklardan bahsetöüyor
Ataklar için harika haftalar var ama ücretli ve yüksek bence ücreti. İlkadımlarım uygulamasına bakıyorum ben bi de bebek+ kullanıyorum. Genellikle de internete haftasını yazıp bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…