Cok haklisin kuzumAynen kendi takipli doktoruna ve perinatologa danısırsın içine sineni yaptırırsın. Canan kararayda bi kadın dogumcu değil neticede kaç gebe muayne etmiş olabilir. cok kaale alma herkes yanlış bi o dogru değildir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok haklisin kuzumAynen kendi takipli doktoruna ve perinatologa danısırsın içine sineni yaptırırsın. Canan kararayda bi kadın dogumcu değil neticede kaç gebe muayne etmiş olabilir. cok kaale alma herkes yanlış bi o dogru değildir.
Gecmis olsun kuzum evet agri ve halsizlik yaparmisBen de dün yaptım kolum kalkmıyor ya.Sırf bu yüzden yapmak istemiyordum korkudan
Bebek sağlıklı olsunda gerisi bir şekil hallolur inşallah canım benim.Biz amniyosentez yaptık 1 hafta önce bekliyoruz sonucu canımKuzum yok çok şükür bebek için herşey yolunda. İri bebek dediler, ama sıvı miktarı ıyıymıs. Bakalım inş şeker yükleme de iyi çıkar.Kayınvalidem ile ilgili büyük kıyamet koptu, en kötüsü nasıl bana gelebilir soruyorum bazen kendime.
Sımdı herseyı okuyabıldım, çok gecmıs olsun sen nasılsın? sonuca ne kadar kaldı
Yaa oyle mi ben de yarın yaptıracağım ilk dozu korkuyorum halsizlik mi yaptı sadece?Ben de dün yaptım kolum kalkmıyor ya.Sırf bu yüzden yapmak istemiyordum korkudan
Halsizlik değil de kol ağrısı çok.var canım kaldıramıyorumYaa oyle mi ben de yarın yaptıracağım ilk dozu korkuyorum halsizlik mi yaptı sadece?
Çok geçmiş olsun dinlen bol bol bakalım ben yarın neler yaşayacağımHalsizlik değil de kol ağrısı çok.var canım kaldıramıyorum
Canımm tüm dualarım seninleBebek sağlıklı olsunda gerisi bir şekil hallolur inşallah canım benim.Biz amniyosentez yaptık 1 hafta önce bekliyoruz sonucu canım
Ihlamur ve kuşburnu canımKızlar hangi bitki çaylarıni icebilirix biraz usuttum galiba papatya ıhlamur içebilir miyiz bı zararı olur mu
Ihlamur içebilirsin canım.Kızlar hangi bitki çaylarıni icebilirix biraz usuttum galiba papatya ıhlamur içebilir miyiz bı zararı olur mu
Umay.Merhaba kizlar bayadir yazamadım. Dün ayrıntılı ultrason vardı benim de çok şükür bı sıkıntı yok dedi , cinsiyet kesinleşti kız mis ikinci kızım geliyor inşallah . Zaten kızım hep kız istiyordu çok mutlu şuan Bana kız isim önerisinde bulunabilir misiniz hiç aklımda bı isim yok.
Uyuyordur canım bnde her zaman aynı hissetmiyorum birde plesanta yukarıdaymis benim her zaman hissedemiyorum hareketini senin de aynı olabilir stres yapma hemen kdnineKızlar 20+4 bugün kasıklarımda hafif agri var ve bebegi de hissedemiyorum normal midir
Uyuyordur canım bnde her zaman aynı hissetmiyorum birde plesanta yukarıdaymis benim her zaman hissedemiyorum hareketini senin de aynı olabilir stres yapma hemen kdnine
Canım çikolata ye sol tarafına yat biraz dinlen ben genelde soluma yatıyorum tv karşısında o bi tane çikolata yiyorum hareketleniyor telaş yapmaKahve ictim sekerli seyler yedim yuruyus yaptim elimde durttum bana misin demiyor hic telaslandim
Onu da deniyim bari valla hic hareket yokCanım çikolata ye sol tarafına yat biraz dinlen ben genelde soluma yatıyorum tv karşısında o bi tane çikolata yiyorum hareketleniyor telaş yapma