Ne güzel kaç haftalık oldu paşa29 cm 546 grammış benim paşa, herşey yolunda bir sorun yok dedi günüyle uyumlu gidiyoruz
Dur sakın ol bol bol şu iç nasıl gırmıste eveay kızlar hamile halimle ödüm koptu ya mutfaktaydım nasıl olduysa eve fare girmiş kahvaltı hazırlıyordum göz göze geldik hayvanlaakşam da bi sesler vardı eşime dedim gider borularından ses geliyor diye ama o su sesidir dedi ama fareymiş şimdi kapan kurduk ama çok korktum ya şimdi mutfağa giremiyoruz
Evet sorma ya yüreğim ağzıma geldisu iç otur bi rahatla sakinleş canım yaa ne kötü bi durumla karşılaşmışsın ah
Ay canım hiç bilmiyorum akşam bulaşık makinasının borusundan kırt kırt ses geliyordu sanırım gider borusundan tırmanmış ikinci katta oturuyorum ama nasıl geldiyse gelmiş çok korkunçtuDur sakın ol bol bol şu iç nasıl gırmıste eve
23+4Ne güzel kaç haftalık oldu paşa
Demek ki bünye meselesi canım. Kimi çok yiyor bu süreçte alması gereken kadar alıyor. Kimimiz de dikkat etsek bile alıyoruzGünde 3-4 litre iç diyor bana doktorum. Çok zorluyorum ama 3’ü geçemedim henüz. Benim de aynı, toplamda 9 kilo aldım ve 80’le başlamıştım ben yola zaten. Ki çok dikkat ediyorum hemen her zaman, normalde bu yemeye bu kadar hızla almam mümkün gözükmüyordu. Henüz 20+2 telaşlanıyorum da ama yapacak bir şey yok gibi. Multivamin ve Protestanlar da çok kızlı kilo ve dahası ödem yapıyormuş. Biraz da problemimiz bu olabilir. Benim tek eksiğim yürüyüş az yapıyorum, düzenli yapabilsem belki bu kadar olmazdı, dikkat etmeye çalışacağım, kötü bir şey olmasın da yeter ki.
Dıkkat et aksam mutfagın ısıgını acık bırak bırden mutfağa gırıp kapana basmayınAy canım hiç bilmiyorum akşam bulaşık makinasının borusundan kırt kırt ses geliyordu sanırım gider borusundan tırmanmış ikinci katta oturuyorum ama nasıl geldiyse gelmiş çok korkunçtuşimdi babam geldi kapan felan kurdular kapısını da kapattım oranın inşallah bir an önce yakalanır ve kurtulurum acayip panik oldum
Ay pazartesı günü de ben gıdıcem inşallah bende güzel sonuç lar alırım
Haftaya perşembe de ben gidicem inşallahAy pazartesı günü de ben gıdıcem inşallah bende güzel sonuç lar alırım
Hepımız güzel haber ler alıp mutlu olalım inşallahHaftaya perşembe de ben gidicem inşallahtam 23+0 olucak o zaman
InşallahÇok güzel sonuçlar alalım inşallah
Benim böyleKızlar göbek şekliniz nasıl merak ettim Ayva sivri cinsiyet konusu vardı
Geçmiş olsunnnBurun tıkanıklığı boğaz acısı ile hamişliğimin ilk hastalığını geçiriyorum sanırım… uyuyamıyorum bile önerilerinize açığım hanımlar
Yarın ilk iş ıhlamur içeceğimGeçmiş olsunnn
Bende aynı durumdayım yaptığım tek şey limonlu ballı ıhlamur çayı içmek
SağolunYarın ilk iş ıhlamur içeceğimgeçmiş olsun size de
Valla salgın var gerçekten de tüm kışı hastalıksız geçirip mayıs ayında hasta olmak da ne bileyimSağolunbenim boğazları anlık geçiriyor ama kesin çözüm bulamadım herkeste hasta salgın var
Bende aynı nezle sandım sonra boğazlara indi ve intihap var sanırım doktora gitsem mi gitmesem mi arada kaldımValla salgın var gerçekten de tüm kışı hastalıksız geçirip mayıs ayında hasta olmak da ne bileyim