Yeni mi yaşıyorsunuz bunu. Doktorum sonuçları istemişti azaldığını görünce hayata küstüm resmen eşim aramış taramış bi şekilde doktoruma ulaşmış doktorum salı gününe kadar mecbur olmadıkça kalkmasın salı günü gelsin demiş. Ben tam bitti derken doktor böyle söyleyince sanki kuru bir dalmışım yeşil bi tomurcuk açmışım gibi hissettim. Ama o gün gittiğimde yıkım yaşayacağımında farkındayım. Hakkımızda hayırlısı.Hayırlısı olsun inşallah. Bende adetimden 3gun önce betahcg testi yaptırdım 13 çıktı çok düşük bı değer. Ama öncesi olduğu için çokta fazla takilmadim. Başka da kan testi yaptırmadım gideceği varsa gidecek zaten. Rabbim yasatacaksa da benimle kalacak. Sizinde en sagliklisindan nasıp etsin rabbim. Sağlıklı bir gebelik olsa zaten gitmezmis. Bu da rabbimin bir merhameti elhamdülillah.
Evet uzerinden beş gün geçti başka kan testi yaptırmadım. Sadece evde yapılan idrar testleriyle kontrol ediyorum gittikçe koyulasiyor. İki gün arayla test yapıyorum.Yeni mi yaşıyorsunuz bunu. Doktorum sonuçları istemişti azaldığını görünce hayata küstüm resmen eşim aramış taramış bi şekilde doktoruma ulaşmış doktorum salı gününe kadar mecbur olmadıkça kalkmasın salı günü gelsin demiş. Ben tam bitti derken doktor böyle söyleyince sanki kuru bir dalmışım yeşil bi tomurcuk açmışım gibi hissettim. Ama o gün gittiğimde yıkım yaşayacağımında farkındayım. Hakkımızda hayırlısı.
Hayırlısı olsun inşallah. Bende adetimden 3gun önce betahcg testi yaptırdım 13 çıktı çok düşük bı değer. Ama öncesi olduğu için çokta fazla takilmadim. Başka da kan testi yaptırmadım gideceği varsa gidecek zaten. Rabbim yasatacaksa da benimle kalacak. Sizinde en sagliklisindan nasıp etsin rabbim. Sağlıklı bir gebelik olsa zaten gitmezmis. Bu da rabbimin bir merhameti elhamdülillah.
Hanımlar sanırım aranızdan arılıyorum. 549 olan beta değerim 2 gün sonra bugün 511
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBugün bende test yaptim çift çizgi çıktı. sağlık ocağında kan verdim sonuç yarın çıkacak. ona göre de doktora gideceğim. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin♡
Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahYeni mi yaşıyorsunuz bunu. Doktorum sonuçları istemişti azaldığını görünce hayata küstüm resmen eşim aramış taramış bi şekilde doktoruma ulaşmış doktorum salı gününe kadar mecbur olmadıkça kalkmasın salı günü gelsin demiş. Ben tam bitti derken doktor böyle söyleyince sanki kuru bir dalmışım yeşil bi tomurcuk açmışım gibi hissettim. Ama o gün gittiğimde yıkım yaşayacağımında farkındayım. Hakkımızda hayırlısı.
Hayırlı olsun denir benceAdete 3 gün kala 25 Aralık en açık gölge gibi olan çizgiyi gördüm. O gün gittiğimde betahcg 13.80 çıkmıştı. Çok erken dönem olduğu için önemsemedim. Bugün adet günüm en son yaptığım test mavi arka plan olan test gittikçe koyulasti 3 gün içinde. Sonrası Allah kerim iki gün sonra tekrar test deneyeceğim. Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnşallah canım inşallahOlumlu düşünelim olumlu olsun inşallahinşallah hızla yükselir Allah büyük dua edelim
İdrar testinde bariz çıkmış canım kanda da yükselişi görürsün inşallahSağlık ocağına gittim dedim hafta başında betahcg 13cikti düşük bı değer. Yükselme var mı diye bakabilir miyiz dedim. Hamilesin iste ne gerek var iki defa baktirmaya diyor. Zorla barkod verdi ya şaka gibi
Kuşak çatışması yaşıyoruzİdrar testinde bariz çıkmış canım kanda da yükselişi görürsün inşallahAhh ah neler hissettiğimizi bilseler keşke kan testini de evde yapabilsek herkes rahatlardı
Aramıza hoşgeldinnn o zamanBugün adetimi 1 gün geçti. Betahcg ölçümü için tekrar test yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak. Bir de bugün en son yaptığım idrar testim. Gün gün gözle görülür şekilde koyulasiyor
HoşbuldumAramıza hoşgeldinnn o zamanHayırlı olsun sağlıkla artsın değerin inşallah canım
Anne Adı | Yaş | Sat | Kese | Kalp Atışı | Cinsiyet | Bebek İsmi | Tahmini Doğum tarihi |
---|---|---|---|---|---|---|---|
LinaKız | 27 | 27.11.2023 | 03.09.2024 | ||||
Valeria8 | 28 | 28.11.2023 | 03.09.2024 | ||||
NewHopes | 38 | 02.12.2023 | 05.09.2024 | ||||
bluedarkk | 21 | 26.11.2023 | 4+4 | 01.09.2024 |