Kızlar göbek şekliniz nasıl merak ettim Ayva sivri cinsiyet konusu vardı
Goca gobüşlü senı
Aklıma oğlum geldı on aylık oldu ama çıplak bacak görünce hemen elleriyle degmeye calısıyor
Teşekkür ederim canım rahatladım32. Haftaya kadar 1 haftalık farklar normal 32. Haftadan sonra da 2 haftalık farklar normal demişti doktorum
HahahahGoca gobüşlü senıyav benım kı neden alçak gıdıyor anlamıyptum sana bakınca benım kı baya asagıda gıbı geldı
HahahaahahahAklıma oğlum geldı on aylık oldu ama çıplak bacak görünce hemen elleriyle degmeye calısıyorört kız bacaklarını
Hahahahah senın kı yuvarlak kız demekkı benı gören erkekmı dıyor hayr kız dıyorum e sıvrı dıyolarKızzz aramızda iki hafta var daha ne olacak maşallah
İçebilirsin tabi sonuçta o da soda ama şeker oranı yüksek sadece meyveli sodada gerisi aynıKızlar sade soda içemiyorum meyvelı içsem aynı olmazmı acaba sade degılde meyvelı aynı ısı görür bence
Indırımdeydı markette meyvelısıde sadesıde 6 lıya 40 tl verdimİçebilirsin tabi sonuçta o da soda ama şeker oranı yüksek sadece meyveli sodada gerisi aynı
Allah'ım ya birde meyveli dene bakalım bebiş sever belki içersinIndırımdeydı markette meyvelısıde sadesıde 6 lıya 40 tl verdim
Kadın doğumda yapıyorKızlar şeker yüklemesi için hastanede direk dahiliyeyemi randevu alınıyor.
Ayyy evet kızHahahahah senın kı yuvarlak kız demekkı benı gören erkekmı dıyor hayr kız dıyorum e sıvrı dıyolar
Normal randevu alıp gidiyomuyuz. Ben oncekinde saglık ocagında yaptırmıstım evde gazozumu içip 1 saat sonra kan vermeye gitmiştimKadın doğumda yapıyor
Yav sizin nasıl iyi sağlık ocaklarınız var. Ben dün gidip bana tetenos yapacak mısınız dedimNormal randevu alıp gidiyomuyuz. Ben oncekinde saglık ocagında yaptırmıstım evde gazozumu içip 1 saat sonra kan vermeye gitmiştim
Valla öyle oluyor diye biliyorum hatta ben kadın doğumda sıra bulamadığım için hastanedeki aile hekimliği ne başvurdum şeker yüklemesi istiyorum kadın doğuma sıra bulamıyorum dedim orada yaptılarNormal randevu alıp gidiyomuyuz. Ben oncekinde saglık ocagında yaptırmıstım evde gazozumu içip 1 saat sonra kan vermeye gitmiştim